Şimdi Ara

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
22
Favori
47.067
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler.
  • Bir 5 litre de biz sipariş ettik, evde bolca özel üretim zeytinyağı olduğundan babamlara sipariş verdik... Biz de elbet bir gittiğimizde tadarız.

Ufak bir eleştrim olacak; 5 litrelik yağ 40 lira, 5'li sabun 10 lira... "Sabunlu paket" adı altında 2 ürünü 50 liraya satıyorsunuz ki zaten 2'si ayrı ayrı da alınsa 50 lira ediyor. Bence ufak bir indrim hoş olur, hem de sabunlarınızın sürümü artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

Zeytinyağınızın asit oranı nedir ?

Teşekkürler.

İzninizle bu sorunuzu geniş ölçekte cevaplamak isteriz efendim,

Asit oranımız azami 0,8'dir. Bunu bu şekilde söyleme sebebimiz asit oranının ortama göre ufak miktarlarda değişebilmesindendir. Bu rakamı sabit olarak söylemek bu nedenle mümkün değildir ki natürel sızma zeytinyağı tebliğinde de bu nedenle azami olarak 0,8 belirlenmiştir.

Yalnız belirtmemiz gerekir ki asit oranının düşük olması, salt olarak ele alındığında bir yağın iyi ve kaliteli olduğuna delil değildir. Asıl önemli olan içerisindeki besin değerleridir. Kaliteli zeytinyağının temelde 3 tanım ayağı vardır; Genizde yanma, dilde acılık ve meyvemsi koku. Zeytinyağımız bu kıstaslara sahiptir.

Zeytinlerimiz özenle toplanır ve hasatta plastik kasa kullanılır. Çuvallarda oluşan fermantasyon ve kalite kayıpları önlenmiştir. Fabrikaya giren üreticinin malı ilk on iki saatte mutlaka işlenir. Bölgenin sahip olduğu mikro klimaya bağlı olarak, tane zeytindeki yağ verimi ile antioksidanlar yüksek, peroksit değerleri düşüktür. Bu nedenle elde edilen zeytinyağın raf ömrü daha uzundur. Bu da demektir ki besin değeri hiçbir şekilde kaybolmadan sofralarınıza gelmektedir.

Saygılar sunarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

Bir 5 litre de biz sipariş ettik, evde bolca özel üretim zeytinyağı olduğundan babamlara sipariş verdik... Biz de elbet bir gittiğimizde tadarız.

Ufak bir eleştrim olacak; 5 litrelik yağ 40 lira, 5'li sabun 10 lira... "Sabunlu paket" adı altında 2 ürünü 50 liraya satıyorsunuz ki zaten 2'si ayrı ayrı da alınsa 50 lira ediyor. Bence ufak bir indrim hoş olur, hem de sabunlarınızın sürümü artar.

İlginiz için çok teşekkür ederiz efendim. Ürünümüzden memnun kalacağınızı umuyoruz.

Eleştiriniz için de çok teşekkür ederiz ancak zeytinyağlı paketimizde 5*1 litrelik ürünlerimiz ile birlikte sabunumuzu sunuyoruz. Lakin; dediğiniz gibi 5 litrelik teneke ile birlikte düşünerek de özel bir fiyat sunulabilir ki bu önerinizi değerlendirmeye alacağımızı söylemek isteriz.

Saygılar sunarız

• Anladım, ben işyerinde olduğumdan pek detaylı bakamamıştım. O yüzden 5x1 litrelik paket olduğun fark etmedim. Bilseydim onu alırdım :)

İyi satışlar.
  • Efendim siparişinize sabun da eklerseniz dilerseniz zeytinyağlı pakete döndürebilirsiniz
  • sabunların güzel olduğunu telefonda size sözyledim ama zeytin yağlarınız sabunlardanda güzelmiş.İşinizi böyle yaparsınız sürekli kazanırsınız inşallah.

Kazandığınız para fazlasıyla helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabuncuu

sabunların güzel olduğunu telefonda size sözyledim ama zeytin yağlarınız sabunlardanda güzelmiş.İşinizi böyle yaparsınız sürekli kazanırsınız inşallah.

Kazandığınız para fazlasıyla helal olsun

Ürünlerimizden memnun kalmanız bizi mutlu etti. Güzel yorumlarınız için teşekkürler efendim.
  • Bu devirde saf zeytinyağı olması yeterlidir.Ben ayçiçek, kanola ve zeytinyağını hepsini birden satan firmalara güvenmiyorum.Biz köyden alıyoruz litresi 5-6 lira.Sızma-riviera diye ayrılmaz tek tip satılır bir de dip yağı o biraz ucuz.Köyden alınan yağ her türlü büyük firmaların fabrikasyon üretiminden iyidir.
  • Hocam tuzsuz siyah zeytinin varmı acaba etli ve sert olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Bu devirde saf zeytinyağı olması yeterlidir.Ben ayçiçek, kanola ve zeytinyağını hepsini birden satan firmalara güvenmiyorum.Biz köyden alıyoruz litresi 5-6 lira.Sızma-riviera diye ayrılmaz tek tip satılır bir de dip yağı o biraz ucuz.Köyden alınan yağ her türlü büyük firmaların fabrikasyon üretiminden iyidir.

