Şimdi Ara

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
22
Favori
47.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tgy355
    Ürettiğiniz yağın kalitesine güveniyorsunuz. Ben de gerçekten kaliteli üretim yaptığınıza inanıyorum. Fabrikanız ve ekipmanlarının fotograflarını yüklemişsiniz. Pırıl pırıl makinalar yeni de görünüyor; her yer tertemiz. Size satışlarınızda başarılar diliyorum.

Efendim söylediğiniz üzere ürünlerimizin kalitesine güveniyoruz. Güzel temenni ve görüşleriniz için de ayrıca teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronin666

quote:

Orijinalden alıntı: lecher.badboy

quote:

5 lt teneke zeytinyağı, çam balı ve badem siparişi verdik bakalım elimize ulaşınca yorumumuzu yazarız buraya umarım arzu ettigimiz şekildedir

Pazar günü vermiş oldgum siparişler büğün elime ulaşması gerekiyordu fakat tedarik sürecinde sıkıntı yaşandı umarım yarın elime ulaşır ürünler

Edit:Yurtiçi kargonun şubesi evime yakın olmasına ragmen kargomu getirmediler ve herhangi bir bilgilendirme de yapmadılar ürün hala taşıma durumunda gösteriyor kargo takibinde arkadaş ilgili bir satıcı fakat dedigim gibi yurtiçi kargo tam bir fiyasko böyle ciddiyetsizlik görmedim ben.

Efendim söylediklerinizde çok haklısınız. Biz ürünleri taahhüt ettiğimiz gün ve saatte kargo şirketine teslim ediyoruz ancak kargo firması ürünlerimizi kimi zaman en yakın noktalara bile ulaştırmayı başaramıyor. Bugün paketin içerisinde gıda ürünü olduğunu ve ulaştırılması gerektiğini ilettik. Özen gösterileceğini söylediler. Sonrasında da defalarca aramamıza, hatta Kocaeli Körfez şubesinden de aramamıza rağmen telefonlarımıza yanıt vermediler.

Her ne kadar kargo şirketinden kaynaklanmış olsa da verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler,

saygılar sunarız.

Biliyorum bende aradım fakat aynı şekilde telefonlara cevap vermediler ama gerekli yerlere şikayetimi bildirdim gerek kendi firmalarına gerekse şikayetvardan umuyorum yarın o ürünler elime düzgün bir şekilde ulaşır

• quote:

quote:

quote:

quote:

5 lt teneke zeytinyağı, çam balı ve badem siparişi verdik bakalım elimize ulaşınca yorumumuzu yazarız buraya umarım arzu ettigimiz şekildedir

Pazar günü vermiş oldgum siparişler büğün elime ulaşması gerekiyordu fakat tedarik sürecinde sıkıntı yaşandı umarım yarın elime ulaşır ürünler

Edit:Yurtiçi kargonun şubesi evime yakın olmasına ragmen kargomu getirmediler ve herhangi bir bilgilendirme de yapmadılar ürün hala taşıma durumunda gösteriyor kargo takibinde arkadaş ilgili bir satıcı fakat dedigim gibi yurtiçi kargo tam bir fiyasko böyle ciddiyetsizlik görmedim ben.

Efendim söylediklerinizde çok haklısınız. Biz ürünleri taahhüt ettiğimiz gün ve saatte kargo şirketine teslim ediyoruz ancak kargo firması ürünlerimizi kimi zaman en yakın noktalara bile ulaştırmayı başaramıyor. Bugün paketin içerisinde gıda ürünü olduğunu ve ulaştırılması gerektiğini ilettik. Özen gösterileceğini söylediler. Sonrasında da defalarca aramamıza, hatta Kocaeli Körfez şubesinden de aramamıza rağmen telefonlarımıza yanıt vermediler.

Her ne kadar kargo şirketinden kaynaklanmış olsa da verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler,

saygılar sunarız.

Biliyorum bende aradım fakat aynı şekilde telefonlara cevap vermediler ama gerekli yerlere şikayetimi bildirdim gerek kendi firmalarına gerekse şikayetvardan umuyorum yarın o ürünler elime düzgün bir şekilde ulaşır

Biz yine yarın elimizden geleni yapıp sürekli arayarak bir an önce ürünlerinizi size ulaştırmalarını sağlayacağız.
    İyi akşamlar.

