Şimdi Ara

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
856
Cevap
22
Favori
47.009
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İZMİR SEFERİHİSAR GÖDENCE KÖYÜ'NDEN ORGANİK ZEYTİN ve %100 ORGANİK SERTİFİKALI NATÜREL SIZMA ZEYTİNYAĞI

Ücretsiz Kargo Kampanyalı Ürünümüz

Anne Elinden Tadım Paketi

dükkan linki

Referanslarımızı,http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=860835 adresindeki dükkanımızdan inceleyebilirsiniz.

Facebook Grubumuz

Sofralık zeytin üretimi meraklı tüketiciler için üretilmektedir. Siyah zeytin tamamen organik ve dalından koparıldığı haliyle salamura edilir ve günümüzde bulunamayan gerçek, katkısız zeytin budur. Tuz oranı yalnızca %6'dır. Yeşil zeytinde, domat ve Edremit çeşidi kullanılmakta; çizik zeytin, doğal yöntemlerle uzun bir süreçte olgunlaştırılmaktadır. Şu an için elimizde gemlik tipi salamura siyah ve domat tipi yeşil zeytin vardır.

Günümüzde Sahte/Hileli Bal furyası varken Gödence Tarımsal Kalkınma Kooperatifi güvencesiyle, Kızıldağlar'ın derin vadilerinde, dere yataklarında ve kırlarında; baharla renklenen kırçiçeklerinin kokusunu ve tadını sizlerle buluşturuyoruz...

Satışını yapmakta olduğumuz zeytinyağları organik zeytinlerden soğuk baskı/sıkım tekniğiyle üretilen yağlardır. Zeytinyağlarımız, kimyasal zararlı mücadelesi yapılmamış kendi ağaçlarımızın doğal meyvelerinin yağıdır. Gödence yöresinde ve Kızıldağlar'da, nispi rutubet oranına bağlı olarak zeytin meyvesine zarar veren, asit yükselmelerine ve kimyasal değişimlere neden olan zeytin sineği yaşayamaz. Bu nedenle de zararlı mücadelesine gerek yoktur.

Organik Zeytincilik, kuru tarım yöntemi ile yapılmaktadır. Zeytin ağaçlarımız sulanmadıkları, konvansiyonel zeytincilikte yapıldığı gibi azotlu su ile dolgunlaştırılmadığı için kuru madde oranları daha yüksektir. Organik zeytin, doğal tadında olur. Yağın elde edilmesi sırasında herhangi bir rafinasyon işlemi ya da yağın asiditesini düşürmek için herhangi başka bir ısıl işlem (kolon sızması yöntemi gibi) görmeden üretilen bu yağ, A kalite ve "saf" zeytinyağıdır.

Harmanlama ve kimyasal madde görmediği, rafinasyon işleminden geçmediği için de Omega 3 oranı, diğer zeytinyağlarına göre çok daha yüksektir ve besin değerlerinden kaybetmez. Organik zeytin ve bu zeytinden ürettiğimiz zeytinyağlarımızın içerisinde Azot, Fosfat veya kanserojen etki yaratacak herhangi bir kimyasal madde, gübre ve tarım ilacı yoktur.

Türk Gıda Kodeksinde belirtilen tüm sertifikalarımız mevcuttur.

ICEA Organik Tarım Sertifikası numaramız: ES681-ECX/00033/11

Dağlarımız ve tesisimiz yılda birçok defa tarım bakanlığı ve ICEA tarafından denetlenmektedir.

Son yıllarda sektör içinde yeni bir çok marka doğuyor. Bunu zeytinyağı sektörü adına güzel bir gelişme olarak karşılıyoruz. Yöre olarak 3000, Gödence Tarımsal Kalkınma Kooperatifi olarak 46 yıllık geçmişimiz ve 90'lı yıllarda Türkiye'de var olan 8 markadan biri oluşumuz, gurur kaynağımızdır. Yağımız ve diğer yöresel ürünlerimizle ilgili olarak da kooperatifimizin pek yakında güncellenecek sitesini inceleyebilirsiniz.

Belirli aralıklarla denetimden geçen tesislerimizin en temiz evin mutfağıyla aynı temizlikte olduğunu, dilerseniz istediğiniz gün ve saatte görebilirsiniz.

