Şimdi Ara

GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
10
Favori
47.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben izleyemedim oyun videosunu elinde link falan olan var mı dostlar meraktan kuduracağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SantaMonicaStudios87

Kratos ve Atreus'un birlikte combinesi o kadar uyumlu olmuş ki gerçekten diyecek kelime yok. :)
    Birde şu olayı fark ettim Combat sistemi sanki bize de bırakılmış doğaçlama bile yapılabiliyor, farklı kombinasyonlar gördüğümüz aşikar ve Brook - Sindri bizlere silah gelişimi ve diğer konularda gayet yardımcı olduğunu da görüyoruz.

Fire Troll kısmını da izlediyseniz o kısım daha da zorlayıcı ve rünleri görebiliyoruz.

Tekrar combat sistemine bakacak olursak.

Kratos = Kalkan - yumruk - balta - tekme - ve bir çok şeyi yapabiliyor

Atreus = Ok - çift tekme - şaşırtma - ve dahası da var..

Her ikisi ile birleştiklerin de kombinasyon da daha da ilerlediklerini görüyoruz.

Kombo puanları ( Hits ) olsaymış bile daha güzel olurmuş çünkü 35 - 40 veya daha fazla hitslere kadar gidebilecek düşmanlar çıkabiliyor..

Önceki oyunlarda "Grab" butonu vardı O tuşu ile düşmanı yakalıyorduk. İkiye ayırıyorduk, fırlatıyorduk falan. Bu oyunda daha az gibi sanki. Düşmanın üstünde R3 butonu çıkınca yapılıyor sanırım. Umarım çeşitli tutma, kesme, fırlatmalar yapabiliyoruzdur istediğimiz zaman

Bir de bir şey dikkatimi çekti; düşmanların ayaklarına balta sallayıp düşürebiliyoruz. Enteresan ve hoş bir detay olmuş

• Çeşitlilik olacaktır elbet birde önümüzde bir sürü düşmanlar var olacak kanatlı, kanatsız, farklı diyarlar da savaşacağız haliyle ve her birisinde daha farklı öldürme fırlatma yada buna benzer şeylerin değişeceği kanısındayım. :)

Evet o detayı bende gördüm gerçekten güzel düşünülmüş bodoslama dalmak yada sersemselitip hasar vererek dalmak bütün seçenekler biz oyunculara bırakılması gayet güzel. :)

En çok hoşuma giden diğer bir detay ise :)

Kombinasyona girdiğimiz de düşmanı havaya doğru atıp daha sonra balta ile ağaç yada duvara yapıştırabiliyoruz.

1-2 yerde gördüm yere düşmeye yakın baltamız ile bu hareketi yabiliyoruz. :)
  • quote:

Çeşitlilik olacaktır elbet birde önümüzde bir sürü düşmanlar var olacak kanatlı, kanatsız, farklı diyarlar da savaşacağız haliyle ve her birisinde daha farklı öldürme fırlatma yada buna benzer şeylerin değişeceği kanısındayım. :)

Evet o detayı bende gördüm gerçekten güzel düşünülmüş bodoslama dalmak yada sersemselitip hasar vererek dalmak bütün seçenekler biz oyunculara bırakılması gayet güzel. :)

En çok hoşuma giden diğer bir detay ise :)

Kombinasyona girdiğimiz de düşmanı havaya doğru atıp daha sonra balta ile ağaç yada duvara yapıştırabiliyoruz.

1-2 yerde gördüm yere düşmeye yakın baltamız ile bu hareketi yabiliyoruz. :)

Evet o havada kalma detayı benim de dikkatimi çekti. Adam havada asılı kalıyor, yada baltanın bi güç butonu var sanırım kuvvetli fırlatınca düşman donuyor. Umarım daha bir çok detay olur bu gördüklerimiz, combolar falan 10da 1i dir :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Balta'nın dondurucu özelliği var evet ve güçlendikçe bu dahada ayyuka çıkıyor PGW 17'de görmüştük etrafa saçılıyordu.

Dediğiniz gibi daha bir çok farklı kobinasyon yada öldürme seçenekleri karşımıza çıkacak azar azar gösteriyorlar. :)

Cory Barlog yarın için sürprizleri varmış.

Greg Miller - Geoff Keighley 3 Saatlik demodan da kesintiler gösterip yorumlarını sunacaklarmış. :)

Bir kaç oyuncu da oynadığı deneyimleri bizimle paylaşacaklarmış.

Yarın gerçekten daha çok bilgi ve yeni videolarla karşılacağız gibi duruyor. :)
  • quote:

Balta'nın dondurucu özelliği var evet ve güçlendikçe bu dahada ayyuka çıkıyor PGW 17'de görmüştük etrafa saçılıyordu.

Dediğiniz gibi daha bir çok farklı kobinasyon yada öldürme seçenekleri karşımıza çıkacak azar azar gösteriyorlar. :)

Cory Barlog yarın için sürprizleri varmış.

Greg Miller - Geoff Keighley 3 Saatlik demodan da kesintiler gösterip yorumlarını sunacaklarmış. :)

Bir kaç oyuncu da oynadığı deneyimleri bizimle paylaşacaklarmış.

Yarın gerçekten daha çok bilgi ve yeni videolarla karşılacağız gibi duruyor. :)

Valla izlemeyeyim sürpriz olsun diyorum ama dayanamıyorum. Konu ile yeni bilgilendirmeler de beni de sabit etiketlemede tutabilir misiniz hocam ? :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sanırım 3 Saatlik demo oynayanlar hala heyecanlılar. :)

GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI]
  • Normal ;) tadı damaklarında kaldı tabi..

• Biz daha şanşlıyız aslında hocam . Hiç başlamadan beklemek daha iyi onların şimdi tadı damakta kaldı :) beklemesi çok zor olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 18 Mart 2018; 12:32:35 >

• Hocam burada yayında. Kaldırılmadan izleyin.

• Biz videoyu izledik tadı damağımızda kaldı, demek demoyu oynasak kafayı yemiştik şimdiye
  • Oyunu seven arkadaslar yorumlarda combat sisteminin yavan kaldigini daha sade oldugunu soylemis ki bu dogru ama su yonden dogru. Onceki 3 leme ve diger yan oyunlara baktigimizda kratos GENC ti ordan oraya ziplamasi ucmasi kacmasi 50 kisinin arasina dalmasi bunlar hep genclik yillarinda islenmis seylerdi ama simdiki oyuna baktigimizda adam yaslanmis saci sakali agarmis . Yani bu yeni oyunda diger oyunlar gibi ucmasini kacmasini beklemek abes olur bence. 3. uncu oyun ile bu oyun arasinda oyun zamani ile kac sene var bilmiyoruz aradan gecen yillarda neler oldu bilmiyoruz. Demem o ki bence bu yeni oynanis kratosun hem yasina hem o anki haline ve durumuna uygun bir oynanis olmus. Adam yasli baba yasli gibi hareket etsin meydani geclere biraksin artik

• Arkadaşlar merhaba. Ben gow serisine pek girmedim ps3 kullanmamıştım çünkü ps4'te de gow3 remastered var biliyorsunuz ki 4'ten önce hazırlık olması anlamında tek başına yeterli olur mu dersiniz? Nasıl bir yol izlemeli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Arkadaşlar merhaba. Ben gow serisine pek girmedim ps3 kullanmamıştım çünkü ps4'te de gow3 remastered var biliyorsunuz ki 4'ten önce hazırlık olması anlamında tek başına yeterli olur mu dersiniz? Nasıl bir yol izlemeli?

Hocam, god of war 1 2 3 bağlantılı ama bunlar antik yunanda yunan tanrılardan alınan intikamı anlatıyor.

Yeni çıkacak olan God of War aynı Baş rol Kratos'un artık yaşlanmış ve Kuzey Mitolojisine gelmiş hali. Eğer ki Kratos'un geçmişini öğrenmek istiyorsan oynamalısın ama sadece God of War 3 ile anlaşılmaz diğer oyunları youtube'den izleyebilirsin.
  • shadowz61 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle önceki oyunları deneyim etmelisiniz. Kratos u daha iyi tanımanız lazım. Ayrıca mutlaka bu yeni çıkacak oyunda önceki oyunlara göndermeler olacaktır. Ps3 ünüz varsa gow 1,2,3,ghost of sparta, chains of olympus ve Ascension u oynayın. Eğer yoksa god of war 3 dışında diğer oyunların youtube dan hikaye videolarına bakın. En azından konuya hakim olursunuz. Ama kesinlikle god of war 3 ü ps4 de oynayın. Zaten ucuz. Hepsiburada da 57 lira idi kutulusu. Dijital olarak da 38 civarına düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 18 Mart 2018; 14:8:0 >
  • @Nathan.Drake @hazark Cevaplar için teşekkür ederim.

Yani bilgi sahibi olsan daha iyi olur diyorsunuz. Hali hazırda ps3'üm yok. Gow3 remastered'ı almıştım zaten duruyor kenarda. Sanırım şu tarz videolar izleyip üzerine 3'ü de oynayıp 4'e başlasam iyi olacak direk oynayamasam da.
  • yarın 2 saatlik oynanış videosu geliyor.doğrumu anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hikmet İsayev -- 18 Mart 2018; 14:31:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Biz daha şanşlıyız aslında hocam . Hiç başlamadan beklemek daha iyi onların şimdi tadı damakta kaldı :) beklemesi çok zor olur

Aslında bizlerden daha şanslılar da diyebiliriz çünkü oynama imkanları oldu pratik yaptılar daha fazla kombinasyona girme ihtimalleri doğurdu ve ilerleyiş bakımından daha ne sunulacağını az buçuk kestirdiler. :)

Bizler zaten bekliyorduk sorun değil diyoruz ama oynayanlar bizden kat be kat fazla bekliyorlar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hikmet İsayev

yarın 2 saatlik oynanış videosu geliyor.doğrumu anladım

Aslında 2 saatlik olup olmadığını bizde bilmiyoruz ama kesitler olacaktır birden 2 saatlik bir oynanış vereceklerini sanmıyorum ama bölük pörçük vereceklerdir önemli noktaları göstereceklerdir.

Bende heyecanlıyım bakalım ne olacak neler göreceğiz umarım hikaye / konu tarafından birşey göstermezler çünkü 20 Nisan'a özel kalsın istiyorum. :)
  • Blade of Chaos sonradan edinir belki, hep başka silahlar çıkıyor ilerleyen bölümde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.