Şimdi Ara

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
22
Favori
47.014
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ronin666

quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

Hocam Sanalpazar'dan mesaj atmıştım buradan da yazayım dedim, yaklaşık 1 aydır bekleyen siparişime salamura siyah zeytinde ekledim, geriye sele zeytin kaldı onuda alınca toplu halde kargo yapalım inş. kısa zamanda gelir sele zeytin :)

Efendim siparişleriniz sele zeytinle birlikte gönderilecektir. Sanıyoruz ki önümüzdeki hafta içi ürünlerinizi size ulaştırırız :) Değerli ilginiz için çok teşekkür eder, iyi günler dileriz

Eyvallah , sanırım halen gelmedi sele zeytin. Bu arada 5 LT teneke zeytinyağı da ekleyelim lütfen benim koliye :) yarın bir gün alırım sanalpazar üzerinden.

• Sayın ronin666

4 Yeşil+4 Siyah zeytinden oluşan siparişim hakkında gelişme varmı.

Daha önce söylediğim gibi aciliyeti yok, sadece merak ettim.
  • An itibari ile 3 teneke 5 lt Zeytinyağ siparişi vermiş bulunmaktayım, umarım burada methedildiği kadar vardır.
  • 4\1300 zeytın kapanmış gorunuyor Ronın?
  • 4?1300 ılaN kapalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hgoze1

erdost bey ; kargom geldi. hem siyah hem de yeşil zeytini beğendim. siyah zeytinlerdeki tuz umduğumdan daha az. ayrıca iriliği bence tam ayarında. çünki daha iri olduğu vakit lezzetinde bozulmalar yaşanıyor. baldaki koku ve ağızdaki tat ayrı bir güzel. emekleriniz için teşekkürler....

Efendim merhabalar,

Söylediğiniz üzere çam ve çiçek balının gönderiminde bir yanlışlık yapmışız. Bununla birlikte ürünlerinizden memnun kalmanıza da çok sevindik. Bal konusunda pilot84 arkadaşımıza belirttiğimiz üzere iade etme hakkınız vardır efendim, biliyorsunuz zaten :)

Anlayışınız, yorumunuz ve her şey için biz teşekkür eder, iyi akşamlar dileriz

evet çam balını bizimkiler açıp taddılar bu durumda iade etmeyeceğiz. zaten gıda üzerine iadeye istisnalar dışında sıcak bakmıyoruz. benim açımdan çiçek balı dışında bal olmaz, bırakırsın arıyı çiceğede konar çamada hepsini harmanlayıp bal olur :D çiçek balı dışındakileri gerçek bulmamaktayım bu benim görüşüm. yinede evdekiler çam balını beğendiler. yeşil zeytinde yağ var sanırım, tadı çok güzel. yağdan bizimkiler istemekteler :D

Efendim yeşil zeytinde söylediğiniz üzere yağ vardır. Ne zaman isterseniz yağlarımızın tadına bakmanızı isteriz biz de :)

• 4 lu paketlerde ılan kapalı yazıyor ronın...kalmadımı urun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Sayın ronin666

Efendim 1-2 gün içerisinde paketiniz yola çıkacak. Anlayışınız için çok teşekkür ederiz :)
  • Zeytın alacaz, zeytın yok :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb siyah zeytin,yeşil zeytin, 5lt teneke zeytin yağı,çiçek balı,ıhlamur, badem içinde oluşan 105 tl lık alışveriş yaptım ancak sanalpazar hepsını ayrı sıparıs olarak algıladı sız bırlestırıp tek paket yaparsınız degılmı:) bırde bende forum donanım ayrıcalıgı ıstıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibocan1978

mrb siyah zeytin,yeşil zeytin, 5lt teneke zeytin yağı,çiçek balı,ıhlamur, badem içinde oluşan 105 tl lık alışveriş yaptım ancak sanalpazar hepsını ayrı sıparıs olarak algıladı sız bırlestırıp tek paket yaparsınız degılmı:) bırde bende forum donanım ayrıcalıgı ıstıyorum :)

Efendim siparişleriniz kargo ücreti tarafımıızdan ödenerek gönderilmiş olup yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.:::)
  • quote:

quote:

Sayın ronin666

Efendim 1-2 gün içerisinde paketiniz yola çıkacak. Anlayışınız için çok teşekkür ederiz :)

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Computer -- 3 Mart 2013; 2:01:19 >

• zeytin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

zeytin?

Efendim hafta içerisinde ekleyeceğiz :)
  • quote:

quote:

quote:

Sayın ronin666

Şu görselleri nereden buluyorsunuz :D

• ilk sayfaya gramajları yazsanız, benmi göremiyorum yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: abormen

ilk sayfaya gramajları yazsanız, benmi göremiyorum yoksa

Efendim ekledik. Dikkat çektiğiniz için teşekkür ederiz :)
  • Sayın ronin666

Geç oldu ama yinede yazayım.

Zeytinler elime ulaştı.

Siyah zeytinde yeşil zeytinde güzel ve lezzetli.

Teşekkürler.
  • Sadece bu sayfada 38 defa "efendim" kelimesi kullanılmış.

üşenmeden saydım.

çok ilginç geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Sadece bu sayfada 38 defa "efendim" kelimesi kullanılmış.

üşenmeden saydım.

çok ilginç geldi bana.

Sayın xxlboy

Müşteri ilgi ister, müşteri alaka ister, müşteri saygı ister, müşteri hürmet ister... liste uzar gider.

Heleki Donanım Haber gibi rekabetin yoğun olduğu bir sitede müşteri kazanmak için bu gereklidir.

Yadırganacak bir durum yok.

Alttaki linkte bir çok üyenin zeytinyağı satmaya çalıştığını görebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=61100154&mpage=11

Şahsen ben satıcıdan memnunum, ürünü aldığımda kargolandığında elime geçtiğinde sürekli satıcı bizim ile irtibat halinde idi.

Buda ister istemez bir güven ortamının oluşmasını sağlıyor.

Bazıları bu ilgi alakadan hoşlanmayabilir.

Kişiye göre değişir.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.