Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (795. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.390
Cevap
96
Favori
700.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 793794795796797
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunun inen kısmıyla belli bir yere kadar oynarsın.Diger kismi indiğinde tamamını oynarsın .Yani oyun komple 45 gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet51 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Daha önce oynadığım oyunlarda böyle bir şey görmemiştim de, bu sadece gowa özel mi?

• agahefendi10 A kullanıcısına yanıt
    Değil.Daha önce oynadigim bazı oyunlarda da buna rastladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet51 -- 27 Aralık 2019; 1:31:24 >
  • Recreating Kratos - An Hour With God Of War director Cory Barlog

• Oyun bitti. Animasyonda ve vuruş hissinde daha iyisi yok. Ustalık eseri olmuş. Kesintisiz geçişler nefes kesiyor. Savaştan çok duygulara hitap eden bir oyun. Bir yol hikayesi.
  • Değerli arkadaşlar oyunun ana hikayesini bugün itibar ile sindire sindire bitirdim.

Bitikten sonra yeni oyun deyip yan görevler için tekrar başlayayım dedim ama oyun tekrar yeniden ana hikayeden mi ilerliyor beni aydınlatırsanız minnettar olurum.

Bir diğer husus ise ilk bölüm vahşi ormanda %55 te kaldı. Büyülü kapıyı açamadım. Normalde büyülü kapıları açabiliyordum lakin kapalı ve yapamadım. Bundan sonrası ve yapılacaklar için aydınlatabilirseniz çok sevinirim. Saygılarla.

• teneke_kupa kullanıcısına yanıt

yeni oyun yaparsan hikayeyi baştan sıfırdan oynarsın hocam,devam et diyip yan görevleri işaretleye işaretleye gidip yapıcaksın,tekneyle haritada açılmamış yerlere gidip cücelerin yerlerini bulup yan görevleri açıcaksın,büyülü kapılrıda dev'in cesedinden aldığım bişey taşıydı adı unuttum onunla açıyorsun hikayeyi bitirdiysen elindedir zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt

Öncelikle cevap için çok teşekkürler hocam.

Yeni oyun demeyip direk devam edebilirdim lakin şu an açtığım her sandıktan Zırh için maden veriyor. Amacım hem Zırhları alıp hem de yan görevlerdi ama bu ana görevden devam etmesi can sıkıcı geldi.

Maalesef bahsettiğiniz parça yeni oyun yapınca o da gitmiş gözüküyor.
    Olmadı kayıttan başlayıp NG+ yapmadan devam edecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teneke_kupa -- 5 Ocak 2020; 11:53:20 >
  • teneke_kupa kullanıcısına yanıt
    Yeni oyun yapmasaydın keşke. Eski kayıttan tekrar yükle. Her şeyi rahatça %100 yapabilirsin. Canın hikaye çekerse yeni oyun+ sonra yaparsın.
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için çok teşekkürler hocam. Aynen ana hikayeyi bitirir bitirmez tekrar baştan başlamak an itibari ile sıktı. Belirttiğiniz şekilde eski kayıttan yükleyip devam ettim. Lakin zırhlar için nasıl bir yol izleyeceğim hakkında hiçbir fikrim ve bilgim yok. Bakalım ne olacak.

• Sabah 8e kadar ücretsiz dlc paketi
    PlayStation™Store
    God of War 2019 Tatili Hediye Paketi
    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA07410_00-HOLIDAY201900000

Oyun hesaplarınıza yükleyebilrisiniz.

• çocuğun yüzündeki yarayı daha önce farketmemiştim, oyunun yapanlardan biri doğum lekesi demiş..

• cemo62 kullanıcısına yanıt
    Full oyun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Full oyun hocam.
    Hocam peki 180 liralık digital deluxe sürüm ile farkı nedir arada 5 gb fark da var teşekkür ederim
  • cemo62 kullanıcısına yanıt
    Bir farkı yok hocam. 1-2 gereksiz şey var. Bazen o indirime giriyor, bazen bu. Linkini attığın tam oyun. Başka hiçbir şeye gerek yok.

• crypto81 kullanıcısına yanıt
    Evet ama Atreus bu lekeye sahip ilk kişi değil GOW evreninde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 9 Ocak 2020; 0:6:27 >
  • Oyun an itibariyle bitti. İyi ki internetten videolarına felan bakmamışım. Nefes kesti bazı sahnelerde.
    Yine her zaman ki gibi muhteşem bir oyun olmuş.

Yalnız canımı şey sıktı, oyun bize sırf upgrade kasalarını açtırmak icin saçma sapan yollar yapmış.

Bazen ana yol diye gittiğim yerden kasadan başka bir şey çıkmayınca sinirlenmiştim.
    Eski gow serilerinde daha gizli yerlere koyuluyordu , bulmak icin arıyordun vs. Bunda direk 2 yol yapmış önüne hangisine girersen artık

• Undead Giants

• Devam oyunuyla ilgili en büyük korkum Kratos un ölümü boy ile devam etme reis öyle bir karakter ki ölümü isyan başlatır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 793794795796797
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.