• Satıcı arkadaş zaten ürünleri kargoya vaktinde teslime ediyor, kendilerinden yana sıkıntı yok. Hatta ürünü kargoya verdikten sonra bile fazlasıyla ilgileniyor, teşekkürler...
    Sorun kargo firmasında çıkıyor. Benim adres Üsküdar (And. yakası) olmasına ve bana her zaman kargo getiren şube Altunizade olmasına rağmen teslimat yapacak şube Kabataş (Avr. yakası) görünüyor sistemde... Kendileri de bir anlam veremiyor buna... Ama yine de ürün yanlış şubeye gidip geliyor ve 1 gün gecikmeli alabiliyorum kargoyu... Kargo firmasının merkezi kontrolü-yönetimi yok malesef. Saçmalığın daniskası bunların yaptıkları...

• quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Satıcı arkadaş zaten ürünleri kargoya vaktinde teslime ediyor, kendilerinden yana sıkıntı yok. Hatta ürünü kargoya verdikten sonra bile fazlasıyla ilgileniyor, teşekkürler...
    Sorun kargo firmasında çıkıyor. Benim adres Üsküdar (And. yakası) olmasına ve bana her zaman kargo getiren şube Altunizade olmasına rağmen teslimat yapacak şube Kabataş (Avr. yakası) görünüyor sistemde... Kendileri de bir anlam veremiyor buna... Ama yine de ürün yanlış şubeye gidip geliyor ve 1 gün gecikmeli alabiliyorum kargoyu... Kargo firmasının merkezi kontrolü-yönetimi yok malesef. Saçmalığın daniskası bunların yaptıkları...

Evet zaten bende arkadaşın ilgili bir satıcı oldugunu belirttim gönderimde dediginiz gibi tamamen kargo şirketinin saçmalıgı bende aynı şekilde Üsküdar da oturuyorum Çengelköy şubesi evime çok yakın fakat yine de bi gün içinde getiremediler hiç bi şekılde bilgilendirmede yapmıyorlar hala ürün taşıma durumunda gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecher.badboy -- 14 Kasım 2012; 0:19:43 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Satıcı arkadaş zaten ürünleri kargoya vaktinde teslime ediyor, kendilerinden yana sıkıntı yok. Hatta ürünü kargoya verdikten sonra bile fazlasıyla ilgileniyor, teşekkürler...

Evet zaten bende arkadaşın ilgili bir satıcı oldugunu belirttim gönderimde dediginiz gibi tamamen kargo şirketinin saçmalıgı bende aynı şekilde Üsküdar da oturuyorum Çengelköy şubesi evime çok yakın fakat yine de bi gün içinde getiremediler hiç bi şekılde bilgilendirmede yapmıyorlar hala ürün taşıma durumunda gösteriyor

Bize en yakın yer İstanbul olmasına rağmen İstanbul'a giden kargolarımız da sorun çıkması inanın bizi de çok üzüyor. Durumu Kocaeli Bölge sorumlusu ile görüşerek özellikle içerisinde gıda ürünü bulunan kargoların dağıtımına daha fazla özen gösterilmesini talep edeceğiz. Görüşmelerimizin sonucunu da yine forum sayfamızda paylaşacağız.

• Evet 5lt zeyrtinyagimi bugun kargodan aldim, eve gelince kalite kontrol testimi baslattim cay bardagina cok az koyup renk, kivam ve tat olarak sirasiyla test ettim tabi benim icin renk ve kivam ikinci planda bardaktan minik bir yudum aldim, ve dilimin arkalarindan vuran ilk anda biraz sert biraz aci ama kesinlikle rahatsiz edici degil sertligini kisa sure icinde kaybedip yumusak ve zeytinin o saf kokusunu yogun bir sekilde hissettim benim icin tat olarak cok basarili ve dengeli tesekurler ronin kardes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

Evet 5lt zeyrtinyagimi bugun kargodan aldim, eve gelince kalite kontrol testimi baslattim cay bardagina cok az koyup renk, kivam ve tat olarak sirasiyla test ettim tabi benim icin renk ve kivam ikinci planda bardaktan minik bir yudum aldim, ve dilimin arkalarindan vuran ilk anda biraz sert biraz aci ama kesinlikle rahatsiz edici degil sertligini kisa sure icinde kaybedip yumusak ve zeytinin o saf kokusunu yogun bir sekilde hissettim benim icin tat olarak cok basarili ve dengeli tesekurler ronin kardes.

