Şimdi Ara

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
22
Favori
47.067
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ronin666

quote:

Orijinalden alıntı: ilkbilir
    Ben zeytinyağını yemeklerde kullanıyorum. Acaba yanlış mı yapıyoruz?. Soğan ve salçayı kavururken ayçıçeği yağı yerine zeytinyağı koyuyorum. Siz sos olarak koyabilirsiniz demişsiniz de onun için soruyorum.

Efendim normalde sızma zeytinyağı da kullanılabilir yemeklerde ancak basitçe söylemek gerekirse daha öncesinde herhangi bir ısıl işlemden geçmediği için aromasını yemeğe salar ve bu güçlü aroma yemeğe baskın gelebilir. Bu alışık olmadık damaklara açıkçası zorluk çıkarabilir Ayrıca bu tip kullanımda besin değerleri bir anlamda eksilir.

Bu nedenle yemeklerde pişirme sürecinin ardından eklenirse daha iyi olur ki bu durumda besin değerinden de kaybetmez.

Yemeklik olarak rafinasyon işleminden geçen yağlar tat ve koku açısından daha uygun olarak görülür. Riviera (Rivyera) tipi yağların üretilme sebepleri de temel de buna yöneliktir.

Özetle natürel sızma zeytinyağı her tür yemeklere uygun olmakla birlikte, salatalar ve zeytinyağlı diye tabir edilen yemek grubu için daha uygundur.

Damak tadınıza uygun oluyorsa -bildiğim kadarıyla- şu anki yönteminiz sağlığınız açısından herhangi bir risk yoktur ki ananem 85 yaşındadır ve sizin yönteminizle pişirir yemeklerini

Biz kızartmalarda bile kullanıyoruz. Koku vs hiçbir rahatsızlık hissetmiyoruz. Tek kullandığımız naturel sızma zeytinyağı.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

Yorumlara ve satıcı arkadaşın ilgili , seviyeli ve bilgili cevaplarına dayanarak bende 5 lt sipariş ettim umarım memnun kalırız. Balların yorumlarını alamadan stoklar bitmiş :)

İlginiz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederiz efendim.

Balla ilgili olarak beklemediğimiz kadar büyük bir taleple karşılaştık ancak daha önce de sözünü ettiğimiz üzere %100 doğallık söz konusu olduğu için ürünlerimiz sınırlı sayıda. Bayram sonrasına bu konuda daha net bilgiler verebileceğimizi umuyorum.

Ürününüz bu akşam üzeri kargoya verilecektir.

İçten saygılarımızla.

Ben zeytinyağını yemeklerde kullanıyorum. Acaba yanlış mı yapıyoruz?. Soğan ve salçayı kavururken ayçıçeği yağı yerine zeytinyağı koyuyorum. Siz sos olarak koyabilirsiniz demişsiniz de onun için soruyorum.

Bilgi için teşekkürler. O zaman ben de sanal pazardan sipariş veriyorum. İyi çalışmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cartok

quote:

quote:

Efendim normalde sızma zeytinyağı da kullanılabilir yemeklerde ancak basitçe söylemek gerekirse daha öncesinde herhangi bir ısıl işlemden geçmediği için aromasını yemeğe salar ve bu güçlü aroma yemeğe baskın gelebilir. Bu alışık olmadık damaklara açıkçası zorluk çıkarabilir Ayrıca bu tip kullanımda besin değerleri bir anlamda eksilir.

Bu nedenle yemeklerde pişirme sürecinin ardından eklenirse daha iyi olur ki bu durumda besin değerinden de kaybetmez.

Yemeklik olarak rafinasyon işleminden geçen yağlar tat ve koku açısından daha uygun olarak görülür. Riviera (Rivyera) tipi yağların üretilme sebepleri de temel de buna yöneliktir.

Özetle natürel sızma zeytinyağı her tür yemeklere uygun olmakla birlikte, salatalar ve zeytinyağlı diye tabir edilen yemek grubu için daha uygundur.

Damak tadınıza uygun oluyorsa -bildiğim kadarıyla- şu anki yönteminiz sağlığınız açısından herhangi bir risk yoktur ki ananem 85 yaşındadır ve sizin yönteminizle pişirir yemeklerini

Biz kızartmalarda bile kullanıyoruz. Koku vs hiçbir rahatsızlık hissetmiyoruz. Tek kullandığımız naturel sızma zeytinyağı.

