Şimdi Ara

GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
10
Favori
47.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Loki mitolojide Odin'in kan kardeşi. Herkes üvey oğlu olduğunu sanıyor ama değil. Çizgi romanlarda üvey oğlu.
    Evet Marvel'in saçma kurmacalarını gerçek sanıyor insanlar. Loki, Odin'in kan kardeşi aslıda Buz Devi.

God of War oyunlarında Tanrıların gerçek yüzlerini görüyorsun, Odin'in Thor'un nasıl kötü ve acımasız olduklarını. Herkes Loki'yi kötü zanneder ama aslında işler pek öyle değil.
  • Çoğu kişi çizgi romanlardan ve filmlerden dolayı Thor ve Odin gibi tanrıları çok iyi sanıyor ama Yunan Mitolojisinde ki tanrılar kadar kötüler.
  • Merhaba Arkadaşlar

PS4 pro da God of War oynarken ekrandaki bakış açısını sağa sola doğru hareket ettirdigimde ekran anlık kararıp tekrar aydınlanıyor. Ama goruntu tamamen gitmiyor yani anlik oluyor.Baska oyunlarda bu sorun yok.Benzeri sorun yaşayan var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonraki oyunun yönetmen koltuğuna otursam, Freya ve Odin'e işbirliği yaptirirdim. Odin, Freya'nin savasci ruhunu geri verir ve bunun karsiliginda Freya Atreus'a büyü yapar. Atreus Odin'in safina gecer. Freya ve Thor birlik olup Kratos'u alt eder. Oyunun sonunda Kratos'un eşi ve devler, küllerin savrulmasi ile dirilir ve Kratos'a yardima gelir. Amac hem Odin'in kellesi hem de Atreus'u kurtarmak olur.

Ayrıca, Atreus şekil degistirip Zeus olsun. Bir güzel kandirsinlar Kratos'u. Kratos da Zeus'u öldürdü sanip oğlunu öldürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 5 Mayıs 2018; 14:52:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaktim sınırlı olduğu için oyunu yamyam gibi oynayıp ana hikayeyi bitirdim. Herşey çok güzel ilerliyordu fakat sonu çok açık kaldı. Yeni oyun ps5'e çıkmaz inşallah.

Bir de sandık animasyonu trol öldürme animasyonundan fazlaydı Zaten doğru düzgün boss yok bide olanlar hep aynı öldüler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Sonraki oyunun yönetmen koltuğuna otursam, Freya ve Odin'e işbirliği yaptirirdim. Odin, Freya'nin savasci ruhunu geri verir ve bunun karsiliginda Freya Atreus'a büyü yapar. Atreus Odin'in safina gecer. Freya ve Thor birlik olup Kratos'u alt eder. Oyunun sonunda Kratos'un eşi ve devler, küllerin savrulmasi ile dirilir ve Kratos'a yardima gelir. Amac hem Odin'in kellesi hem de Atreus'u kurtarmak olur.

Ayrıca, Atreus şekil degistirip Zeus olsun. Bir güzel kandirsinlar Kratos'u. Kratos da Zeus'u öldürdü sanip oğlunu öldürsün
    Vallahi takdir ettim. Okurkan heyecandan tırnağımı yedim. Böyle bişey olsa olay olur
    Ben '' senaryo '' yu gerçekten beğendim hocam. Giriş cümlenizin kesinlikle hakkın vermişsisiniz.
    Sevgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Sonraki oyunun yönetmen koltuğuna otursam, Freya ve Odin'e işbirliği yaptirirdim. Odin, Freya'nin savasci ruhunu geri verir ve bunun karsiliginda Freya Atreus'a büyü yapar. Atreus Odin'in safina gecer. Freya ve Thor birlik olup Kratos'u alt eder. Oyunun sonunda Kratos'un eşi ve devler, küllerin savrulmasi ile dirilir ve Kratos'a yardima gelir. Amac hem Odin'in kellesi hem de Atreus'u kurtarmak olur.

