Şimdi Ara

GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
10
Favori
47.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sahsen uncharted 4teki gibi bir dlc bekliyorum ancak gow yapimcilari bu konuya pek yanasmiyorlar gibi. Yine de çıkmadık candan umut kesilmez. O bağlantı olmadan nedense oyunun bir tarafı benim icin hep eksik kalacak gibi görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Belki abartıyorum ama ben çok önemsiyorum o kısmı.
    Ara oyun yan oyun gelirse fena olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oby9

İlk 2 yorumunuza katılmıyorum. Özellikle baldur un ölümü esnasında freya gayet bir anne gibi kratosa öfke kusup, düşman belledi. Neden saldırmadı dersek sanırım kendi bitmiş halde idi o sırada.
    Freya nın Kratos dahil kimseye saldıramama nedenini bir sandal gezisinde Mimir anlatıyor; Odin bir büyü veya lanet ile Freya nın kendisine veya başka herhangi birine zarar vermesini engellemiş Freya da inzivaya çekilmiş bu yüzden.
  • Arkadaşlar düşünsenize 2. veya 3. oyunda lokiyi durdurmak için yunanistana gidip kızkardeşlerin adasında geçmişe gidiyormuşuz

• Oyun 2 gün önce zart diye bitti, bitirince açarım gezerim yan görevlerin dibine inerim diyorudum 2 gündür girmedim oyuna. Depresyona girdim galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicolatesla101

Arkadaşlar düşünsenize 2. veya 3. oyunda lokiyi durdurmak için yunanistana gidip kızkardeşlerin adasında geçmişe gidiyormuşuz

Gecmise dönünce Kratos olmediyse kiz kardeslerin de olmemis olmasi lazim. Cory Barlog zaman yolculuğu isinde oldukca beceriksiz biri diye dusunuyorum sahsen. Bu oyunda da isleri batirabilir.

Yunanistan'dan gecis o kadar sacma oldu ki oyunda aciklamaya bile girmediler. Cunku ellerine yuzlerine bulastiracaklardi. En iyisi hic bahsetmeyip, eskiyi karistiranlara da ohoo siz gecmiste mi kaldiniz diye salladilar :) Kebap valla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam kız kardeşleri öldürdü. Zaman da o kadar geri gitmeyecek sadece belli bir noktaya kadar mesela Atreus'un annesi ile ilk tanışmasına gidip orda Atreus'u öldürebilir.

• Burada ki oynayan adam gerçekten ortaya daha farklı şeyler çıkarıyor. :)
    Twitter'da birkaç gifler ile gösteriyor. Cory Barlog ve ekibi bu konuda bazı yorumlar yapıyorlar gerçekten takdir ile karşılanmış. :)

https://twitter.com/SunhiLegend
  • Oyunu oynamadım ve bu fiyattayken de oynamam heraldd ama yorumlardan anladığım ara oyunlar da olucak gibi, keşke onlinı olsa

• Umarim bir sonraki oyunda belli bir yerde Atreus'u kacirirlar ve yine tek basimiza oynariz. Bu esnada bazi yerlerde Athena'nin hayaletiyle karşılaşırız ( Batman Atkham Knight spoiler
    Joker gorevi goren bir Athena
    )

Ayrica Kratos yarasını kendi iyilestirdi gibi bir aciklama tatmin edici olmayacaktir. Evet oyunda Baldur bacagimiza koca tasi soktu ve bacagimiz iyilesti ama Gow 3'un sonu cok daha özel bir andı.

• Bir şeyi merak ediyorum yoksa ben mi kaçırdım bilemiyorum.
    Bizim oğlan hastalanıp onu nankör kadının yanına götürdüğümüz sırada biri Dünya Yılanı ile konuşmak için boruyu çalmıştı kimdi acaba o?
    Oyuna göre o lisanı bilen başka kimse yoktu Mimir dışında?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Bir şeyi merak ediyorum yoksa ben mi kaçırdım bilemiyorum.
    Bizim oğlan hastalanıp onu nankör kadının yanına götürdüğümüz sırada biri Dünya Yılanı ile konuşmak için boruyu çalmıştı kimdi acaba o?
    Oyuna göre o lisanı bilen başka kimse yoktu Mimir dışında?
    Oyundaki en büyük gizemlerden biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidetaka Miyazaki

Oyundaki en büyük gizemlerden biri.