Efendim yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorduk.Sizin gibi tadım konusunda uzman birinden bu sözleri duymak bizi gururlandırdı. Destek kıvamındaki değerlendirmeniz için sonsuz teşekkür eder iyi geceler dileriz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

Evet 5lt zeyrtinyagimi bugun kargodan aldim, eve gelince kalite kontrol testimi baslattim cay bardagina cok az koyup renk, kivam ve tat olarak sirasiyla test ettim tabi benim icin renk ve kivam ikinci planda bardaktan minik bir yudum aldim, ve dilimin arkalarindan vuran ilk anda biraz sert biraz aci ama kesinlikle rahatsiz edici degil sertligini kisa sure icinde kaybedip yumusak ve zeytinin o saf kokusunu yogun bir sekilde hissettim benim icin tat olarak cok basarili ve dengeli tesekurler ronin kardes.

Efendim yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorduk.Sizin gibi tadım konusunda uzman birinden bu sözleri duymak bizi gururlandırdı. Destek kıvamındaki değerlendirmeniz için sonsuz teşekkür eder iyi geceler dileriz.

urun gercekten kalıtelı bızede gerceklerı aktarmak kalıyor tereddut eden arkadaslar varsa dusunmesınler derım tekrar gorusmek uzere sızede ıyı geceler...

• İyi geceler efendim.
  • Ben de dün çam balı-zeytinyağı-badem aldım Erdost Bey'den, ürün bugün elimdeydi,
    Evdeki zeytinyağının bitmesine daha uzun süre olduğu için zeytinyağı tenekesi açmadım, hava almasın diye
    Bildiğim kadarıyla hava ve ışık zeytinyağını olumsuz etkiliyor.

Benim asıl merak ettiğim ise bal idi, ve açıkçası beni gayet tatmin etti, f/p olarak çok başarılı buldum,
    Zaten indirim olmadığı zaman Balparmak gibi balların 850 gr'ı 20 tl'nin üzerinde bir fiyata satılıyor,
    Bu ürün bana göre bu parayı fazlasıyla hak ediyor. Bir kullanıcı olarak denemenizi tavsiye ederim arkadaşlar,
    Ben de az önce 6 kavanoz daha sipariş verdim hatta

Tekrar belirteyim damak tadı kişiden kişiye değişir, kilosuna 80/100 lira veya daha fazla verip bal alabilirsiniz piyasadan,
    ama ben bu ürünü f/p olarak gayet başarlılı buldum.

Erdost Bey'e de çok teşekkür ediyorum, her soruma gayet kibar, ilgili bir şekilde ve de büyük bir sabırla cevap verdiği için

• quote:

Orijinalden alıntı: dextrr

Ben de dün çam balı-zeytinyağı-badem aldım Erdost Bey'den, ürün bugün elimdeydi,
    Evdeki zeytinyağının bitmesine daha uzun süre olduğu için zeytinyağı tenekesi açmadım, hava almasın diye
    Bildiğim kadarıyla hava ve ışık zeytinyağını olumsuz etkiliyor.

Benim asıl merak ettiğim ise bal idi, ve açıkçası beni gayet tatmin etti, f/p olarak çok başarılı buldum,
    Zaten indirim olmadığı zaman Balparmak gibi balların 850 gr'ı 20 tl'nin üzerinde bir fiyata satılıyor,
    Bu ürün bana göre bu parayı fazlasıyla hak ediyor. Bir kullanıcı olarak denemenizi tavsiye ederim arkadaşlar,
    Ben de az önce 6 kavanoz daha sipariş verdim hatta

Tekrar belirteyim damak tadı kişiden kişiye değişir, kilosuna 80/100 lira veya daha fazla verip bal alabilirsiniz piyasadan,
    ama ben bu ürünü f/p olarak gayet başarlılı buldum.

