Şimdi Ara

God Of War Resmi Takılma Yerleri!!! (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
36.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok kolay bir oyun aslında 5 saatte falan bitti
    Ama kolaylığı kadar da muhteşem bir oyun...
  • quote:

Gelenleri öldürünce yine dönen mekanizma çıkacak. Döndürün ve ikinci büyük zinciri üstüne atlanabilir yüksekliğe getirin. Bu odada bir dönen mekanizma daha var, fakat üstünde kaya var. Kayayı parçalayın, dönen mekanizma dışarı çıksın. Bu dönen mekanizmayı çevirince, gergin olmayan zinciri de gerginleştirip kendinize kısa yol yaratmış olacaksınız

Ben de burada takıldım o dönen mekanizmanın içinde olduğu kaya bir türlü kırılmıyor acaba bir yolu mu ? teşekkürler
  • BENIM HATIRLadım KILCINI değiştireceksın :) direk kırılacak 5 sanıyede
  • Teşekkürler kılıcı değiştim ama nasıl yaptım anlamadım tekrar değişemiyorum. nasıl değişiyoruz ki onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: onea54

Teşekkürler kılıcı değiştim ama nasıl yaptım anlamadım tekrar değişemiyorum. nasıl değişiyoruz ki onu

tamam buldum R+Aşağı yön tuşuymuş
  • Zuhahahah daha neler göreceksın neler biz ne magdurlara oyun bitirtik bu konuda relax ol...
  • Arkadaşlar bi tane canavara geldim. Kanatlı kadın. Tepeden yuvarlak yeşil toplar atıyor ve yerde yuvarlak sarı bir daire var. Üstüne gidip kadına ışık atmak gerekiyor öldürebilmek için. Fakat ışığı atamıyorum bir türlü. Bir kaç kez attım ama nasıl attığımı anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca bu son canavar mı
  • kadinin bulundugu standin altina 3 tane duvar var o duvarlari kiriyosun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dbaggio

kadinin bulundugu standin altina 3 tane duvar var o duvarlari kiriyosun.

3 tane sütun var altında ama bişey işlemiyor. Kadına ışık atınca 6-7 snye kadar tepkisiz kalıyor ve bu sürede kadına zıplaya zıplaya vurabiliyoruz enerjisi azalıyor o zaman. Sanırım vurma şekli böyle ama ışık atmak problem ya
  • kadinmi uzun sacli adammi.ben ilk mesajda gemide bi yer var oradan bahsediyosun sanmistim.
    en sonlara dogru kadinli olan yerde kadini iyice dovuyosun.sonra seni kucaagina aliyo bayiliyosun dev bi yaratik seni eline aliyo kurtuluyosun kadin sutunlardan sana yesil top atiyo.sen guard alarak o yesil toplari geri ona puskurte puskurte onu yere dusur.yere dusunce o yuvarlak yere git ve guard al yine. sonra combolarla bitirisin zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: dbaggio

kadinmi uzun sacli adammi.ben ilk mesajda gemide bi yer var oradan bahsediyosun sanmistim.
    en sonlara dogru kadinli olan yerde kadini iyice dovuyosun.sonra seni kucaagina aliyo bayiliyosun dev bi yaratik seni eline aliyo kurtuluyosun kadin sutunlardan sana yesil top atiyo.sen guard alarak o yesil toplari geri ona puskurte puskurte onu yere dusur.yere dusunce o yuvarlak yere git ve guard al yine. sonra combolarla bitirisin zaten

Demek topları geri çevirioruz anladım hocam hemen deniyorum
  • ya arkadaşlar bu kanatlı hatunda kaldım :/ zar zor ortadaki güneşi çıkarttım fakat ona nişan almıyo saçma sapan bi yere 1 sn bi güneş yoluo ve duruyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: madozan

ya arkadaşlar bu kanatlı hatunda kaldım :/ zar zor ortadaki güneşi çıkarttım fakat ona nişan almıyo saçma sapan bi yere 1 sn bi güneş yoluo ve duruyo?

Üstteki yorumumu oku aynı yerde kalmışız
  • ben afallamasını bayıldı olarak sanmışım :$
  • abi seri takılmalar falan :) comco çözüm üretelim hemen
  • varmı takılan :) arkadaslar buyrun buradan yardımcı olalım
  • Oyun bitirdim sonunda ne çabuk bitti ya. PSP'nin en iyi oyunu
  • evet dün bende bitirdim Oyunu. Genel Olarak takıldığım yer pek olmadı.Takıldığım yerleride fazla sürmedi çözmem

ayrıca son bölümdeki boss u onun attığı toplara karşılık vermedende kesebiliyorsunuz.

kayaları kırmak için ise sadece Aşağı ok tuşuna basmanız yeterli.
  • Muthis bir oyundu biraz once bitti. Pek fazla psp oyunu oynamadim ama psp`nin belkide en iyi oyunuydu diyebilirim. tek kotu yani 4-6 saatlik bir oynaninisi olmasi. 1.8gb umd leri bosa harciyorlar, 1.8 gb (ort ~1.6) gercekten cok genis bir kapasite anlamiyorum bu kapasiteye en az 10 saatlik oynanisi olan kaliteli oyunlar yapilabilir gow gibi...

Her neyse bu guzelligin devami dilegiyle...
  • Valla bu aralar miller çatır çutur oyunu bitiriyor millet ohh ne güsel
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.