Şimdi Ara

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
22
Favori
47.012
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sakurek

Satıcının (Erdost Bey) telefon numarasını bilen arkadaş varmı varsa pm. Bendeki numaraya cevap vermiyor

http://www.godence.org.tr/iletisimBilgi.aspx?sayfa=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Satıcının (Erdost Bey) telefon numarasını bilen arkadaş varmı varsa pm. Bendeki numaraya cevap vermiyor

http://www.godence.org.tr/iletisimBilgi.aspx?sayfa=1

Teşekkürler izmitteki kendi telefonu gerekli bana

• Satışını yapmakta olduğum Gödence Koop. ve Kavlak ürünlerinde elimde kalan son ürünleri indirimli olarak satışa çıkarıyorum. Çok az sayıda olan ürünler ile ilgilenenler dükkanımıza göz atabilirler.

1 Litre Gödence Sızma Zeytinyağı - 7 TL
    850 Gram Gödence Mandalin Çiçeği Balı - 22,50 TL
    ve daha nice indirimli ürün için;

Dükkanıma Gitmek Lütfen Tıklayınız!

Not: Açtığım konular kapatıldığı için buradan paylaşmak istedim. Ronin666 arkadaşımıza anlayışı için teşekkür ederim.
  • Hocam daha dişe dokunur kampanya yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

Hocam daha dişe dokunur kampanya yok mu

Efendim ürün kalmadı ki elimizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronin666

quote:

Sanalpazar dükkanınız da kapanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: theunnamed

quote:

quote:

Ürünümüz kalmadı efendim. Tek tük ürün için de dükkanı boş göstermeyelim istedik :)

5 adet balımız ve yarım litrelik yağlarımız var az sayıda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theunnamed

quote:

quote:

Ürünümüz kalmadı efendim. Tek tük ürün için de dükkanı boş göstermeyelim istedik :)

5 adet balımız ve yarım litrelik yağlarımız var az sayıda.

Niye böyle oldu? İnternetten gıda ürünü almayı pek sevmem ama Gödence'nin ürünlerini sevmiştik sizin de ilgi ve alakanız çok iyi.

Ürünler tekrar ne zaman stoklarınıza girer de satış başlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsporlu -- 2 Ekim 2013; 10:21:53 >

• Efendim bu dönemde ürün kalmaması bizim için iyi bir şey aslında. Biraz da toptan satışlarımız oldu. Bu sene büyük miktarda organik ürünümüz olacak belki 50-60 ton kadar. Gelişmeleri yine buradan duyurur, siz değerli arkadaş ve müşterilerimizi de haberdar etmiş olurum.
  • Hadi bakalım...Allah işinizi rast getirsin...
  • quote:

Efendim bu dönemde ürün kalmaması bizim için iyi bir şey aslında. Biraz da toptan satışlarımız oldu. Bu sene büyük miktarda organik ürünümüz olacak belki 50-60 ton kadar. Gelişmeleri yine buradan duyurur, siz değerli arkadaş ve müşterilerimizi de haberdar etmiş olurum.

Şu ilanı satın almayı düşünüyordum ama ürün yok mu elinizde?

http://www.sanalpazar.com/Organik-Zeytinyagi-5-X-1-Litre-donanimhaber__isp8189819

• quote:

Orijinalden alıntı: cartok

quote:

Efendim bu dönemde ürün kalmaması bizim için iyi bir şey aslında. Biraz da toptan satışlarımız oldu. Bu sene büyük miktarda organik ürünümüz olacak belki 50-60 ton kadar. Gelişmeleri yine buradan duyurur, siz değerli arkadaş ve müşterilerimizi de haberdar etmiş olurum.

Şu ilanı satın almayı düşünüyordum ama ürün yok mu elinizde?

http://www.sanalpazar.com/Organik-Zeytinyagi-5-X-1-Litre-donanimhaber__isp8189819

10 tane yarımlık var mıdır bilemiyorum. Size özel mesajdan birkaç öneri yaptım efendim. Selamlar

• hayırlı satışlar..5 lt teneke kalmamış sanırım..sofralık zeytin de kalmamış :) sizden ricam piyasadan tuzsuz veya az tuzlu sofralık zeytin önerebilir misiniz? genelde marmarabirlik'in zeytinlerini alıyorum ve çok tuzlu oluyor.. Az tuzlu diye sattıkları konserve usulü zeytinleri var, tad olarak fena değil ama zeytinler pek etli değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenercan

hayırlı satışlar..5 lt teneke kalmamış sanırım..sofralık zeytin de kalmamış :) sizden ricam piyasadan tuzsuz veya az tuzlu sofralık zeytin önerebilir misiniz? genelde marmarabirlik'in zeytinlerini alıyorum ve çok tuzlu oluyor.. Az tuzlu diye sattıkları konserve usulü zeytinleri var, tad olarak fena değil ama zeytinler pek etli değil..

Arkadaşlar özelden de başka arkadaşlara önermiştim! Tuzsuz zeytinde benim ömrü hayatımda kendi yöremizin hurma zeytini dışında yediğim en iyi zeytini kilye yapıyor. Yiğidin hakkı yiğide.

Tuzsuz zeytinlerin çok etli olma şansı yok yalnız. Yani buruşuk olması içerisindeki acı suyun parçalanması ile ilgili. Bu doğal yollarla mümkün. Bazı firmalar ki bilsem de isim vermiyorum, farklı maddeler kullanıyorlar! yediğiniz zeytin tuzsuz fakat metalik bir tada sahip oluyor.

Bizim hurma zeytinimiz dedim, yanlış anlaşılmasın, satışını yapmadığımız bir zeytin. Dalından koparılıp yenilebilir tek zeytindir. Satışı köylü tarafından anca pazarlarda falan olur. Yerken tuzlarlar düşünün :) Apayrı bir taddır. Ah ah tarhananın yanında da ne güzel gider. Neyse bakayım tarhana kalmış mı? Gece gece icat çıkardınız efendim başıma

• Merhabalar,

Zeytinyağı satışınız devam etmekte midir? Litresi ne kadar şuan? 2 hafta önce Urla'da köylülerden zeytinyağı aldım litresi 10 TL idi. Parasının dışında bu kadar güzel bir zeytin yağı yemedim hayatımda. tadı, aroması, kokusu çok güzeldi

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.basar -- 2 Şubat 2015; 1:00:33 >
  • sakurek kullanıcısına yanıt
    Eski dostları görmek çok güzel efendim lakin fiyatlar organik piyasanın oldukça altında. Ülke genelinde genel olarak fiyatların yüksek olduğu konusunda size hak veriyoruz lakin artan maliyetler gibi pek çok parametre buna sebebiyet veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.