Köyümüzün eşsiz fotoğrafları ve kooperatifimizin iletişim bilgileri için;http://www.facebook.com/Godence/photos_stream

Sanalpazar'da Anne Elinden Tatlar ismi ile yer almaktayız; dükkan linki

NoT: 150 TL ve üzeri kargolar tarafımızdan karşılanmaktadır. Sanalpazar aracılığı ile 10 Litreye kadar ürünleriniz azami sürat kargo ile 5,90 ya da yurtiçi kargo ile 6.50 TL'ye kapınıza kadar gelecektir. Zeytinyağı için Akşam üzeri 3'e kadar olan siparişleriniz -normal şartlar altında- aynı gün gönderilmektedir.

NoT: Ürünümüz ve genel olarak Zeytinyağı ile ilgili merak ettiğiniz ne varsa sorabilir, dükkanımızdan yararlanabilirsiniz...

Not: Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi olan zeytinyağı tadım uzmanı Ümmühan Tibet'e göre Kaliteli Natürel sızma zeytinyağında zeytinin meyvemsi kokusu, acılığı ve yakıcılığının hissedilmesi gerekir. Yendikten sonra genizde yakma, dil üzerinde acılık yapar, koklandığı zaman zeytin kokar. Bazen bir çiçek kokusu, bazen enginar ya da taze çimen kokusu olabilir. Kaliteli zeytinyağı ile tanışan damaklar ilkin bu acılığı ve yanmayı garipser fakat alıştıktan sonra da bu tadı aramaya başlarlar. Zeytinyağımız bu özelliklere sahiptir.

Referanslarımızı,http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=860835 adresindeki dükkanımızdan inceleyebilirsiniz.

Gödence Tarım Kooperatifi

Tel: 0532 400 39 13 - 0555 862 6642

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronin666 -- 11 Ağustos 2017; 14:55:12 >

• Bu aralar almayı düşünüyordum zaten mesajım bulunsun...
  • Çok teşekkür ederiz İzmir'desiniz ya da İzmirlisiniz sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronin666 -- 4 Ekim 2012; 8:35:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronin666

İZMİR SEFERİHİSAR GÖDENCE KÖYÜ'NDEN ORGANİK ZEYTİNDEN, %100 NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI

5,00 LT: 40 TL

SanalPazar fiyatlarıyla farkı yok burdaki ilanınızın, DonanımHaber Forum ve üyelerinin bir farkı olmalı bence.
    Buna yönelik bir kampanya bekliyoruz.
  • dün bi tanıdık gemlikten 20 lt sini 45 tl ye aldıgını soyledi. hocam ben 1 yıl once lt sini 6 liradan aldım. deli bir rakam
  • Urun alana kadar burasi rezerve beklemede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 30 Kasım 2012; 14:30:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar efendim. Sanalpazar'daki fiyatımız ilk gün 45 TL'ydi ve önceki gün kurallara uyulmadığı için buradan kaldırılan konumuzdaki görüşlere göre 40 TL'ye düşürdük. Zaten insanlar sanalpazardaki dükkanımızdan burası vasıtasıyla haberdar oldukları için sanalpazardaki fiyatımız donanımhaber içindir.

İlginiz için teşekkür ederiz,

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isseyy

dün bi tanıdık gemlikten 20 lt sini 45 tl ye aldıgını soyledi. hocam ben 1 yıl once lt sini 6 liradan aldım. deli bir rakam

Borsa litreyi 3.75'ten alırken o tanıdığınız yağı tanıdıktan almıştır, yoksa borsaya bile daha uygun satılabilir.
  • quote:

dün bi tanıdık gemlikten 20 lt sini 45 tl ye aldıgını soyledi. hocam ben 1 yıl once lt sini 6 liradan aldım. deli bir rakam

Efendim litresi 2,25 TL'den alınan bir şeyin sızma zeytinyağı olma şansı ne yazık ki yoktur. Sağlıklı olduğu için tüketilen bir ürünü lütfen mutlaka güvenebileceğiniz yerlerden alın. Bizler yerelliğin ve yerel üreticinin çok önemli olduğunu düşünüyoruz ama litresi 2,25'ten satılan bir yaz, sızma değildir, hilelidir.

Yağlarımız organik zeytinden olduğu, kuru tarım (azotlu su olmadan), harmanlamasız (farklı yörelerden toplanan zeytinler istif yapılmaz, karıştırılmaz), çuvallarda kimyasal reaksiyona girmeden ve zararlı mücadelesi için dahi olsa kimyasal madde görmeden üretilmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

Zaten buraya kim ilan acıyorsa market fiyatındam urun satma derdinde . Bu rakama hatta daha ucuz rakamlara marketlerden aliniyorken pek bi cazibesi yok. Market vergi veeriyor istihdam sagliyor vs. Oyuzden bu konu sikyet edilir ve silinir

Serdar Bey yağlarımız marketlerde satılmamakta ve normal şartlar altında 300-400 nüfuslu bir köyün, yerel üretimini piyasa yağları ile karıştırmamak gerektiğini düşünüyorum. Markette satılan yağların, organik zeytinlerden üretilmediğini sizler de biliyorsunuz. Zararlı mücadelesi için dahi olsa ağaçlarımıza ve meyvelerine kimyasal müdahele kesinlikle söz konusu değildir. Bu nedenle konumuz silinebilir, bu sorun değil. Bizim amacımız el emeği göz nuru zeytinlerimizden ürettiğimiz yağları mümkün olan en uygun fiyata sizlere sunabilmektir.

