Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (793. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.390
Cevap
96
Favori
700.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 791792793794795
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Atıyor tekrardan açık dünyaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KishouArima

Atıyor tekrardan açık dünyaya.
    Teşekkür ederim. Yani bulduğumuz eşyalar, lvl.vs hepsi kalıyor aynen değil mi?
  • Loukas kullanıcısına yanıt
    Evet kalıyor.
  • Teşekkür ederim hocam cevap için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihsar

Bu çinlilerden korkulur valla çok güzel yapmışlar geçte olsa geldi anahtarlıklar :)

Hocam link verebilir misiniz çok beğendiğim almak istiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • haklısın toprAAm kullanıcısına yanıt
    TRY 10.42 19% İndirim | SC Moda God Of War 4 Kratos Balta Anahtarlıklar Zarif Kristal Oyma desen Balta Kolye anahtarlık Hatıra Anahtarlık Oyuncaklar

https://star.aliexpress.com/share/share.htm?image=HTB1Omi6XoCF3KVjSZJnq6znHFXaZ.jpg&businessType=ProductDetail&title=TRY+10.42++19%25EF%25BC%2585+%25C4%25B0ndirim+%257C+SC+Moda+God+Of+War+4+Kratos+Balta+Anahtarl%25C4%25B1klar+Zarif+Kristal+Oyma+desen+Balta+Kolye+anahtarl%25C4%25B1k+Hat%25C4%25B1ra+Anahtarl%25C4%25B1k+Oyuncaklar&platform=AE&rdtUrl=https%253A%252F%252Fwww.aliexpress.com%252Fitem%252F32967197256%252F32967197256.html%253F%2526srcSns%253Dsns_Copy%2526tid%253Dwhite_backgroup_101%2526mb%253DgEvW59VYqgVWqQB&tt=sns_Copy&aff_platform=default&cpt=1574801609334&sk=eaduR4XbH&aff_trace_key=6c4a661c7c22422a8883eb3a1a9c7902-1574801609334-07018-eaduR4XbH&terminal_id=62560f3fee3a448a948d6306aeee1434
    Hocam bu satıcıdan aldım ben 40-45 gün gibi bi sürede geldi aklında bulunsun sipariş verirken.Ürünler demir baya işçiliği güzel kalkan kullanılabilir anahtarlık olarak ama balta biraz büyük haberin olsun ben 3 adet sipariş verdim 15 tl gibi bi vergi ödedim diyceklerim bunlar :)

• Oyunu ilk kardeşlik ile almıştım, indirime geçince kendi hesabıma aldım tekrar. 2. Kez oynacağım halen ilk günkü gibi heyecan var. Bu sefer tüm detayı ile birlikte ilerleyeceğim. Mimir'in hikayeleri çok yarım kalmıştı. Çok üzülmüştüm savsak gittiğime.
  • Psn store'da şuan 64 TL den indirimli satışta olan full sürüm mü eklenti mi arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • emrebilgir E kullanıcısına yanıt
    Full sürüm. Oyunun eklentisi yok zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. God of war almak isteyen varsa pri secondary olarak birlikte satın alabiliriz.
  • Arkadaşlar God of War alicam psn store da 64 tl gözüküyo fakat tam oyun yerine paket yaziyo emin olmak istedim para boşa gitmesin

• apolyonn A kullanıcısına yanıt
    tam oyun o
  • Arkadalar oyunu yeni oynamaya başladım da şu alt yazıları nasıl büyüteceğiz? Menü ayarlar erişebilirlik yazıları büyüt diyorum bir etkisi olmuyor. Ayriyetten menülerdeki yazılarda çok küçük

• Yeni gowu severek oynadım. Eski serileri oynamamıştım. Gow ascencion ile başladım. Sonra 1 2 3 yapacağım. Yeni oyunu eski serileri oynayan bi abim beğenmemişti. Çoğu da beğenmedi. Bence biraz haklılarmış. Ascencion genelde beğenilmemesine rağmen bölüm tasarımı bosslar ne bileyim müzikler epic atmosfer falan gerçekten çok farklı. Tamam yeni gowda yeni bir hikayeye başlanıyo serinin ilk oyunu falan filan tamam da gerçekten eski oyunların gerisinde kaldı bana göre. Teknolojinin getirdiği avantajla sağlam bir oynanış ve güzel grafikler var kabul ama eski gowlardan sönük benim gözümde. (Yorumlarım subjektiftir)
  • God of war kutulu oyunu vardı bende onu sattım dijital olarak aldım dijital olarak oynamak için indirmem gerekiyormuş saçmalığa bak hele hadi onuda geçtim save dosyalarını yedeklemek için plus üyeliği lazımmış şimdi nasıl save dosyalarını oyunu silmeden kurtarabilirim oyunu silerken save dosyalarıda siliniyor ! dedim flash diskete attım olmuyor çözümü var mi bunun arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pislik77

God of war kutulu oyunu vardı bende onu sattım dijital olarak aldım dijital olarak oynamak için indirmem gerekiyormuş saçmalığa bak hele hadi onuda geçtim save dosyalarını yedeklemek için plus üyeliği lazımmış şimdi nasıl save dosyalarını oyunu silmeden kurtarabilirim oyunu silerken save dosyalarıda siliniyor ! dedim flash diskete attım olmuyor çözümü var mi bunun arkadaşlar
    Dostum kafan mı güzel? Oyunu indirmeden nasıl oynamayı düşünüyorsun?
  • God of warin ilk 3 serisini oynadım biraz geç oldu ama bunu yeni oynamaya başladım. Fakat bu çok farklı bir oyun olmuş. Ne bileyim diğer oyunlar gibi oynayış zevki alamıyorum. Farkli bir oyun yapmislar Gerçi daha oyunun başındayım bakalım belki ilerledikçe değişir.

• Hocam başında çok sade ve basit hereketler var skilleri ve xp ile açılan özellikleri açtığın zaman oyun bambaşka bi hâl alıyor,sıkılıp bırakma pişman olabilirsin :)

• fatihsar kullanıcısına yanıt
    Ok devam edeyim :)

• Stream sanmış olabilir :) Zaten 1-2 yıla kalmaz öyle olacaktır oyunlar.. Ufak bir önyükleme olur sadece..
  • 
Sayfa: önceki 791792793794795
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.