Şimdi Ara

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
22
Favori
47.014
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Sayın ronin666

Sanal pazarda 1 TL den başlayan açık arttırmalar var.

Sizde açık arttırmaya bir kaç ürün koysanız ortalık şenlense.

Harekette bereket vardır...

Efendim söylediğiniz oldukça yerinde. Şu an genel uğraşlar dolayısıyla pek ürün yok sanalpazar'da. En geç hafta başı bal, zeytin, 5 lt. teneke, reçel, sabun gibi ürünleri ekleyeceğim tekrardan. Açık artırmaya da eklemek mümkün :)

• hocam sanal pazarda 6kg sele zeytininin ürün görselinde sanırım doğru resim yok.. bir çok zeytin paketi var.. orjinal resmini koyabilir misiniz.. bir de bu 6 kg sele zeytini tek paket mi yoksa 3+3 mü, 2+2+2 mi?
  • 6 kgdir. Resimde görüldüğü gibi gönderilecektir.

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre

Selamlar.
    Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre

• hocam 6 kg sele zeytininizden alacağım fakat sanalpazar maximum kartıma hata veriyor.. site iletişim formuna durumu yazdım. siz de ayrıyetten iletebilirseniz iyi olur..
    maximum kartıma ve sanal maximum kartıma devamlı hata vermekte sanal pazar..daha önce başka ürünler alırken de sorun yaşamıştım.. fakat axess de hiç hata vemeden ödeme yapıyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

hocam 6 kg sele zeytininizden alacağım fakat sanalpazar maximum kartıma hata veriyor.. site iletişim formuna durumu yazdım. siz de ayrıyetten iletebilirseniz iyi olur..
    maximum kartıma ve sanal maximum kartıma devamlı hata vermekte sanal pazar..daha önce başka ürünler alırken de sorun yaşamıştım.. fakat axess de hiç hata vemeden ödeme yapıyor ...

Efendim durumu ilettik sanalpazara ve alıcının mesaj atmasını talep ettiler. Biz de mesajın atıldığını belirttik. Sanıyoruz ki yanıt gelecektir.

Selamlar
  • iyi günler

yeşil zeytin almak istiyorum

6 kg bizim için çok, 2 kişiyiz evde :)

1-2 kg fiyatı ne kadar acaba ?

kargo ücreti var mı?
  • hocam kargomuz gelmis.. simdi tadina baktik fp acisindan guzel. 6 kg zeytinimiz bozulmaadan nasıl muhafaza etmemiz gerekir... bilgi verirseniz seviniriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam kargomuz gelmis.. simdi tadina baktik fp acisindan guzel. 6 kg zeytinimiz bozulmaadan nasıl muhafaza etmemiz gerekir... bilgi verirseniz seviniriz

Efendim zeytini yiyeceğiniz kadarını çıkarıp gerisini serin yerde hava almayacak şekilde muhafaza edebilirsiniz. Arada sırada ters/yan çevirmeniz uygun olacaktır ki içerisinde ki yağ yayılabilsin ve zeytinler taze kalsın. Selamlar
  • Mandalina çiçeği balımız ve 5 litrelik teneke ambalajlı yağlarımız stoklarımıza girmiş bulunmaktadır. Göstermiş olduğunuz ilgiye şimdiden teşekkür eder saygılar sunarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronin666

quote:

hocam kargomuz gelmis.. simdi tadina baktik fp acisindan guzel. 6 kg zeytinimiz bozulmaadan nasıl muhafaza etmemiz gerekir... bilgi verirseniz seviniriz

Efendim zeytini yiyeceğiniz kadarını çıkarıp gerisini serin yerde hava almayacak şekilde muhafaza edebilirsiniz. Arada sırada ters/yan çevirmeniz uygun olacaktır ki içerisinde ki yağ yayılabilsin ve zeytinler taze kalsın. Selamlar

Tarif edilen yer buzdolabı olabilirmi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antireis

quote:

quote:

Tarif edilen yer buzdolabı olabilirmi...

Elbette olabilir, serin bir yer olsun çok sıcakta, güneşte kalmasın, hava almasın yeter üstadım! Tazeliğini koruyacaktır.

• gödence'den siparişimiz geldi. ballın şerbeti değişmemiş yedikce yeniliyor, marketlerdeki gibi ağır değil. yağ çok güzel yumuşak ve hafif ,daha iyisini beklemekteyiz sanırım zeytinlerle alakalı.
    daha evvel yeşil zeytin almıştık benden 10 üzerinden 9 almıştı. şimdiki yeşil zeytin 10 üzerinden 1 ile yetineceğiz. gödence kalitesinin zeytini olamaz başka bir firmadan mı getirildi.
  • Zeytin salatası yapmayı planlıyor musunuz? Hani şu baharatlı, soslu, çekirdeksiz zeytinleri diyorum.

