Şimdi Ara

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
22
Favori
47.012
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hmrkartal

2*5 lt 2 teneke aldım..yagı gercekten kalıtelı..herkese tavsıye edebılırım..

Değerli yorum ve görüşleriniz için çok teşekkür ederiz efendim. Beğendiğinize gerçekten çok sevindik.

Tekrardan görüşmek dileğiyle,

Saygılar sunarız.
  • Seferihisar - İzmirde kooperatifi olan ürün Kocaelinden nasıl satılıyor acaba ?
  • yagınızın asit oranı nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raistlin68

Seferihisar - İzmirde kooperatifi olan ürün Kocaelinden nasıl satılıyor acaba ?

Merhabalar efendim. Köyümüzün el emeği göz nuru ürünlerini Türkiye'nin çeşitli yerlerine sunabilmek için gayret göstererek kooperatifimizin Marmara Bölge Temsilcileri olarak hizmet vermekteyiz.

Saygılar sunarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

yagınızın asit oranı nedir?

İzninizle bu sorunuzu geniş ölçekte cevaplamak isteriz efendim,

Asit oranımız max 0,8'dir. Bunu bu şekilde söyleme sebebimiz asit oranının ortama göre ufak miktarlarda değişebilmesindendir. Bu rakamı sabit olarak söylemek bu nedenle mümkün değildir ki naturel sızma zeytinyağı tebiliğinde de bu nedenle azami olarak 0,8 belirlenmiştir.

Asit oranının düşük olması salt olarak ele alındığında bir yağın iyi ve kaliteli olduğuna delil değildir. Önemli olan içerisindeki besin değerleridir. Ne yazık ki asit oranı bazı kimyasal ve ısıl yöntemlerle düşürülebilmektedir. Bu işlem esnasında ise besin değeri yok denecek konuma gelir.

Zeytinlerimiz özenle toplanır ve hasatta plastik kasa kullanılır. Çuvallarda oluşan fermantasyon ve kalite kayıpları önlenmiştir. Fabrikaya giren üreticinin malı ilk on iki saatte mutlaka işlenir. Bölgenin sahip olduğu mikro klimaya bağlı olarak, tane zeytindeki yağ verimi ile antioksidanlar yüksek, peroksit değerleri düşüktür. Bu nedenle elde edilen zeytinyağın raf ömrü daha uzundur. Bu da demektir ki 2012 hasadının yağı, besin değeri hiçbir şekilde kaybolmadan sofralarınıza gelmektedir.

Saygılar sunarız.

• Yanıtınız için teşekkür ederim . Umarım gayretleriniz karşılığını bulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raistlin68

Yanıtınız için teşekkür ederim . Umarım gayretleriniz karşılığını bulur.

İlginiz ve güzek dilekleriniz için biz teşekkür ederiz efendim.
  • kocaelide nerede?
    babam hep zeytinyağı alır. sizi önerebilirim ona elden alır sizden. kocaelide oturuyoruz.
  • para veripde ilk kez sızma zeytinyağı aldım desem yeridir marketlerdeki ürünlere hiç güvenmem ben üründen ve satıcı arkadaşdan memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

kocaelide nerede?
    babam hep zeytinyağı alır. sizi önerebilirim ona elden alır sizden. kocaelide oturuyoruz.

Kocaeli'de Körfez'deyiz ama dilediğiniz yere elden teslim edebiliriz efendim. Siz nerede ikamet etmektesiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratyayla

para veripde ilk kez sızma zeytinyağı aldım desem yeridir marketlerdeki ürünlere hiç güvenmem ben üründen ve satıcı arkadaşdan memnunum

Desteğiniz ve güzel yorumunuz için teşekkür ederiz efendim. Güveninizi boşa çıkarmadığımız için de çok mutlu olduk.

Tekrardan görüşmek dileğiyle,

Saygılar sunarız.
  • bizde bir tanıdıktan alıyoruz. 5 litresini 60 tlye veriyor teneke kutuların içinde . Yağ güzel mi güzel. Zannedersem burdaki yağda birinci sınıftır arkadaşın anlattığına göre. Fiyat normal bence bu kadar tepki vermeninde bir alemi. Şahsen ben arkadaşı böyle bir girişiminden dolayı tebrik ediyoruz. Bazen insan fabrikasyon olmayan yağ arıyorda bulamıyor. SAnalpazar adresini kaydediyorum bir dahaki sefere senden alcam inşallah anlattığın gibi çıkar.
  • sızma z.yağınız acaba soğuk sıkımmıdır.ben de kocaeli deyim.özelden cep telefonuzuzu bana gönderebilir misiniz?
    tşkler
  • Şu kargoyu kaldırında sipariş verelim
  • bence fiyat çok iyi okulda toplu alım yapabiliriz arganik olduğuna dair bir sertifika verebilirseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronin666

quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

yagınızın asit oranı nedir?

