Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (796. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.390
Cevap
96
Favori
700.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 794795796797798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • allah aşkına mushelpuim ateşinde ve nilfehim'ın sisleri arasında ki materyelleri nasıl topluyorsunuz yahuu? aşşırııı zor değil mi? oyunun son görevine geldim. göreve gitmeden evvel az materyal toplayıp kendime efsanevi ekipmanlar üreteyim dedim ama yok yok olmuyor. nilfehim da ki süre içinde o hayvani güçlü canavarları kesmek çok zor. mushelpeim 'de de güya normal seviyesi olan görevde 100 tane yaratığı hiç ölmeden kesmem lazım ki golemlerden tut muhafızlara kadar tonla hayvani güçlü yaratık saldırıyor. onları da geçmem imkansız

oyun bitince oyunu easy'e alıp mı geçmem lazım bunları? başka yolu yok gibi gözüküyor. daha valkürlerin çeyrek canlarından fazla götüremedim zaten onlarda duruyor bir yanda.

oyunun genelini "zor" seviyesinde ayet kolay bitirdim ama bu dediğim şeyleri geçmek/bitirmek aşırı zorlayıcı. bir taktik falan mı var bilmediğim?

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Valla hocam valkürlerden anca ikisini öldürebildim. Diğer valkürler ağzımı burnumu dağıtıp yamultuyorlar. Hele o valhala saldırıları anlamadım gitti. Birinden kaçıp tam evet bu sefer oldu anladım dediğim anda hoop ikincide tekrar aynı şeyi yapmama rağmen yakalanıyorum.

Müspelde valkürde takıldım, nilfehimde de sisteki yaratıkları gayet kolay ve rahat geciyorum. Tabi oğlan sağolsun yardırıyor. Yani önceliği kendimden çok oğlana verdim diyebilirim. Tabi karakter de şu an için gayet iyi seviyede lakin valkürlerde hala zorlanıyorum.

Bir de oyunda 40 saat devirmeme o kadar şey yapmama rağmen oyun hala ilerleme çubuğunda %35 yazıyor. Arkadaş yaptığım görevler mi işlemiyor yoksa o kadar çok görev varda ben hala 35 kısmında mıyım çözemedim.

Varsa taktik bende alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teneke_kupa -- 13 Ocak 2020; 0:14:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: teneke_kupa

Valla hocam valkürlerden anca ikisini öldürebildim. Diğer valkürler ağzımı burnumu dağıtıp yamultuyorlar. Hele o valhala saldırıları anlamadım gitti. Birinden kaçıp tam evet bu sefer oldu anladım dediğim anda hoop ikincide tekrar aynı şeyi yapmama rağmen yakalanıyorum.

Müspelde valkürde takıldım, nilfehimde de sisteki yaratıkları gayet kolay ve rahat geciyorum. Tabi oğlan sağolsun yardırıyor. Yani önceliği kendimden çok oğlana verdim diyebilirim. Tabi karakter de şu an için gayet iyi seviyede lakin valkürlerde hala zorlanıyorum.

Bir de oyunda 40 saat devirmeme o kadar şey yapmama rağmen oyun hala ilerleme çubuğunda %35 yazıyor. Arkadaş yaptığım görevler mi işlemiyor yoksa o kadar çok görev varda ben hala 35 kısmında mıyım çözemedim.

Varsa taktik bende alırım.
    valhalla saldırıları dediğiniz ateşli mushelpeim diyarı mı hocam? orada bende takıldım 100 tane yaratık kesme görevinde. 20 ye kadar iniyorum ama son 20 yaratıkta ölüyorum. can gelmiyor hiç

oğlanı geliştirdim derken ne yaptınız ki hocam? benim de oğlanın bütün yay geliştirmeleri yapıldı. hepsi son seviye. üzerinde de keskin nişancı özellikli 5-6 seviye mi ne nadir bulunan bir zırh var. onun haricinde özel gücü de kurt çağırma yaptım en etkilisi o gibi. onu da full yaptım. yani şuanda zaten 550k param var, xp de 18k civarı falan ama daha geliştiricek bir şey bulamadım oyunda.

anca zırh falan imal edebilirim ama onlar içinde nilfehim da ki sis ve materyeller, ve de mushelpheim de ki közler falan gerekiyor. hadi közler çok önemli değil ama nilfehim da o materyallari toplamak çok zor zira kesemiyorum işte oradaki yaratıkları.

sizde oyunu zor seviyede mi oynuyorsunuz? oyun bittikten sonra oyunun zorluğunu easy'e alıp öyle valkürlere falan yüzleşirim ben zaten öteki türlü sinir hastası olurum ben. çok sinirleniyorum

Aynen hocam muspel ve diğer valkürler işte. Muspelheimde ki dağ boyunca olan bütün görevleri yaptım en son valkürde takıldım. Oyun zorluğu dengelide bu arada.

Oğlana gelecek olursak en son nilfehimde üzerine 6 mi 7 mi ne giysi aldım. Onun dışında yay ve tılsımlar sonda. En son dün domuzları değiştirip kurt yaptım.

Elemana gelecek olursak üzerine 3 parça 7 seviye zırh aldım. En son bu şekilde bıraktım dün.

