Şimdi Ara

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
22
Favori
47.014
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxlboy

Sadece bu sayfada 38 defa "efendim" kelimesi kullanılmış.

üşenmeden saydım.

çok ilginç geldi bana.

Efendim, kendimize nasıl davranılmasını istiyorsak, elimizden geldiğince siz değerli arkadaşlarımıza da öyle davranmaya çabalıyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Sadece bu sayfada 38 defa "efendim" kelimesi kullanılmış.

üşenmeden saydım.

çok ilginç geldi bana.

Sayın xxlboy

Müşteri ilgi ister, müşteri alaka ister, müşteri saygı ister, müşteri hürmet ister... liste uzar gider.

Heleki Donanım Haber gibi rekabetin yoğun olduğu bir sitede müşteri kazanmak için bu gereklidir.

Yadırganacak bir durum yok.

Alttaki linkte bir çok üyenin zeytinyağı satmaya çalıştığını görebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=61100154&mpage=11

Şahsen ben satıcıdan memnunum, ürünü aldığımda kargolandığında elime geçtiğinde sürekli satıcı bizim ile irtibat halinde idi.

Buda ister istemez bir güven ortamının oluşmasını sağlıyor.

Bazıları bu ilgi alakadan hoşlanmayabilir.

Kişiye göre değişir.

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre

Efendim değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Karikatüre gerçekten çok güldüm

Verdiğiniz linkte olabildiğince zeytinyağı ile ilgili merak edilenlere yanıt vermeye çalışıyoruz. Orasını daha çok fırsat paylaşım alanı olarak görüyor kendi satışımızı da olabildiğince konumuzda yapmaya özen gösteriyoruz. Elbette ki seslerini oradan duyurmak isteyen gerçek/tüzel arkadaşlarımız da var ki umuyoruz işleri güzel gider

• merhabalar;
    zeytinyağ kaç dizem bilgi verir misiniz? sitede bulamadım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_cimendag

merhabalar;
    zeytinyağ kaç dizem bilgi verir misiniz? sitede bulamadım :D

Merhabalar efendim,

Organik Zeytinyağlarımızın oleik asit cinsinden asit oranı azami olarak 0,8'dir. Bunu bu şekilde ifade etmemizin nedeni sabit bir rakam vermenin sağlıksız oluşundan ve rakamın değişiklik göstermesinden kaynaklanmaktadır. 0,5 ile 0,8 arasında değişiklik göstermektedir efendim.

Selamlar, saygılar...
  • 2 adet 5 litrelik yağ+1 kg siyah zeytin+ 1kg'lık yeşil zeytin ilanı açarmısınız sanalpazardan 100tl üzeri kargo bedava devam ediyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memzin

2 adet 5 litrelik yağ+1 kg siyah zeytin+ 1kg'lık yeşil zeytin ilanı açarmısınız sanalpazardan 100tl üzeri kargo bedava devam ediyor sanırım.

Efendim özel mesaj attık mesajınızla ilgili olarak :)
  • merhaba hocam,

çiçek balı alıcam ama şu paketi gördüm bunu sipariş edicem (siyah zeytin+yeşil zeytin+bal kargo dahil 55 tl) ancak sabun da almak istiyorum ilanı göremedim acil olarak cevap verirseniz sevinirim, sabun yok demeyin başka sabun kullanamıyorum artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

merhaba hocam,

çiçek balı alıcam ama şu paketi gördüm bunu sipariş edicem (siyah zeytin+yeşil zeytin+bal kargo dahil 55 tl) ancak sabun da almak istiyorum ilanı göremedim acil olarak cevap verirseniz sevinirim, sabun yok demeyin başka sabun kullanamıyorum artık :)

Efendim bir yandan sağlık sorunlarıyla boğuşup, bir yandan da organik süreç için koşturuyoruz. Bu nedenle biraz eksik kalıyoruz bu konuyla ilgilenmekte. Sabunla ilgili olarak size dönüş yapacağım efendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronin666

quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

merhaba hocam,

Efendim bir yandan sağlık sorunlarıyla boğuşup, bir yandan da organik süreç için koşturuyoruz. Bu nedenle biraz eksik kalıyoruz bu konuyla ilgilenmekte. Sabunla ilgili olarak size dönüş yapacağım efendim.

geçmiş olsun hocam, sabun ilanı açınca haber verirseniz memnun olurum, teşekkürler.

• Siyah zeytinimiz stoğumuza girmiştir
  • Geçmiş olsun Sn.ronin666...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Geçmiş olsun Sn.ronin666...

Çoook teşekkür ederim efendim :D Yavaş yavaş toparlanmaya başladım işte
  • Geçmiş olsun
    2 adet 5 litrelik yağ+siyah zeytin ve yeşil zeytin ilanımı beklitorum lütfen açınca haber verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memzin -- 22 Mart 2013; 1:31:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memzin

Geçmiş olsun
    2 adet 5 litrelik yağ+siyah zeytin ve yeşil zeytin ilanımı beklitorum lütfen açınca haber verin.

İlanınız aşağıdaki gibidir efendim;

http://www.sanalpazar.com/memzin-Icin-Ozel-Satisimizdir-__isp6784847

Değerli ilginiz için teşekkür ederiz.
  • Siyah zeytin derken sele zeytinmi ? Sipariş için sele zeytinleri bekliyorum.Bu arada daha iyisinizdir inşallah..
  • Siyah zeytin derken sele zeytinmi ? Sipariş için sele zeytinleri bekliyorum.Bu arada daha iyisinizdir inşallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Siyah zeytin derken sele zeytinmi ? Sipariş için sele zeytinleri bekliyorum.Bu arada daha iyisinizdir inşallah..

Efendim mevcut zeytinimiz kalibresi küçük olsa da çok kaliteli bir zeytindir. Sele zeytinimizle ilgili durumu sizinle paylaştım. Yavaş yavaş düzeliyorum işte. Bir yandan fizik tedavim devam ediyor :D Teşekkür ederim sorduğunuz için.
  • Siparişimi sanalpazardan yaptım,sele zeytin az da olsa bulabilir siparişle yollarsanız çok sevinirim..
  • Gödence Sele Zeytinimiz eklenmiştir;

Gödence Sele Zeytini - 6 KG - 36 TL
  • Zeytin-Zeytinyağı-Bal Paketi dükkanımıza eklenmiştir

6 KG GÖDENCE SELE ZEYTİNİ
    850 GRAM GÖDENCE BALI
    1 LİTRE GÖDENCE NATÜREL SIZMA ZEYTİNYAĞI

KARGO DAHİL 70 TL'DİR.

Aşağıdaki linke tıklayarak ürüne sanalpazar üzerinden ulaşabilirsiniz;

ZEYTİN - ZEYTİNYAĞI - BAL PAKETİ

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.