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ronin666

quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

Zaten buraya kim ilan acıyorsa market fiyatındam urun satma derdinde . Bu rakama hatta daha ucuz rakamlara marketlerden aliniyorken pek bi cazibesi yok. Market vergi veeriyor istihdam sagliyor vs. Oyuzden bu konu sikyet edilir ve silinir

Serdar Bey yağlarımız marketlerde satılmamakta ve normal şartlar altında 300-400 nüfuslu bir köyün, yerel üretimini piyasa yağları ile karıştırmamak gerektiğini düşünüyorum. Markette satılan yağların, organik zeytinlerden üretilmediğini sizler de biliyorsunuz. Zararlı mücadelesi için dahi olsa ağaçlarımıza ve meyvelerine kimyasal müdahele kesinlikle söz konusu değildir. Bu nedenle konumuz silinebilir, bu sorun değil. Bizim amacımız el emeği göz nuru zeytinlerimizden ürettiğimiz yağları mümkün olan en uygun fiyata sizlere sunabilmektir.

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

en azından deneme maksatlı litrelik veya 5 litrelik ürünleriniz için donanım haber forumu üyeliği sanal pazar üzerinden sipariş verenlerden kargo bedeli almayabilirsiniz, şahsen ben 5 litrelik yağınızdan almayı düşünürüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: berquay

quote:

Borsa litreyi 3.75'ten alırken o tanıdığınız yağı tanıdıktan almıştır, yoksa borsaya bile daha uygun satılabilir.

Söylediklerinizde çok haklısınız efendim ama şu an için borsa bile söylediğiniz fiyatın çok çok üstünde. Çiftçi bu zamana kadar dayanamadığı için genelde ürününü erkenden satar ve ilk satılan ürün, o an yağ bol olduğu için her zaman daha ucuzdur. Bildiğiniz üzere piyasadaki yağ azaldıkça fiyat da artmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: zupervisor

en azından deneme maksatlı litrelik veya 5 litrelik ürünleriniz için donanım haber forumu üyeliği sanal pazar üzerinden sipariş verenlerden kargo bedeli almayabilirsiniz, şahsen ben 5 litrelik yağınızdan almayı düşünürüm

Efendim sanalpazar'ın kestiği komisyon ücretini ve fiyatımızı olabilecek en alt seviyeye çektiğimiz düşünüldüğünde sadece 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargoyu biz ödeyebiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronin666 -- 4 Ekim 2012; 9:30:33 >
  • quote:

O aldığınız zeytinyağı değildir o fiyata kanola yağı bile vermezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipekece3317

quote:

O aldığınız zeytinyağı değildir o fiyata kanola yağı bile vermezler

• Manisa'dan litresi 5 tl den aldım. Hemde mis gibi zeytinyağı :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: birikideneme

Manisa'dan litresi 5 tl den aldım. Hemde mis gibi zeytinyağı :))

Afiyet olsun efendim. Güvendiğiniz bir yerden aldıysanız ve damak tadınıza da uyduysa ne mutlu. Sizin adınıza biz de seviniriz.
  • Ben arkadaştan 3 kutu yağ aldım. Ürünlerden çok memnun kaldım.
    Bundan sonra başka yerden sızma yağ alacağımı sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: japonadam

Ben arkadaştan 3 kutu yağ aldım. Ürünlerden çok memnun kaldım.
    Bundan sonra başka yerden sızma yağ alacağımı sanmıyorum.

Efendim ilginiz için ve güzel yorumunuzla bize buradan da destek verdiğiniz için çok ama çok teşekkür ederiz. Bizim için en önemli şey, çok güvendiğimiz yağımızı sizlerin beğenisine sunabilmekti. Sizin de ürünümüzden memnun kalmanızla ilk satışımızda amacımıza hizmet edebildik.

Tekrardan teşekkür eder, saygılar sunarız.
  • 2*5 lt 2 teneke aldım..yagı gercekten kalıtelı..herkese tavsıye edebılırım..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.