Şimdi Ara

God Of War Resmi Takılma Yerleri!!! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
36.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oyunu bir nefeste bitirdim ... mükemmel ötesi olmuş ..
    sanki ps2 versiyonlarından daha kolay geldi bana ...
    ama kesinlikle herkesin oynaması lazım bu oyunu..
    nice gow lara
  • Ya arkadaşlar şu challengeları oynayanlarınız var mı... ben uğraştım uğraştım ilk challenge ı geçemedim ya ne yapmam gerektiğini biliyorum 50 asker öldür alevlerle diyor ama çok zor hatta imkansız gibi... mavi gücüm bitiyor ama 50 asker olmuyor bitireniniz var mı
  • şimdi yağmur olur burası bitirenler ordusu ile
  • Tüm challenge'ları bitirdim. İlk görevde zaten öldürdüğün askerlerden güç geliyor. Tabii bir iki asker için değil ekranda kaç tane varsa kalkanla savuna savuna yanına cekeceksin. Boss gelirse zaten seninle fazla ilgilenmiyor.

Asıl zor olan bu değil. 4 Challenge gerçekten çok zor. 1 sn kala bitirdim.
    5. Challenge "Epic Brawl" da oyunu God mode da oynayabilirmisin onu test etmek için gibi birşey. O kadar çok düşman geliyor ki. Ben uzun zaman önce bitirmiş olmama rağmen şimdi God level'de tekrar başladım ve ölüler şehrine geldim, boss'a çok az kaldı. Ama saç baş yolduruyor.

Eğer pasha_kubilay inanmazsa save dosyasını gönderebilirim. Tabii indirmişsin demezse :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuemef -- 9 Şubat 2009; 20:34:00 >
  • hahahah supersin :) valla da inandım
  • yok mu takılan arkadaslar bittimi hersey bu kadar mı
  • god of war a başladıgımda burdan bakarım artık herkez takıldıgı yerin cevabınıda yazmış
  • VALLA BELLİ BAŞLI YERLER var oraları dışında gerisi yalan dolan :)) özellkle gizli merdiven ata ne zorlamıştım ben ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

VALLA BELLİ BAŞLI YERLER var oraları dışında gerisi yalan dolan :)) özellkle gizli merdiven ata ne zorlamıştım ben ya

ya ben orayı geçtimde sonraki yerde bi guzel kız çıkıyor ya üstsüz heh benim salak oyun orda takıldı kaldı yaaoradan sonra daha baya bolum mu var mı?

• Bende o ışın yansıtma olayında çok zorlanmıştım ne yapacağımı bilemedim.Oyun bitti ama işte şu challenge'lar bela...
  • challenge'ler sinirsel bi etki olayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: atoxi

quote:

VALLA BELLİ BAŞLI YERLER var oraları dışında gerisi yalan dolan :)) özellkle gizli merdiven ata ne zorlamıştım ben ya

ya ben orayı geçtimde sonraki yerde bi guzel kız çıkıyor ya üstsüz heh benim salak oyun orda takıldı kaldı yaaoradan sonra daha baya bolum mu var mı?

hocam sorumu cevaplayacak yok mu??

• hadi arkadası kızdırmayın
  • GOW 2 yi 3.5 saatte bitirdim sonra very hard 5-6 saat surdu ama tamamladım hepsini (böhöhöy) xD
  • god of war her eve kesin girmiş abi vazgeçilmez bi olay acaba bu oyunu oynamayan varmıdır ya :)
  • quote:

god of war her eve kesin girmiş abi vazgeçilmez bi olay acaba bu oyunu oynamayan varmıdır ya :)

Ben şahsen tanımıyorum..
  • o zaman sen kırsal kesımlerde takılmayı çok sevıosun
  • arkadaşlar bi yerde kaldım
    Balkon gibi bir yerdeyim böyle duvarların içinden 4 tane heykel cıkarıyoruz ve onları gerekli 4 yere koydugum zman balkonun zeminiden başka bir heykel cıkıyor 2 elidne kalkan var neyse bu heykele ışık tutuyorum ve belirli bi kombinasyon uygulamam lazım galıba ışığı nereye göndereceğimi çözemedim :(
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!neyse tmmm simdi hallttım sorunu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raistlin2212 -- 5 Mart 2009; 20:45:39 >
  • hahah işte budur abi :) hadi bitirmeyen kalmasın aksaray aksaray aksaray
  • god of war olayı sanırım bitmiştir zaten yeni alanlar kırık makınada bulamadıkları için :) sanırım oynıyamıolar
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.