Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (798. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.390
Cevap
96
Favori
699.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu witcher 3 ü bi tek ben sevemedim herhalde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ...BeDo... kullanıcısına yanıt
    Ben 2 defa başladım sarmadı sildim sonra dizisini izledikten sonra bidaha şans verdim ve hastası oldum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    PS4 te pek sarmadı geçen hafta Steam de indirim varmış oradan bir daha aldım bakalım bu sefer saracak mı

• MrVader kullanıcısına yanıt
    Bende bir daha başlamayı düşünüyorum herkes bu kadar seviyorsa bi bildikleri vardır :) Bu sefer daha oyunu anlamaya çalışıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: MrVader

Ben 2 defa başladım sarmadı sildim sonra dizisini izledikten sonra bidaha şans verdim ve hastası oldum:)
    ilk 2 oyununu oynamadan mı başladın? hikayeyi anlamak zor olmuyor mu
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Pc de benim de var ama zamanında klavye mouse zor gelmişti sonra ps4 alınca buraya aldım. Ultra grafiklerde oyun bambaşka görünüyor bunu net bir şekilde söyleyebilirim

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    1 i bitirdim kaç sene önce 2 de var elimde pc kaldırmıyo 3 ü Xboxta bitirdim hikaye belli zaten kayıp kızı bulmak önceki oyunları oynamasan bile olur zaten

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω

Bunu kullanıyorum PC de tavsiye ederim.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Ps4 den pc nin yüzüne bakmaz oldum

• agahefendi10 A kullanıcısına yanıt
    Hocam kayık L3 tuşu ile bayağı hızlanıyor nasıl yavaş geldi birde kayık kullanmadan portalları kullandığınızda da portal yürüyüşünde konuşuyorlar zaten, illa kayığa mecbur bırakmamış oyun.

• spooker42 kullanıcısına yanıt
    L3 kullandım biliyorum dediğinizi.

• God of War çok sağlam bir oyun ve severek oynadığımı belirtmem lazım, fakat çok denememe rağmen müthiş sunumu var denilen God of War'da Last of Us kadar ya da Uncharted 4 kadar etkilenemedim, hatta Death Stranding kadar da etkilenemedim, bir şeyler mi kaçırıyorum diye oyunu 4. Kez bitirdim, ama yok, hikayesini bir türlü çok çok iyi bulamıyorum, yine de severek oynadım ve 4 kere her yeri keşfederek platin kupamı da aldım, umarım sonraki nesil bizi karşılayacak olan God of War 2'yi çok daha iyi bir şekilde oynayabilir ve zevk alabilirim, sorun ben de büyük ihtimalle :)

• Tsushima kullanıcısına yanıt
    Önceki god of war oyunlarını oynamis miydiniz zamanında? Geriye dönük olarak degil zamanında çıktıkça sırasıyla.

• Tuomir kullanıcısına yanıt
    God of War 3'ü oynadım sadece, onu da dediğiniz gibi zamanında oynamamıştım, ama bunla da çok bir alakası olduğunu sanmıyorum, mesela God of War evreniyle uzaktan yakından alakası olmayan kardeşim, oyunu oynayıp bitirdiğinde hayran kalmıştı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsushima -- 15 Şubat 2020; 11:32:49 >
  • psV de 2. oyunda neler gorecegiz bakalim , umarim ilk oyundan 15-20 saat uzun olur
  • Tsushima kullanıcısına yanıt
    İste eski oyunları zamsnında oynamadığında olacağı bu oluyor. O blade of chaos sahnesi, Zeus zahnesi ve Athena. Bu kısımları bile inanılmaz etkileyici

• Merhaba oyunu bitirdim fakat bı kaç geliştirme için büyük alev arması gerekiyor nasıl elde edebilirim bu kaynağı?
    Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sh7rk -- 15 Şubat 2020; 21:40:18 >
  • sh7rk kullanıcısına yanıt
    Muspelheime ışınlanıp ordaki görevleri tamamla.

• Teşekkürler sonunda toparlayıp gelistirebildim.

• Arkadaşlar ben oyunu bitirdim ama asgard olsun bir iki kapı kapalı seyahat edemiyorum ne yapmam gerek yardım lütfen

• 
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.