Efendim çok güzel bir eklemede bulundunuz doğrusu.

Tabii ki kızartmalarda da kullanılabilir ki yanma derecesi açısından da ay çiçek yağından ve diğer yağlardan çok daha işlevseldir.

Efendim aslında ay çiçek yağına alışkın bir toplum olduğumuzdan dolayı böylesi açıklamalar yapıyoruz. Damak tadımızın ay çiçek yağıyla olgunlaşması nedeniyle başka deyişle de. Tatsız-kokusuz incecik bir yağ ile yapılan yemeklere alışmamış olanlara ise ne mutlu

Türkiye'de zeytinyağının kullanım oranı ne yazık ki çok düşük. Türkiye üretimde 4. ve yukarıları zorlamaya çalışıyor. Ancak kişi başına yıllık ortalama 1-1,5 litrelik kullanımla söz konusu iken ay çiçek yağında oran 10 litrenin üzerinde.

• Orijinalden alıntı: ilkbilir

Bilgi için teşekkürler. O zaman ben de sanal pazardan sipariş veriyorum. İyi çalışmalar.

İlginiz için çok teşekkür ederiz efendim. Ürününüzün siparişi bize ulaştığı takdirde nöbetçi şubeyle de olsa kargoya yetiştirebileceğimizi umuyoruz.

İçten selam ve saygılar sunarız.
  • Bu zeytinyağını 18 lt lik tenekede satmayı düşünüyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oziban

Bu zeytinyağını 18 lt lik tenekede satmayı düşünüyor musunuz?

18 litrelik teneke ambalaj seçeneğimiz mevcuttur efendim.
  • ev için kullanımda 18lt bence ıdeal sayılmaz.Zira zeytınyagı acıldıktan sonra cabuk tuketılmesı gerektıgı ınancındayım..

arkadasın satmış oldugu zeytınyagı gerçekten guzel ;bunuda dipnot olarak ıletıyım
  • sanalpazarda kredi kartı puanları kullanılıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmrkartal

ev için kullanımda 18lt bence ıdeal sayılmaz.Zira zeytınyagı acıldıktan sonra cabuk tuketılmesı gerektıgı ınancındayım..

arkadasın satmış oldugu zeytınyagı gerçekten guzel ;bunuda dipnot olarak ıletıyım

Efendim hava ile teması söylediğiniz üzere mutlaka az olmalıdır. Bu nedenle biz de 5'lik ambalaj üstünü buradan satmıyoruz ancak toplu almak isteyen kişilerin talepleri doğrultusunda da İzmir'den yönlendirme yapıyoruz.

Ürünümüzü beğenmeniz bizi gerçekten çok mutlu etti. Dahası bunu dile getirerek verdiğiniz destekten ötürü de çok teşekkür eder,

saygılar sunarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

sanalpazarda kredi kartı puanları kullanılıyor mu ?

Kullanılmıyor diye biliyorum efendim, Doğrudan kredi kartı numarası girilen ekran çıkıyor sanırım ve peşin veya taksitli ödeme seçeneklerinden birini seçerek işlem yapabiliyorsunuz.

Saygılar sunarız.
  • Sadece zeytinyağından ve geleneksel yöntemlerle Gödenceli kadın ustalar tarafında üretilen 5 Adet Zeytinyağı Sabunu + 5x1 Litre ORGANİK ZEYTİNDEN, %100 NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI 60 TL yerine 50 TL olarak sanalpazar'dan satışa sunulmuştur.
  • quote:

Sadece zeytinyağından ve geleneksel yöntemlerle Gödenceli kadın ustalar tarafında üretilen 5 Adet Zeytinyağı Sabunu + 5x1 Litre ORGANİK ZEYTİNDEN, %100 NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI 60 TL yerine 50 TL olarak sanalpazar'dan satışa sunulmuştur.

sanal pazardaki satış ilanınızda 150 tl ve üzeri kargo ücreti alınmayacağı notu varken,
    daha önceki ilanlarınızda örneğin 5 litrelik teneke sızma zeytin yağı ilanınızda 100 tl ve üzeri kargo ücreti alınmayacağı notu var.

ayrıca 5 litrelik tenekelerde alsak raf ömrü ne kadar olur acaba? hiç açmadan 1-2 yıl bozulmadan bekler mi?