Erdost Bey'e de çok teşekkür ediyorum, her soruma gayet kibar, ilgili bir şekilde ve de büyük bir sabırla cevap verdiği için

Efendim zeytinyağı ile ilgili söyledikleriniz tamamen doğrudur. Açılması halinde bile ağzı mümkün olduğunca kapatılmalıdır.

Balımızla ilgili tespitiniz de fazlasıyla yerinde doğrusu. Siparişlerinizi de hazırlayarak bu akşam kargoya teslim edeceğiz.

İlginiz için asıl biz teşekkür ederiz efendim. Güzel bir alışveriş ve sohbet oldu

Görüşmek dileğiyle.

• Merhaba,

ronin beyden bal ve zeytinyagi aldim. Urunler dun elime ulasti ve dun aksam eve gittigimde hemen kalite kontrolu ac karnina yaptim

Oncelikle sunu belirteyim: Zeytinyaginin dogalligi konusunda yorum yapacak kapasite ve tecrubeye sabit degilim. Ancak, kullanilan zeytinin cesidinden olacak ki, zeytinyagi kendilerinin de daha once bahsettigi gibi biraz aci. Ben bu kadar aci bir yag daha once tatmamistim. Ben Bursaliyim, bizim gemlik tipi zeytinin yagi tatli oluyor. Tabi damak tadina gore degisebilien bir yorum bu. Salatada ve yemekte farketmeyecektir ancak ben zeytinyagini ekmek banarak yemeyi sevdigim icin banarak yedigimde tadindan rahatsizsik duydum.

Bu yuzden ne yapiyoruz benim gibi yaninda bir de bal siparisi veriyoruz

Pet siseler guzel paketlenmis ve ilk acan siz oluyorsunuz. Sanalpazardaki bazi saticilarin yorumlarunda gordugum gibi kullanilmis kola sisesinde gelmiyor. Gayet guel ve profesyonel hazirlanmis urunler.

Bala gelirsek bir 70 TL'lik karakovan bali degil ama dogal oldugu yendiginde bogazi hafif yakmasindan anlasiliyor.

Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Merhaba,

ronin beyden bal ve zeytinyagi aldim. Urunler dun elime ulasti ve dun aksam eve gittigimde hemen kalite kontrolu ac karnina yaptim

Oncelikle sunu belirteyim: Zeytinyaginin dogalligi konusunda yorum yapacak kapasite ve tecrubeye sabit degilim. Ancak, kullanilan zeytinin cesidinden olacak ki, zeytinyagi kendilerinin de daha once bahsettigi gibi biraz aci. Ben bu kadar aci bir yag daha once tatmamistim. Ben Bursaliyim, bizim gemlik tipi zeytinin yagi tatli oluyor. Tabi damak tadina gore degisebilien bir yorum bu. Salatada ve yemekte farketmeyecektir ancak ben zeytinyagini ekmek banarak yemeyi sevdigim icin banarak yedigimde tadindan rahatsizsik duydum.

Pet siseler guzel paketlenmis ve ilk acan siz oluyorsunuz. Sanalpazardaki bazi saticilarin yorumlarunda gordugum gibi kullanilmis kola sisesinde gelmiyor. Gayet guel ve profesyonel hazirlanmis urunler.

Bala gelirsek bir 70 TL'lik karakovan bali degil ama dogal oldugu yendiginde bogazi hafif yakmasindan anlasiliyor.

Tesekkurler.

Merhabalar efendim,

Değerli yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorduk biz de.

Kullanılan zeytinin çeşidinden ziyade bütün bir süreç zeytinyağının kalitesinde rol oynar ancak "şeker" gibi bir yağ sanılanın aksine kusursuz ve kaliteli yağda aranacak bir özellik değildir. Kaliteli zeytinyağı boğazda bir miktar yanma hissi bırakır. Bu tada aşina olmayan damaklar ilkin bir garipser ancak alıştıktan sonra da diğer yağların yüzüne bakmazlar efendim.