Alıntıları Göster
    Bende burda kafa yandı zaten diğer konusa arkadaşlarla konuştuk.

O kişinin atreus yani loki olduğu söyleniyor zamanda yolculuk ederek ama çok şey şüpheli ve gizem dolu.

Loki nin oğlu dünya yılanı dünyada, atreus kendisinin loki olduğunu bilmiyor ama oğlu dünya yılanı var onu görüp onun babasını biliyor.

Baldur her nedense atreus un peşinden gelmiyor bu da belki loki nin planladığı bir şey kendini iyi saklıyor bir nevi reenkarnasyon gibi.

Oturup bu konuda kafa patlatmak lazım

• Oyunu oynayamayıp bir haftadır videolarını izleyen biri olarak konuşacağım. Kesinlikle mükemmel bir yapıttı. Oyun olarak ayrı, hikaye olarak ayrı bir güzeldi. Oyun mekanikleri, komboları, efektleri mükemmel. Hikayesi, tekne yolculukları, karakter işleyişleri mükemmel. Cidden gerçekten bir God of War olmuş ayrıca. Kamera açısı değişmeseydi birçok duyguyu bu şekilde veremezdi büyük ihtimal. Ve karakterlerin bize bağlanma şekli çok güzeldi. Birkaç yerde gözüm dolmak üzereydi hatta. Fazla spoiler vermeden konuşayım. Çocuk rahatsızlandığında ve beraberinde Kratos'un tekne yolculuğunda olan o atmosfer.. Ve Freya'nın final savaşında bize yalvarması. O ses tonu. Gerçekten mükemmeldi. Ayrıca hikayeleri, yazıtları Atreus'a okutup, onun defterine not alması. Notları Atreus'un ağzıyla okumamız. Böyle bir oyun bir daha ancak devam oyununda gelir.

Her şey bir yana Jörmungandr'ın sesi beni apayrı etkiledi desem yalan olmaz.Mükemmeldi her şey be..

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Öyle yazdın ki oyunu tekrar oynamış gibi oldum ağzına sağlık hocam

• God of War Photomode özelliği ile ortaya gayet güzel görseller çıkmış. :

https://www.resetera.com/threads/god-of-war-photography-thread-may-contain-mid-game-spoilers.37208/page-6
  • quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

God of War Photomode özelliği ile ortaya gayet güzel görseller çıkmış. :

https://www.resetera.com/threads/god-of-war-photography-thread-may-contain-mid-game-spoilers.37208/page-6
    Tam combat esnasında çok harika fotolar çekilir. Yüz animasyonları mükemmel Kratos'un
  • Şey gibi düşünmek lazım ;

Baltayı fırlatırken tekrardan elimize çağırdığımızda o ağırlık ve tutuş hissiyatı.
    Aynı düşmanlara vururken gerçekten baltayı düşmanlarına indirirken bizlere gerçekten o vuruşu yaptırıyor hissi.
    Son olarak ise Kratos da bitiyor olay ki gayet tatminkar ve o vuruşların tokluğu ile olacak ki bariz Kratos'un öfkesi ve siniri ile birleşince yüz ve mimikleri çok iyi olduğunun kanıtı. :)
    Birde bazı Analiz yapan kanallarda kombat kısımlarında yavaşlatılarak oynatılmalar var ki sanki gerçek bir insan gibi balta ile dönme hareketleri veya savurmalarda 10/10 aldığını söyleyenler var haliyle. :)
    Ama ortaya çıkan Görseller bile ağzımı açık bırakmaya yetiyor. :)
  • Aynen yavaşlatılmış kombat görüntülerini dün izledim muazzam bir mocap ve animasyon emeği var oyunda.

İzlemeyenler buradan izleyeilir hatta.

• Loki mitolojide Odin'in kan kardeşi. Herkes üvey oğlu olduğunu sanıyor ama değil. Çizgi romanlarda üvey oğlu.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.