• quote:

Sadece zeytinyağından ve geleneksel yöntemlerle Gödenceli kadın ustalar tarafında üretilen 5 Adet Zeytinyağı Sabunu + 5x1 Litre ORGANİK ZEYTİNDEN, %100 NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI 60 TL yerine 50 TL olarak sanalpazar'dan satışa sunulmuştur.

iyi fiyat....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zupervisor

quote:

sanal pazardaki satış ilanınızda 150 tl ve üzeri kargo ücreti alınmayacağı notu varken,
    daha önceki ilanlarınızda örneğin 5 litrelik teneke sızma zeytin yağı ilanınızda 100 tl ve üzeri kargo ücreti alınmayacağı notu var.

ayrıca 5 litrelik tenekelerde alsak raf ömrü ne kadar olur acaba? hiç açmadan 1-2 yıl bozulmadan bekler mi?

Efendim 5 litrelik tenekeleri açmazsanız eğer 2 yıl raf ömrü vardır. Pet şişelerimiz de yağ için üretilen pet şişelerden olduğu için onların da raf ömürleri 2 yıldır.

Kargo ücreti konusunda bu kampanyada da kargo ücreti 100 TL ve üzeri tarafımızdan karşılanabilecektir.

İlginiz için teşekkür eder,

Saygılar sunarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronin666 -- 17 Ekim 2012; 12:05:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: antireis

quote:

iyi fiyat....

• Sınırlı sayıda domat tipi salamura yeşil zeytin stoklarımıza girmiştir. Sanalpazar dükkanımızdan takip edebilirsiniz

http://www.sanalpazar.com/dukkan/Koyluce__u621336

http://www.sanalpazar.com/Godence-Domat-Tipi-Salamura-Yesil-Zeytin-1300-Gram__isp4778201

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronin666 -- 17 Ekim 2012; 17:41:04 >

• yağlar bugün elimize ulaştı,hanım çok begendi , ama bununla yetinmedik özellikle yagdan anlayan birini çağırıp tattirdim, yorumu aynen şu, inanılmaz bir yağ değil, ancak kaliteli bir yağ eğer litresi 8 lira gibi bir rakama aldıysanız çok iyi, sahsen bende çok begendim yağı, saticiyla bir bağım yoktur bunu özellikle belirteyim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antireis

yağlar bugün elimize ulaştı,hanım çok begendi , ama bununla yetinmedik özellikle yagdan anlayan birini çağırıp tattirdim, yorumu aynen şu, inanılmaz bir yağ değil, ancak kaliteli bir yağ eğer litresi 8 lira gibi bir rakama aldıysanız çok iyi, sahsen bende çok begendim yağı, saticiyla bir bağım yoktur bunu özellikle belirteyim...

Efendim beğendiğinize gerçekten çok sevindik. Yağımız hakkında siparişinizi vermeden önce de sohbetini yaptığımız üzere, damak tadı öznel olduğundan kişiden kişiye değişebilir; o yüzden her ne kadar lezzetinin de arkasında olsak da, yağımızın tadı şöyle iyidir, böyle güzeldir demiyoruz ve değerlendirmeyi sizlere bırakıyoruz. Garantisini verdiğimiz temel nokta organikliği, saflığı, kalitesi ve besin değerinin zenginliğidir.

Güzel ve çok değerli yorumlarınızı paylaştığınız için çok teşekkür eder,

içten selam ve saygılarımızı sunarız.

• 5x1 Litrelik ürünlerimiz bayrama özgü 50 TL yerine 40 TL olarak satılmaktadır.
  • "Zeytinyağlı 2" paketimiz sanalpazar dükkanımızdaki yerini almıştır.

300 Gram Domat Tipi Yeşil Salamura Zeytin + 3x2 Litre ORGANİK ZEYTİNDEN, %100 NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI

http://www.sanalpazar.com/Zeytinyagli-Paket-2__isp4971584

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronin666 -- 6 Kasım 2012; 15:34:29 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.