Şimdi Ara

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
22
Favori
47.012
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zeytin ve bal aldım gene ve gene bayıldık. balınızı biliyorduk ama zeytinin bu kadar pek çıkacağını ummamıştım. Küçük biraz ama çok lezzetli. bi anda 20-25 tane yemiş bulunuyorum. yağımızda 1 tneke kaldı. Zeytinde hemen bitecek gibi zaten kapınızı çalacağız gene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronin666

Zeytin-Zeytinyağı-Bal Paketi dükkanımıza eklenmiştir

6 KG GÖDENCE SELE ZEYTİNİ
    850 GRAM GÖDENCE BALI
    1 LİTRE GÖDENCE NATÜREL SIZMA ZEYTİNYAĞI

KARGO DAHİL 70 TL'DİR.

Aşağıdaki linke tıklayarak ürüne sanalpazar üzerinden ulaşabilirsiniz;

ZEYTİN - ZEYTİNYAĞI - BAL PAKETİ

ronin kardeş merhaba, 5 kg teneke yağ, çiçek balı varsa elinizde kestane balı ve siyah zeytin paket fiyatını bildirsen sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: chatter

quote:

Zeytin-Zeytinyağı-Bal Paketi dükkanımıza eklenmiştir

6 KG GÖDENCE SELE ZEYTİNİ
    850 GRAM GÖDENCE BALI
    1 LİTRE GÖDENCE NATÜREL SIZMA ZEYTİNYAĞI

KARGO DAHİL 70 TL'DİR.

Aşağıdaki linke tıklayarak ürüne sanalpazar üzerinden ulaşabilirsiniz;

ZEYTİN - ZEYTİNYAĞI - BAL PAKETİ

ronin kardeş merhaba, 5 kg teneke yağ, çiçek balı varsa elinizde kestane balı ve siyah zeytin paket fiyatını bildirsen sevinirim.

Efendim paket olarak değil de birim fiyatlarını bildirdim.

Selamlar

• Bugün Tolga beyle şahsen tanıştım,5 kg zeytin yağı ve 2 kg zeytin aldım.İş yerime kadar gelip bıraktı.
    Çok beyefendi bir insan..Tekrar tekrar alış-veriş yapacağımıza inanıyorum..

Görüşmek üzere..
  • 5 kg yaginiz yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isamil

Bugün Tolga beyle şahsen tanıştım,5 kg zeytin yağı ve 2 kg zeytin aldım.İş yerime kadar gelip bıraktı.
    Çok beyefendi bir insan..Tekrar tekrar alış-veriş yapacağımıza inanıyorum..

Görüşmek üzere..

Efendim nazik yorumunuz ve ilginiz için teşekkür ederiz. Sizinle tanıştığımız için çok mutlu olduk. Tekrar görüşeceğimizi umar, içten selam ve saygılarımızı sunarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

5 kg yaginiz yokmu?

Efendim tenekelerimizi tedarik ettiğimiz firma ikinci kalite gönderim yaptığı için geri gönderdik. Bu nedenle yeni gönderimi bekliyoruz. Selamlar.
  • Önceki siparişimdeki bal ve zeytinyağı bitince bu kez zeytinyağı+bal+zeytin paketini sipariş verdim.

Yine hepsi birbirinden güzel ve leziz. Kesinlikle verdiğimiz paranın karşılığını alıyoruz.

Gödence'den alışverişe devam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsporlu -- 11 Mayıs 2013; 15:11:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsporlu

Önceki siparişimdeki bal ve zeytinyağı bitince bu kez zeytinyağı+bal+zeytin paketin sipariş verdim.

Yine hepsi birbirinden güzel ve leziz. Kesinlikle verdiğiniz paranın karşılığını alıyoruz.

Gödence'den alışverişe devam :)

Efendim güveninize nail olabildiğimiz için çok sevinçliyiz doğrusu. Bir kara daha ürünlerimizden memnun bırakabildiysek ne mutlu bize :)

Her şey için teşekkür eder, afiyet olmasını dileriz :D

• Merhaba sanalpazarda 5 litre yağ satışınız bitti mi acaba?
  • Tamamen tuzsuz yeşil zeytininiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raistlin68

Merhaba sanalpazarda 5 litre yağ satışınız bitti mi acaba?

Bitmedi efendim. Ambalaj ve etiket değişimi nedeniyle askıya alındı. Gelecek haftadan itibaren satışa kaldığımız yerden devam edeceğiz. 5*1 litre pet ambalaj olarak mevcut dilerseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonhell

Tamamen tuzsuz yeşil zeytininiz var mı ?

0 tuzlu mevcut değil efendim. Salamuralarımız yalnızca limon ve kaya tuzu ile kurulduğundan az da olsa tuz vardır. Yalnız tuz oranımız fazla değildir.
  • İLK SİPARİŞİMİZİ VERDİK BAKALIM

ÇAM BALI ALDIM UMARIM MEMNUN KALIRIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanini

İLK SİPARİŞİMİZİ VERDİK BAKALIM

ÇAM BALI ALDIM UMARIM MEMNUN KALIRIM

Efendim siparişiniz alınmış olup ürünleriniz yarın akşam kargoya teslim edilecektir. Ürününüzden memnun kalacağınızı umuyoruz.

Değerli ilginiz için teşekkür eder iyi akşamlar dileriz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: raistlin68

Merhaba sanalpazarda 5 litre yağ satışınız bitti mi acaba?

Bitmedi efendim. Ambalaj ve etiket değişimi nedeniyle askıya alındı. Gelecek haftadan itibaren satışa kaldığımız yerden devam edeceğiz. 5*1 litre pet ambalaj olarak mevcut dilerseniz.

Sanalpazarda 5 litre olarak ilan göremedim yeri değişik mi acaba ? Pet olması can sıkıcı olsa da yağınızı denemek istiyorum.
  • Gödence sele zeytini 6 KG 36 TL ve ücretsiz kargo olarak dükkanımızda satışa sunulmuştur;

http://www.sanalpazar.com/Godence-Sele-Zeytini-6-Kg-Ucretsiz-Kargo__isp7648643

• quote:

Gödence sele zeytini 6 KG 36 TL ve ücretsiz kargo olarak dükkanımızda satışa sunulmuştur;

N11.com'da satış yapma imkanınız varsa sipariş verebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

quote:

Gödence sele zeytini 6 KG 36 TL ve ücretsiz kargo olarak dükkanımızda satışa sunulmuştur;

N11.com'da satış yapma imkanınız varsa sipariş verebilirim.

N11.com için başvuruda bulunduk bizim ile iletişime geçmelerini bekliyoruz efendim. Süreç sanalpazar'dan farklı işliyor. Gelişmeler ile ilgili olarak bilgilendirmede bulunurum. Selamlar.

• Sayın ronin666

Sanal pazarda 1 TL den başlayan açık arttırmalar var.

Sizde açık arttırmaya bir kaç ürün koysanız ortalık şenlense.

Harekette bereket vardır...
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.