Yavaş yavaş tanınmaya başlandı ve bir işe ilk girenlerden olmak iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

gödence'den siparişimiz geldi. ballın şerbeti değişmemiş yedikce yeniliyor, marketlerdeki gibi ağır değil. yağ çok güzel yumuşak ve hafif ,daha iyisini beklemekteyiz sanırım zeytinlerle alakalı.
    daha evvel yeşil zeytin almıştık benden 10 üzerinden 9 almıştı. şimdiki yeşil zeytin 10 üzerinden 1 ile yetineceğiz. gödence kalitesinin zeytini olamaz başka bir firmadan mı getirildi.

Merhabalar efendim,

Yorumunuz için teşekkür ederiz. Bununla birlikte zeytinimizi beğenmediğiniz için çok üzüldük. Bizim hiçbir ürünümüz başka firmadan gelmez efendim. Telafi etmek isteriz. Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: karafeneri

Zeytin salatası yapmayı planlıyor musunuz? Hani şu baharatlı, soslu, çekirdeksiz zeytinleri diyorum.

Yavaş yavaş tanınmaya başlandı ve bir işe ilk girenlerden olmak iyidir.

Efendim son aylarda altyapımız için son hamleleri yaptık. Kredilerimizi ödedik, organik sertifikamızın geçiş sürecini tamamladık. Bu sene az bir yağımız organik ama gelecek sene 70 ton kadar organik yağımız olacak. Tüm bunları özellikle tarım bakanlığı tarafından çiftçi ve kooperatiflere çıkarılan zorluklara rağmen başardık efendim. Şimdi de ürünler konusunda bir hareketliliğimiz olacak. Gelecek sezon için çok çeşitli bir ürün grubumuz olacağını umuyoruz. Zor ama sürekli gelişimimizi sürdürür hamleler yaptık. Şimdi eksik olan ürünlerin çeşitliliği ve güzel ambalajlanması ile ilgili çalışmalarımız başladı.

Uzattım biraz :D Özellikle zeytin konusunda söylediğiniz tarzda ürünler için mutlaka çalışma yapacağız efendim. Bu konuda biraz geri kaldık altyapıya vakit ayırdığımız için. Selamlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

gödence'den siparişimiz geldi. ballın şerbeti değişmemiş yedikce yeniliyor, marketlerdeki gibi ağır değil. yağ çok güzel yumuşak ve hafif ,daha iyisini beklemekteyiz sanırım zeytinlerle alakalı.

Merhabalar efendim,

Yorumunuz için teşekkür ederiz. Bununla birlikte zeytinimizi beğenmediğiniz için çok üzüldük. Bizim hiçbir ürünümüz başka firmadan gelmez efendim. Telafi etmek isteriz. Selamlar

hocam hayırdır dükkanda mal kalmamış yine..işi falanmı bıraktınız,çam balına baktım ama göremedim??

• İş bırakma elbetteki söz konusu değil efendim. Bu seneki hasatta 70 ton kadar organik yağımız olacağı için ona yoğunlaştık daha çok. Çambalı şu an yok ne yazık ki. Mandalin Çiçeği balımız ise çok az kaldı :)

Selamlar
  • quote:

İş bırakma elbetteki söz konusu değil efendim. Bu seneki hasatta 70 ton kadar organik yağımız olacağı için ona yoğunlaştık daha çok. Çambalı şu an yok ne yazık ki. Mandalin Çiçeği balımız ise çok az kaldı :)

Selamlar

Mandalin çiçeği balının normal çiçek balından farkı varmı...arıya şeker ve mum verilmiyor yine değil mi?

bu arada hocam balıda ihmal etmeyin herşeyin yeri ayrı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

İş bırakma elbetteki söz konusu değil efendim. Bu seneki hasatta 70 ton kadar organik yağımız olacağı için ona yoğunlaştık daha çok. Çambalı şu an yok ne yazık ki. Mandalin Çiçeği balımız ise çok az kaldı :)

Selamlar

Mandalin çiçeği balının normal çiçek balından farkı varmı...arıya şeker ve mum verilmiyor yine değil mi?

bu arada hocam balıda ihmal etmeyin herşeyin yeri ayrı..

Balı ihmal etmiyoruz, arıcılarımız yine çok özenle çalışıyorlar fakat mevcut tarım politikaları nedeniyle çok sıkıntı yaşadık bugün. boynumuza ilmik geçirildi desek yanlış olmaz. gelecek seneye ihracatı ön plana almak zorundayız. onun bağlantılarını yapıyoruz mecbur olarak.

mandalin çiçeği balından yalnızca 54 kilo mahsül aldık bu sene. yani kooperatifimiz kontrolünde gerçekleşen bu kadar. şeker vs olamaz miktardan anlayacağınız üzere. ondan da çok az kaldı ki satışı için de gayret göstermedik aslında. köyümüz deniz seviyesinden çok yüksekte ve kargoya belli bir mesafede. yeni sezonda haftada 1-2 gönderim şeklinde bir çalışma düşünüyoruz. kocaeli'den satışı sonlandırabiliriz.

Çok düşünce var da yoğunlaşmakta sıkıntı çekiyoruz efendim.

• Satıcının (Erdost Bey) telefon numarasını bilen arkadaş varmı varsa pm. Bendeki numaraya cevap vermiyor
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.