dünyayı sırtına almıs heykelin oldugu bolume geldim crank ile dunyayı adamın basının üzerine koydum yukarıda baska bir kol var onunla dunyayı dusurmnem gerekiyor heral, ama o kol hareket etmiyor...yardımmmm
oyunu 2 kez bitirdim ama böyle bir bölümü hatırlamıyorum ... heralde ben bunamaya başladım
yardım ederdim belki ama tam o devin üzerine çıkınca donuyo oyun kaç kere denedim sanırım dvd'mi değiştirmem gerek :( gitti bi 10 ytl daha :(
Şimdi şöyle yapıyorsun Dünyayı adamın başına getirdikten sonra üst kata çıkıyorsun...ekran seni karşıdan gösterince adamın SOL tarafına doğru yani ekranın SAĞ tarafına doğru ufak ufak ilerlemeye çalış....yani orda ufak bir çıkıntı var oraya doğru..1-2 adım sonra oraya doğru bir çıkıntı olacak...sonra da bir ufak köpri göreceksin...onun üzerinde bir kol var..onu çekince adam dünyayı fırlatıyor ve altından geçip karşı duvarı yıkıyor... Ben de kafayı yicektim orda...kardeşim bir de öteki tarafa bakalım deyince bulmuştum yolu
Bu arada Pandora's Temple ne kadar büyükmüş arkadaş yaw...hala çıktıkça çıkıyorum yukarılara bitmiyor bitmiyor
sanda39 yardımın için tesekkürler .....ama cozumu bende biliyorum dunyayı basının üzerine koyduktan sıonra ekranın sag tarafından yukarı cıkıyorsun yolda adamlarla savasıyorsun üst katta koprunun üzerindeki kolu cekmem lazım ama kol hareket etmiyor..böyle birsey mumkun olabilir mi?( normalde hareket edecek seyler vs nin üzerinde bir parıltı oluyor ama bu kolda yok )
Abi valla şimdi ben aynen öyle yaptım...hah bir de o dünyayı taşıyan adamın tam karşısında böyle yarı açık kapı gibi bişey var..yani adam dünyayı atınca kırılması gereken yer...oraya bi gidip R2 tuşuyla bir bak bakalım..belki o zaman olur...fakat olmaması lazım böyle birşeyin o da ayrı bir konu...acaba bi yerlerde bişeyleri eksik mi yaptın? Biliyorum iğrenç olacak ama bi yerleden çözümünü bulup bi oku bakalım geldiğin noktaya kadar nasıl gelmişsin??
peki ilk başlarda ejdarhalar var 3 tane bunlardan ıkı tanesı ukucu onların tepesına capa ındırıyorsunuz ama buyuk olanı öldüremıyorum o tusuna bastıgım zaman tutuyo ama bişey yapmıyor?
quote:
Orjinalden alıntı: maniac1987
peki ilk başlarda ejdarhalar var 3 tane bunlardan ıkı tanesı ukucu onların tepesına capa ındırıyorsunuz ama buyuk olanı öldüremıyorum o tusuna bastıgım zaman tutuyo ama bişey yapmıyor?
O'ya hızlı hızlı basarak direği kıracaksın birkaç kere yapınca kırılıyo sonra da kafasını o kırılan direğe geçiriyorsun. sen basık tutuyorsundur ya da yeterince hızlı basmıyorsun galiba öyle olsaydı anlardın çünkü ilk seferde direk çatlıyo
Oyunu yeni bitirdim OHHH BEEE
Son bölümleri Annem Babam falan bütün aile beraber geçtik..Babamın yorumu "Bi insanın bu kadar şeyi tasarlaması hayal etmesi için esrar morfin falan içmesi gerekir..Vay anasını"
Cidden adamlar döktürmüş...Yanlız ne yalan söliym Ares ile kapıştığımız bölüm son derece ZAYIF kalmış....Duvarlara falan çıkarken bile daha fazla efor sarfetmiştim...2 dakikada koskoca Ares gitti...Bence oyun son kısmı dışında MUHTEŞEM...Hele müziklere diyecek yok...Bendeki oyun orjinal olduğu için oyunu bitirince bir sürü ekstra çıktı DVD'de..sanırım bu ekstralar piyasadaki COPY GOD OF WAR'larda yok..bence büyük kayıp
quote:
Orjinalden alıntı: sleep
quote:
O'ya hızlı hızlı basarak direği kıracaksın birkaç kere yapınca kırılıyo sonra da kafasını o kırılan direğe geçiriyorsun. sen basık tutuyorsundur ya da yeterince hızlı basmıyorsun galiba öyle olsaydı anlardın çünkü ilk seferde direk çatlıyo
ya cok hızlı basıp çektim ama olmadı
bu oyun inanılmaz kastırıyor ya. çok zor. hele hele o çığlık atıp duran ruh gibi kadınları öldürene kadar bir gün geçti
olmuyor olmuyor koprudeki kol hareket etmiyor...simdi oyunu bastan mı oynamam gerkiyor....herseyi denedim oyunun sitesinden cozumunude okudum aynen yukarıda yazılan lar gibiiiiiii......
quote:
Orjinalden alıntı: kdercan
olmuyor olmuyor koprudeki kol hareket etmiyor...simdi oyunu bastan mı oynamam gerkiyor....herseyi denedim oyunun sitesinden cozumunude okudum aynen yukarıda yazılan lar gibiiiiiii......
Kardeş oyunda o noktaya gelene kadar baya bir kol çekmişsindir kesin ama ben yine de soriym...Kola doğru hamle yapıyor fakat kol takılmış gibi hiç hareket etmiyor mu yoksa adam kola doğru hiç hamle yapmıyor mu???Yani benim bildiğim kolun bir yerine gelince R2 tuşunun ekranın sağ alt köşesinde belirmesi lazım...o zaman da sen R2 tuşuna basıyorsun ve adam kafasının üzerindeki topu atıyor...
Haaa bak şu da olabilir ordan önce hani bir manivela kolunu çevirerek dünyayı adamın başının üstüne getiriyorsun....acaba orda manivela kolunu SONUNA kadar çevirmiyorsun da ondan mı oluyor acaba?
Bir daha bir kontrol et istersen...kesin olması lazım ilginç birşey.....
ben o heykelin onündeki crank ı bulmadan onde o odaya geldim koprunun üstyündeki kolu hareket ettirdim hemde defalarca ve kol hareket edince heykelin üzerinde bir zımbırtı hareeket ediyordu onu gordukten sonra ben ne yapmam gerektiğini anladım ama bu seferde kopru uzerindeki kol hareket etmiyor.. simdi kolun önüne gelince r2 yazısı cıkmıyor ama normal oyun sırasında yapman gereken birsey olunca ekranda tus adı cıkıyordu....
quote:
quote:
quote:
:) alemsin yaa sürekli basıp çekcen :) güzel espiri :)
quote:
quote:
quote:
quote:
:) alemsin yaa sürekli basıp çekcen :) güzel espiri :)
ya espri yapmadım sürekli basıp çektim ama olmadı bugün yine denıyıcem ama yardımın
@kdercan
Valla dediğim gibi sen o adamın başının üzerine dünyayı koyduğun kolu sonuna kadar döndür...artık dönmediği noktaya geinceye kadar döndür...ondan sonra gidip kolu çek ben de yine bi bakıym oyuna tekrar belki başka bişey vardır
sagoll ......sanda39....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme