Şimdi Ara

God Of War Volume 2 Duruma Göre Kardeşlik K.K yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu oyunu almayı düşünüyorum aslında gow 3 almayı düşünüyodum ama acaba diğer serileri oynamazsam olurmu diye kararsız kaldım.. Sanırım bu seri birbirine bağlı eğer öyleyse psn de var ama k.kartı yok ve kutulu olarak da çok pahalı.. eğer bu oyunu tam olarak anlayabilmem için almak lazımsa isteyen bir arkadaşla alalım... İnşallah bu oyunda little big planet 2 ye dönmez (: ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell34 -- 10 Ocak 2012; 0:50:02 >

• yokmu kimse.....
  • God of war volume2 nedir?Eskiden god of war 1-2-3 var diye bilirdik şimdi değişik çeşit god of war'lar çıktı.Piyasaya çıkmış kaç çeşit god of war var?Bunlardan hangisi eski bölümlerin tekrarı veya hangileri yeni bölüm benim hatlar iyice karıştı.Açıklayacak biri olursa çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

God of war volume2 nedir?Eskiden god of war 1-2-3 var diye bilirdik şimdi değişik çeşit god of war'lar çıktı.Piyasaya çıkmış kaç çeşit god of war var?Bunlardan hangisi eski bölümlerin tekrarı veya hangileri yeni bölüm benim hatlar iyice karıştı.Açıklayacak biri olursa çok memnun olurum.

aynen hocam baya bişeyler çıktı bu oyunla ilgili.. tek bildiğim gow collection 2 bu psp çıkan oyunlar varmış Ghost of Sparta ve Chains of Olympus bunların hd versionuymuş ps3 e çıkan... ben ilk 2 onunu arıyorum hikayeye bağlı olan psnde var mı tam bakamadım.. biri açıklarsa güzel olur gerçekten..
  • PSN'de iki paket de mevcut hocam. Gow Collection 1 içinde Playstation 2'ye çıkan ilk iki oyunun HD versiyonları, Gow 3 oynamak isteyenler önce bu iki oyunu oynamalı yani. Gow Collection 2 ise PSP'ye çıkan Gow serisinin ara oyunları, Gow 3 ile doğrudan alakası yok. Hikayeyi bilmek isteyenler Gow Collection 1'i alıp oynamalı. İki paket de PSN'de 49 TL
  • açıklaman için çok saol hocam... almak isteyen varsa alalım arkadaşlar parayı hemen yatırırm ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

PSN'de iki paket de mevcut hocam. Gow Collection 1 içinde Playstation 2'ye çıkan ilk iki oyunun HD versiyonları, Gow 3 oynamak isteyenler önce bu iki oyunu oynamalı yani. Gow Collection 2 ise PSP'ye çıkan Gow serisinin ara oyunları, Gow 3 ile doğrudan alakası yok. Hikayeyi bilmek isteyenler Gow Collection 1'i alıp oynamalı. İki paket de PSN'de 49 TL

Peki ghost of sparta da ne oliy?Bunların dışında başka gow'lar da var mı?
  • Evet Bu GOW lar karıştı :):)
  • hocam anladığım kadarıyla gow collection 1 ps2 de çıkan ilk 2 oyun ps3 uyarlanmış hali hd olarak ana hikaye yani .. diğer gow collection 2 psp için çıkan versionun ps3 uyarlaması oda ama ana konu değil ek oyun gbi bşey diyebilirz. Ghost of Sparta ve Chains of Olympus bu ikisi psp oyunu şuan ps3 için yapılan yani collection 2 de ki oyunlar ... biz seriyi anlamak için gow collection 1 ve gow 3 oynıcaz sanırım..benim anladığım bu yanlışım varsa düzeltin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell34 -- 10 Ocak 2012; 22:30:13 >
  • alıcak yada elinde olan hiç arkadaş yok mu yaw..
  • oyun kardeşliği yapılmıştır ... konuu kitlenebilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.