Gemlik ülke sofralık zeytinciliğinde, hepimizin bayıla bayıla yediği, dünya çapında zeytinler yetiştiren bir yöredir ancak konu zeytinyağı olunca, aksi görüşlere de katıksız saygı duymakla birlikte ege bölgesi her zaman önce gelir.

Unutmadan zeytinyağınızı ilk kullanımınızda kapağını açtıktan sonra kullanmadan evvel kısa bir süre beklemenizde yarar vardır. Tabii hava ile etkileşimini de uzatmayacak kadar bir süre. Bu asidite dair değerlerin dengesinin oturmasını sağlayacaktır.

Damak tadı tabii ki özneldir ancak alışkanlığını zamanla değiştirebilir. Pek yakında bu acılık hissi sizi rahatsız etmeyecektir diye umuyoruz efendim.

Pet ambalajlar bir kullanımlık olmalıdır efendim. Özellikle kola ve benzeri meşrubat şişelerinde satılan yağ ürünlerden mümkün olduğunca uzak durulmasında fayda vardır. Bu yağ kaliteli bile olsa ambalajı sağlıklı değildir.

Güzel yorum ve paylaşımınız için tekrardan teşekkür eder,

İyi günler dileriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Teşekkürler...

Deneme paketi hazırlasanız güzel olur

1 lt yağ + 300 gr zeytin + 1 yada 2 sabun gibi

Mümkün mü ?

Bence de böyle bir "Merhaba" paketi hazırlanıp uygun bir fiyata satışa çıkmasında fayda var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

quote:

Teşekkürler...

Mümkün mü ?

Bence de böyle bir "Merhaba" paketi hazırlanıp uygun bir fiyata satışa çıkmasında fayda var...

Ufak capli alimlarda kargo dezavantaj olur.
  • 5 litrelik zeytinyağının İstanbul'a kargosu ne kadar tutuyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

quote:

Teşekkürler...

Mümkün mü ?

Ufak capli alimlarda kargo dezavantaj olur.

Merhabalar efendim. Değerli paylaşımlar için teşekkürler. Ancak zeytin stoğumuz sınırlı olduğundan dediğiniz içerikteki bir paketten bir çok kişi yararlanamayacaktır. Ancak iki paket halinde; bir paketimizin içerisinde zeytin diğer paketimizin içerisinde bal olacak şekilde bir tanıtım paketi hazırlamamız mümkün olacaktır. Bu konu ile ilgili bir çalışma yaparak gün içerisinde paylaşımda bulunacağız.

Saygılarımızla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronin666 -- 14 Kasım 2012; 12:45:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsporlu

5 litrelik zeytinyağının İstanbul'a kargosu ne kadar tutuyor acaba?

Efendim kargo ücreti sanal pazarın yurt içi kargo firması ile yapmış olduğu anlaşma gereğince Türkiyenin her yerine 10 kg'ye kadar 6.50 tl' ye evinize teslm şeklinde olmaktadır.
  • Büğün elime ulaştı ürünler 5 lt zeytinyağı, çam balı ve badem almıştım hemen bi test yaptık ben pek anlamam ama bana güzel geldi damak tadıma uygundu yani tabi bizde Manisalıyız annem ve babamda önceden köy yaşamı sürdürdükleri için bu tarz şeylerden iyi anlarlar annemde baktı yaga çok begendi bunun öncesinde de babamın geçen sene Çanakkaleden getirtigi bir zeytinyağı vardı onunda tadı bu şekıldeydi kaliteli bir yagdı sanırım bu yüzden bende hemen hemen aynı etkiyi yaratmış olacakki çok fazla yadırgamadım çokta hoşuma gitti bala gelecek olursak ben bugune kadar bizim aldıgımız balların tadını çok begenmezdim özellikle çam balını pek sevmezdim hatta sipariş verirkende annem istedigi için siparişe onuda eklemiştim fakat bugüne kadar yedigim balların aksine çok güzel geldi bu bal bana artık sabahları güzel bi kahvaltı yapabilecegim sayenizde :)

Dip not: Şu yurtiçi kargo olayınıda hallederseniz hiç bir sorun kalmaz ilgili satıcı kaliteli ürünler bide tedarik işini hallettiniz mi dört dörtlük olur iyi satışlar

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.