• ne maceraydı be. bitti efsane

şimdi god of war 2 için hem ps5 almak gerekecek hem 4k tv almak gerekecek hem oyunu artık 500 tl mi 600 tl mi ne verip almak gerekecek

düşündükçe bir fenalaşıyorum ben
  • şu son kraliçe valkürü allah aşkına nasıl kesiyorsunuz ya.

çıldırıcam 50 keredir oynuyorum. yok yok yok gebermiyor kodumun karısı

en az %15 cana kadar indirdim . ucunu getiremedim. sinir krizi geçirecektim en son rage quit yaptım kapadım ps4ü

ehm, zamanında Ng+ ve GMGOW'da sıfır hasar ile kesmiştim kendisini efendim. hala unutamıyorum muazzam bir deneyimdi benim için.

tabi bende o kadar çok uğraşmıştım ki aslında amacım sadece Ng+ ve GMGOW zorluğunda kesmek olmasına rağmen Sigrun'un tüm hareketlerini ezberlediğim için son kapışmamızda hiç hasar almadan kesmiştim hatta diriltme taşı bile kullanmadan kesmiştim.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136601170

kısaca olay tamamen hareketleri ezberlemek, hangi hareketine karşılık veremiyorsan yada hangi hareketi yaptığında hasar yiyorsan onları düzeltmeye çalış.

• Oyunu iki kez bitirdim. Sigrun u daha yeni kesebildim. Not: Oyunu çıktığı yaz aldım.

• God of War Devam oyunu için çalışmalar başlamış sanırım. :)

• Bende bunu paylaşmaya gelmiştim. Büyük ihtimal devamı yapıldığının onayıdır bu. Zaten PS5 ile birlikte özel oyunların çıkacağı açıklanmıştı. PS5 in çıkışı ile birlikte God of War ın devamını görebiliriz.

Bunun haricinde zaten Cory Barlog, Bir sonraki God of War'ın geliştirmesinin çok uzun sürmeyeceğini açıklamıştı çünkü artık oyun motoru hazır bundan sonraki god of war geliştirme süreci daha kısa sürecek demişti.
  • ˗ˏˋKim Newmanˊˎ˗twitter
    ˗ˏˋKim Newmanˊˎ˗
    https://twitter.com/KimboSlasher/status/1215428302032162816

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgür Yiğit -- 15 Ocak 2020; 23:8:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SOLID SNAKE

Bende bunu paylaşmaya gelmiştim. Büyük ihtimal devamı yapıldığının onayıdır bu. Zaten PS5 ile birlikte özel oyunların çıkacağı açıklanmıştı. PS5 in çıkışı ile birlikte God of War ın devamını görebiliriz.

Bunun haricinde zaten Cory Barlog, Bir sonraki God of War'ın geliştirmesinin çok uzun sürmeyeceğini açıklamıştı çünkü artık oyun motoru hazır bundan sonraki god of war geliştirme süreci daha kısa sürecek demişti.
    Evet ellerinde konsept ve senaryo mevcut olduğu için daha uzun sürmeyecektir.
    Diğer bir olay ise :
    www.bolumsonucanavari.com
    Shuhei Yoshida: Geliştiriciler PS5'in En Rahat Oyun Geliştirilen Konsol Olduğunu Söylüyor
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Shuhei_Yoshida_Gelistiriciler_PS5in_En_Rahat_Oyun_Gelistirilen_Konsol_Oldugunu_Soyluyor-98233.htm

PS5'de daha da kolaylaştırılacak oyun yapımları yani Güzel bir etkinlikte duyurusu yapılırsa ki doğru zamanı bekleyeceklerini düşünüyorum.

Çünkü bir açıklamaları vardı oyunları olması gerekenden çok erken duyuruyoruz diye bunu yapmayacaklardır maksimum 1 sene içinde veya duyurudan 1 sene sonrasında oyunlarını sunacaklardır diye düşünüyorum. :)

• Daha Önce Görmediğimiz Konsept Tasarımlar.

Early Temple Exploration

Tyr's Temple High Vis

Helheim High Vis

• Daha Önce Görmediğimiz Konsept Tasarımlar. - 2 -

Tyr Temple Exterior

Helheim

• Vanaheim

• eyvallah hocam güzel paylaşımlar hadi hayırlısı inşallah yeni oyunu ps5 in ilk yılında görürüz
  • Santa Monica Studio'nun Twitter paylaşımı..

• 2.oyunu büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. Çıkar çıkmaz PlayStation 5'i alacağım.
  • Arkadaşlar gow yeni başladım şuan mimi ile seyahat ediyorum heykelin içinden bu cam kapıları açan taş aldım neyse nerde olduğumu anlamışsınızdır ben her görevi yapmaya çalışıyorum tadını almak istiyorum oyunun ama su seviyesi düşünce yeni yerler buldum ama mavi taşlar mevcut ama arteus da elektrik okları var ışık yolları açamıyorum ne yapmam gerek lütfen yardım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oynamaya devam et, ileride yeni ozellikler kazaninca acamadigin yerlere/sandiklara/kapilara geri donersin
  • 
Sayfa: önceki 794795796797798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.