Efendim bilinçli tüketici özellikle gıda ürünü olduğu, dahası sağlıklı olduğu için alıp tükettiği bir ürünü güvendiği yerlerden almalıdır. Güvendiğiniz bir yerden alıyorsanız ve damak tadınıza da uyuyorsa bu bizi de fazlasıyla mutlu eder.

Ancak belirtmeliyim ki toplama-üretim-depolama, tüm bu süreçler zeytinyağının kalitesini fazlasıyla etkileyen unsurlar içerir. Basit bir örnek vermek gerekirse toplanan zeytinler bir köşede çuvallarda çok değil 1 günden fazla bekler ise o zeytinlerden üretilen yağ besin değerlerini ve kalitesini büyük ölçüde yitirmiş olur.

Yerel üreticileri desteklemek kadar güzel bir şey yoktur ancak yukarıda söylediklerim bağlamında yerel üretici de olabildiğince üretim kalitesini yükseltmelidir ki ona güvenen kişilere karşı mahcup olmasın.

Basit bir süreç izahı ile;

Eğer ki zeytin organikse, doğru toplanmışsa, harmanlama yapmadan yerel olarak ve zamanında sıkılmışsa, üretildiği yerde depolanmışsa ve dolum işlemi yine aynı yerde yapılmışsa o yağ besin değerleri ve kalitesinden hiçbir şey kaybetmeden sofralarınıza gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: greenman

Hocam tuzsuz siyah zeytinin varmı acaba etli ve sert olacak.

Yöremizdeki zeytin türü tam da istediğiniz gibidir, hatta tuz diyetine için dünyadaki en iyi zeytin türüdür ancak şu an için stoklarımızda siyah zeytinimiz maalesef yok

Stoklarımıza girdiği anda size buradan ve özel mesaj kanalı ile bilgilendirmede bulunuruz efendim.

saygılar...
  • kargo ücretsiz olsaydı alırdım.100 tllik alışvriş yapıcak dururumum şu an için yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

kargo ücretsiz olsaydı alırdım.100 tllik alışvriş yapıcak dururumum şu an için yok

Efendim sanalpazar'ın kestiği komisyon ücretini ve fiyatımızı olabilecek en alt seviyeye çektiğimiz düşünüldüğünde sadece 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargoyu biz ödeyebiliyoruz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
  • Ronin kardeş şöyle foruma özel sağlam bir kampanya yapta millet yıkılsın buraya.ürünlerde idda ettiginiz gibi güzelse arkası gelir zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burjuvaa16

Ronin kardeş şöyle foruma özel sağlam bir kampanya yapta millet yıkılsın buraya.ürünlerde idda ettiginiz gibi güzelse arkası gelir zaten

+ 1907
  • quote:

Ronin kardeş şöyle foruma özel sağlam bir kampanya yapta millet yıkılsın buraya.ürünlerde idda ettiginiz gibi güzelse arkası gelir zaten

+1 mesela 5x1'i 40 TL'ye cekseniz + kargo ucretsiz olsa ben de alabilirim.
  • quote:

Efendim bu konuda ne kadar kafa yorduğumuzu anlatsak,

İnanın bizler de istiyoruz bir kampanya yapalım ürünlerimizi daha çok insana ulaştıralım ama fiyatımızın üzerinde ne kadar düşünürsek düşünelim daha aşağıya çekemiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

+ 1907

Efendim ilginiz için çok teşekkür ederiz ancak yukarıda da söylediğimiz üzere bu konuda ne kadar kafa patlatırsak patlatalım indiğimiz bu seviyenin altına inemiyoruz.
  • Üstteki bir kaç mesajı gördüm gerisini okumadım,

- hangi marketten organik sertifikalı soguk sızma zeytinyağı satın alıyorsunuz? İstanbulun her köşebaşında lüks Makro market/şarküteri var da bizim mi haberimiz yok?

-8 tl ye nasıl alıyorsunuz yahu? organik sertifikalı, soguk sızma (değirmen taşında ezilmiş soguk sızma ile santrifüj arasındaki farkı araştırın!), 8 tl/litre, üstelik de markette satılıyor ve market vergisini de veriyor, hem de istihdam sağlıyor sonra bize baraj viyadük otoban olarak dönüyor bunlar. Filmin sonunda kız kurtuluyor, çok güzel filmdi gerçekten tavsiye ederim.
    Ha ucuzluk marketinde 4.5 tl ye ayçiçek yağı var, bence bizim insanımıza yeter de artar bile.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.