İzninizle bu sorunuzu geniş ölçekte cevaplamak isteriz efendim,

Asit oranımız max 0,8'dir. Bunu bu şekilde söyleme sebebimiz asit oranının ortama göre ufak miktarlarda değişebilmesindendir. Bu rakamı sabit olarak söylemek bu nedenle mümkün değildir ki naturel sızma zeytinyağı tebiliğinde de bu nedenle azami olarak 0,8 belirlenmiştir.

Asit oranının düşük olması salt olarak ele alındığında bir yağın iyi ve kaliteli olduğuna delil değildir. Önemli olan içerisindeki besin değerleridir. Ne yazık ki asit oranı bazı kimyasal ve ısıl yöntemlerle düşürülebilmektedir. Bu işlem esnasında ise besin değeri yok denecek konuma gelir.

Zeytinlerimiz özenle toplanır ve hasatta plastik kasa kullanılır. Çuvallarda oluşan fermantasyon ve kalite kayıpları önlenmiştir. Fabrikaya giren üreticinin malı ilk on iki saatte mutlaka işlenir. Bölgenin sahip olduğu mikro klimaya bağlı olarak, tane zeytindeki yağ verimi ile antioksidanlar yüksek, peroksit değerleri düşüktür. Bu nedenle elde edilen zeytinyağın raf ömrü daha uzundur. Bu da demektir ki 2012 hasadının yağı, besin değeri hiçbir şekilde kaybolmadan sofralarınıza gelmektedir.

Saygılar sunarız.

Maximum 0.8 , minimum kaçtır ? 0.8 bir yağı asla kabul etmem. 0.3 0.5 en iyisi olarak damak zevkimdir. Genelde bu rakamı söylemek mümkündür . 0.5'e kadar olan yağlar 0.8 'e kadar olan yağlar diye sabitlersin 0.5'e kadar olan yağlarda 0.4 de çıkabilir yada ortasıda çıkabilir ama maksimum 0.5 'i geçmiyeceğini belirtir.

Asit oranı , zeytin yağın tadını ve yiyiş biçimine kadar etkiler, beni etkiliyor. Birçok tanıdığımıda etkiliyor.

Bir yağın dışdan müdahele ile Kimyasal olayı ve diğer yöntemler ile düşürülmesi hem test edilen üründe ortaya çıkmaktadır , hemde ne yediğini bilen insanlar bunu anında farkederler. Tek bir şikayetimle çok ünlü firmalardan birtanesi bütün yağlarını sıvı ve katı sabunlara çevirmek zorunda kaldı.

Bu belgeyi anlyamadım , bu nerde test edilmiş bir belge ? Dünyaca kabul edilen Türkyiede sadece iki yer belge verilebiliyor , Birisi İtu Okulunun belgeleri evrensel olarak kabul görüyor diğerinin adını unuttum aklıma gelince söylüyeceğim , onun dışında hiç bir kurumun verdiği belge güvenilmez , tam analiz sonuçları vermez ve onlarca zeytin yağ üreticisi kanuni sebeplerden dolayı sizin gösterdiğini yer gibi yerlerde analiz ettirir , parayla veya başka yollarla istenilen sonuçlar çıkarılır.

Neden avrupanın benimsediği AB nin benimsediği yerlerde ve bunlar dışında hiç bir test sonucu kabul edilemez denildiği yerlerde yaptırmıyorsunuzda bu tarz yerlerde yaptırıyorsunuz ?

Ben Daha şuana kadar İtu'de TEST yaptırıpda şuraya o kağıdı koyanı göremedim.

• Bu fiyata soguk sıkma yağ olamaz.temsilcilik olaylarina girilmis.zaten koyluden belli bir fiyattan alinmis.soguk sizma yag uretimi yok gibi bisey.ancak daha dusik derecelerde sıkılmış olabilir
    Alip yagdan anlayan birisi yorum yaparsa iyi olur.anlamayan icin zatem bu tarz yaglar ortalamanin uzerinde oldugundan guzel gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Kocaeli'de oturuyorum. Gelip alma şansım var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: webhaluk

bizde bir tanıdıktan alıyoruz. 5 litresini 60 tlye veriyor teneke kutuların içinde . Yağ güzel mi güzel. Zannedersem burdaki yağda birinci sınıftır arkadaşın anlattığına göre. Fiyat normal bence bu kadar tepki vermeninde bir alemi. Şahsen ben arkadaşı böyle bir girişiminden dolayı tebrik ediyoruz. Bazen insan fabrikasyon olmayan yağ arıyorda bulamıyor. SAnalpazar adresini kaydediyorum bir dahaki sefere senden alcam inşallah anlattığın gibi çıkar.

Efendim güvendiğiniz bir yerden aldığınız yağ damak tadınızla da uyuştuysa, bu bizi de mutlu eder ki amacımız da insanlara kaliteli ve saf bir ürün sunabilmek. Bir daha ki sefere bekleriz artık

Güzel yorumunuz için teşekkür eder,

saygılar sunarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarot73

sızma z.yağınız acaba soğuk sıkımmıdır.ben de kocaeli deyim.özelden cep telefonuzuzu bana gönderebilir misiniz?
    tşkler

Tarot73'ün arzusuna istinaden PM olarak iletişime geçilmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.