Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (792. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.390
Cevap
96
Favori
700.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 790791792793794
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de öyle bir sıkıntı fark etmemiştim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • God of War bence şu an Rdr2 ile birlikte bu neslin en iyisi.Bunun sebepleri.
    1.Yaptığı yenilikler (Oyun sıfırdan yapıldı ve buna rağmen yaptığı herşeyi mükemmele yakın yapıyor.)
    2.Boss savaşı eksikliği var, ama yine de var olan bosslar gayet iyi(Oyun'un yaptığı eksik şeyler bile birçok oyundan iyi durumda.)
    3.Böyle bir konsepte sahip oyunda bile hikayeyi çok iyi yapmislar.Hikeye sunumu, karakterler ve bu karakterlerin oyunda ki doğal gelişimini çok iyi vermişler.
    4.Atreus çok iyi yapilmis.The Last of Us da olduğu gibi sadece hikaye değil, oynanışın da önemli bir parçası. (Oynanış ve hikaye bütünlüğü çok iyi yapılmış.Hikaye de olan bazı şeyler, oynanışı da etkiliyor.Spo olur diye söylemiyorum.)
    5.Yarı açık dünya ve bu dünyanın içinin çok iyi doldurulması.
    6.Bölüm tasarımlarının zenginliği.
    7.Vuruş hissi ve combatın çok iyi tasarlanmasi.Aynı zamanda mekaniklerin çok çok çeşitli olması.
    8.Baştan sona ilk kez tek çekim kamerayı kullanması ve yükleme ekranının olmaması.(Daha önce mgs5 de denendi, ama tam olarak baştan sona tek çekim değildi)
    9.Ara sahnelerin önceden hazırlanmamış olması ve tüm arasahnelerin oyuniçi grafik motoruyla yapılması.
    10.Eski oyunlara yapılan göndermeler ve hikaye de birçok sürprizlerin olması.
    11.Muziklerin çok etkileyici olması
    12.Mimir karakteri ve söylediği hikayeler.
    13.Grafikler ve atmosfer şahane
    14.Uzun oynaniş süresi
    15.Bazı yan görevlerin gerçekten iyi olması

Benim şu an aklıma gelenler bunlar.Siz ne düşünüyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba Arkadaşlar. Oyun dün elime ulaştı. Üzerinde türkçe altyazı olduğuna dair hiç birşey yazmıyor. (Pal 2.bölge) Satıcının görsellerinde Türkçe Altyazı olduğu yazıyordu ancak satıcı da sorularıma cvp vermedi. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Bu oyunun şu kutu haliyle türkçe altyazı seçeneği olma ihtimali varmıdır?

• molderrrrr M kullanıcısına yanıt
    Kutunun yan tarafında CUSA kodu var elinde bu oyunun Türkçe destekli versiyonu olanların CUSA kodu aynıysa büyük ihtimalle Türkçedir

Eksi Up
    ımg_20191005_093700 - eksi up
    https://eksiup.com/p/qt236046ynad

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için. Kontrol ettim CUSA 07410 du kod nette araştırdım türkçe destekli versiyonmuş.
  • Arkadaşlar bu da oğlumun (8 yaşında) Kratos çalışması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 6 Ekim 2019; 10:31:7 >
  • Arkadaşlar bu Atreus a kristallere OK attırmak için resmen işkence çekiyorum atmıyor kaç gündür neden böyle oluyor? Kristallere OK atmayınca malumunuz gidilmesi gerekirken yerlere geçiş yapamıyoruz yardımcı olun lütfen biri bana mantıklı bir açıklama yapsın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 10 Ekim 2019; 0:9:2 >
  • Mavi ok upgradeini aldı mı?

• Tuomir kullanıcısına yanıt
    Hallettim reis ben yuvarlak tuşu sanıyordum kare imiş :)

• sonunda oyunu kutulu olarak almak nasip oldu arkadaşlar

kutulu da olmayıp dijital de olan herhangi bir ıvır zıvırı, dlcsi, kesin alınması gereken ekstra bir şeyi var mı arkadaşlar?
  • Kasatka kullanıcısına yanıt
    Cami cemaatinden bir abimiz olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Arkadaşlar bu da oğlumun (8 yaşında) Kratos çalışması.

Eline sağlık

• Benim de bir sorum olacak; normalse platin almak için uğraşmak ama oyunu çok sevdim, normal zorlukta bitirdim, doğrusu zorlanmadım ama oyun sanırım sürpriz yapmış, valkurleri harf zorlukta yapmış :) neyse sorum şu platini nasıl alabilirim, oyunu kolaya mi alıp oynamak gerekiyor, birde sadece kupalarin %25 ini toplamışi bunun için de herhangi bir kaynak var mı? Birde spoler iceren bir sorum olacaktı

[/son sahnede duvar çizimlerine bakarken atreus görmedi ama kratos bir tane çizim gördü z sanırım oğlu ve kendisiydi ağzından biseyler çıkıyordu bunun anlamı nedir acaba]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satan varsa alınır

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Platin almanın oyun zorluğuyla hiçbir ilgisi yok.
    Oyunda ana hikaye, yan görevler, iyilikler, oyun içindeki ufak başarımlar, toplanabilir namına ne varsa bulup bitirmeniz gerekiyor. Valkürler de tamamen kesilecek.

Kısaca oyunu %100 bitirmeniz gerekiyor herşeyiyle. Midgaard dışında aktif olan tüm diyarlara gidip o haritaları da %100 yapmanız gerekiyor.
    Platin için bence en çok zorlayan olay, şu yeşil kuşların hepsini bulup vurmak (Odin'in kuzgunları). O yüzden hiiç kendimi kasmadım platin için, gerek yok.
  • Hocam teşekkür ederim, 1 haftalık süreçte hemen hemen her şeyi yaptım yalnız valkurler gercekten zordu normal oynuyordum ama mecburen kolaya aldım, kraliçe hariç hepsini kestim, ama kolayda kesince de çok kolay oldu, en azından 10-20 kere uğraşmak istiyor insan :) bakalım kraliçeden sonra platini alacağım :)

• Arkadşlar 12. Bölüm Valkyrie öldürebilen var mı

• Bu çinlilerden korkulur valla çok güzel yapmışlar geçte olsa geldi anahtarlıklar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihsar -- 20 Kasım 2019; 19:11:58 >
  • bu Türkçemi 2. Bölge ama Türkçe acıklama yok. İkinci elden 110 a alicam uygunmu sizce?

• Arkadaşlar oyunu bitiren kişiler yardımcı olabilir mi? Oyunu bitirince Platin kupa için söylüyorum, oyun bittikten sonra tekrar açık dünyaya mı atıyor yoksa baştan mı başlamamız gerekecek toplanabilirler kupaları için.
  • 
Sayfa: önceki 790791792793794
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.