Sağlam olmuş ama tam olaylar olaylar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 5 Mayıs 2018; 13:8:21 >

• Mistik geçit kapılarının hepsi kilitli bende bunları nasıl açıyoruz sadece Brok’un dükkanına gidebiliyorum

• Zeus aynı cümleyi 2. oyunda Kratos'a söylerken
    GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI]
    GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 6 Mayıs 2018; 17:5:7 >

• Oziko kullanıcısına yanıt
    Esas bombalar ikinci ve üçüncü oyunda patlayacak.Cevapsız sorularda cevap bulacak,ama gelde sabret

• 8 sene bekledik hocam ve hiç bir sorunun cevabını alamadık. Oyun o yüzden tam bir hayal kırıklığı oldu, yoksa ilk bu oyun ile seriye başlayan birisi için mükemmel bir oyun.

• diğer oyun serilerine de konu açılmış olsa herşey detaylı konuşulur böylece .Özellikle seri haline gelmiş oyunlar (Witcher,Mass Effect,Darksiders,Resident Evil,Metro,Skyrim,Dragon Age gibi )ayrıca konu güzel olmuş tebrikler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gizli Bilgi Olabilir / Spoiler

Bildiğiniz üzere Jotunheim'a çıktığımız zaman duvarda resimler beliriyor.
    Atreus'un aynı zamanda bir dev olduğunu, diğer adının Loki olduğunu, Kratos'un Atreus'un kollarında can verdiğini vs görüyoruz. Dikkat eden oldu mu bilmiyorum ama Kratos'un öldüğü resmin yanında bir resim daha var en sonda .. Atreus kurtlarla beraber tek başına yürürken.. İnternette hiç bir şekilde fotoğrafını bulamadım. Farkeden veya etmeyen gidip ss atabilir mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spawn2 -- 7 Mayıs 2018; 10:6:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spawn2

Gizli Bilgi Olabilir / Spoiler

Bildiğiniz üzere Jotunheim'a çıktığımız zaman duvarda resimler beliriyor.
    Atreus'un aynı zamanda bir dev olduğunu, diğer adının Loki olduğunu, Kratos'un Atreus'un kollarında can verdiğini vs görüyoruz. Dikkat eden oldu mu bilmiyorum ama Kratos'un öldüğü resmin yanında bir resim daha var en sonda .. Atreus kurtlarla beraber tek başına yürürken.. İnternette hiç bir şekilde fotoğrafını bulamadım. Farkeden veya etmeyen gidip ss atabilir mi acaba ?
    O kurtlar ragnarok u başlatacak olan kurtlar hocam. Atreus başlatacak onlarla ragnarok u büyük ihtimal ve oğullarıyla intikam alacak belkide son oyunda.

• Hocam tam anlayamadım valla. Şu ragnarok da nedir tam onu da anlayamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • crank444 kullanıcısına yanıt
    İlerleyen zamanda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun mükemmeldi. Ama kafama takılan bazı noktalar vardı;

-Kılıç neden Blade of Chaos'tu ? 3. oyunda en son elimizde Exile kılıcı vardı. Chaos ilk oyunun sonunda değişti.
    -Odin neden Kratos'u küçümsedi ? Adam koskoca yunan mitini tek başına bitirdi. gereksiz adamları peşine takmak yerine Thor'u gönderebilirdi. Zeus'un başına gelen son onun da başına gelebilir.
    -Kratos kimseye güvenmeyecekti ! Freya'yı kurtarmasına rağmen düşman oldular.
    -2. oyunda Thor 3. oyunda da Odin baş düşmanımız olacak diye düşünüyorum. Ama bir de Freya olayı çıktı. Durduk yere düşman aldık başımıza

• TheAnswer23 kullanıcısına yanıt
    Evet bu konuda haklısın.İnsan ömrü kaç sene zaten oyun yapımları çok uzadı.Teknoloji gelişti bu yapım sürecini kısaltmanın bir yolu bulunmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Spawn2

Hocam tam anlayamadım valla. Şu ragnarok da nedir tam onu da anlayamadım
    Ragnarok nors mitolojisinde kiyamet demek thor jormungand la savasir onu oldurur fakat yilandaki zehir nedeniyle oda olur ates devi surtr cikiyo piyasaya hatta mimir muspelheim diyarina gidersen ondan bahsediyo,odin loki nin oglu kurt fenrir tarafindan yutuluyo,oyunda bahsedilen iki tane kurt skol gunesi hati de ayi yutuyo bu sekilde zaten mitolojiyle aran iyiyse oyun cok daha keyif veriyo

• Arkadaşlar tam olarak anlaşılmamış galiba.

Ragnarok, Kratos'un ta kendisi.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.