Şimdi Ara

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
856
Cevap
22
Favori
47.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15-20 gün önce Siyah Zeytin + Zeytinyağı + Bal Paketi almış ve üçünü de ailece çok beğenmiştik. Şimdi zeytin ve bal tükendi ve demin tekrar sipariş verdim. ronin666' ya
    hem bu güzel ürünler, hem de dürüst ve işini iyi yapan bir satıcı oduğu için teşekkür ederim. Ayrıca donanımhaber'e ve üyelerine de bilgi-deneyimlerini paylaştıkları için teşekkür ederim.
  • Benim siparişler de dün gelmiş, Zeytin, zeytinyağı vs almıştım. Erdost Bey'e çok teşekkür ediyorum, bu 3. Siparişimdi, gayet memnunuz ürünlerinden.
    Bir de petek bal olsaydı, fena olmazdı hani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bu kadar zamanki yapılan alışverişlere yorumlara güvenerek ilk siparişimi az önce verdim.
    Siyah Zeytin + Zeytinyağı + Bal Paketi
    umarım alışverişten memnun kalırım.
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dextrr

Benim siparişler de dün gelmiş, Zeytin, zeytinyağı vs almıştım. Erdost Bey'e çok teşekkür ediyorum, bu 3. Siparişimdi, gayet memnunuz ürünlerinden.

Petek balın ben de taliplisiyim. Satışa sunulma durumu var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatun001

15-20 gün önce Siyah Zeytin + Zeytinyağı + Bal Paketi almış ve üçünü de ailece çok beğenmiştik. Şimdi zeytin ve bal tükendi ve demin tekrar sipariş verdim. ronin666' ya
    hem bu güzel ürünler, hem de dürüst ve işini iyi yapan bir satıcı oduğu için teşekkür ederim. Ayrıca donanımhaber'e ve üyelerine de bilgi-deneyimlerini paylaştıkları için teşekkür ederim.

Efendim bizi, böylesi değerli yorumlara mazhar ettiğiniz için biz çok teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince ürünleri kalite kayıplarını sıfıra indirerek üretip sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Böylesi yorumlar geldikçe de geleceğe daha umutlu bakıyoruz. Çok mutlu olduk. Görüşmek dileğiyle

• quote:

Benim siparişler de dün gelmiş, Zeytin, zeytinyağı vs almıştım. Erdost Bey'e çok teşekkür ediyorum, bu 3. Siparişimdi, gayet memnunuz ürünlerinden.

Afiyet olsun efendim. söylediğiniz mevzuyu geçen sene detaylı konuşmuştuk. Ancak yarın size özel mesaj yolu ile konuyla ilgili bilgilendirme yapacağım. Her şey için biz teşekkür eder, iyi akşamlar dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

ben de bu kadar zamanki yapılan alışverişlere yorumlara güvenerek ilk siparişimi az önce verdim.
    Siyah Zeytin + Zeytinyağı + Bal Paketi
    umarım alışverişten memnun kalırım.
    teşekkürler.

Efendim temennilerimiz aynı yönde olup, ürünleriniz yarın akşam kargo şubesine teslim edilecektir. Değerli ilginiz için biz teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allied

quote:

Petek balın ben de taliplisiyim. Satışa sunulma durumu var mıdır?

Efendim yarın bilgilendirme yapacağız. İlginiz için çok teşekkür ederiz.

• ben de şimdi deneme amaçlı zeytinyağı, siyah ve yeşil zeytin olarak sipariş verdim... diğer arkadaşların yorumlarında ki gibi memnun kalmayı umuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

ben de şimdi deneme amaçlı zeytinyağı, siyah ve yeşil zeytin olarak sipariş verdim... diğer arkadaşların yorumlarında ki gibi memnun kalmayı umuyoruz

Temennilerimiz bütünüyle aynı yönde efendim. Siparişiniz alınmış olup, ürünleriniz bu akşam kargo şubesine teslim edilecektir. Değerli ilginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz :)
  • DonanımHaber'e özel Zeytin Paketi oluşturulmuştur;

Zeytin Paketi

4x1300 Gram Organik Yeşil/Siyah Gödence Zeytini DonanımHaber'e özel ÜCRETSİZ KARGO seçeneği ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronin666 -- 20 Şubat 2013; 10:00:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ronin666

DonanımHaber'e özel Zeytin Paketi oluşturulmuştur;

Zeytin Paketi

4x1300 Gram Organik Yeşil/Siyah Gödence Zeytini DonanımHaber'e özel ÜCRETSİZ KARGO seçeneği ile

Sayın ronin666

Bizleri üzüyorsunuz.

4 paket zeytin alacağız ama hiç indirim yok.

1 paketide 15 TL ye geliyor.

4 paket alıncada paketi 15 TL ye geliyor.

Şahsen şöyle bir kampanya bekliyordum.

4 yeşil + 4 Siyah toplam 8 paket 100 TL.

Üretici olmanıza rağmen bana fiyatlarnız biraz yüksek geldi.

4 Siyah + 4 Yeşil = 100 TL bir kampanya yapmanız mümkünmüdür.

İkinci bir konu tuzsuz zeytin alabileceğimiz önerebileceğiniz bir yer varmı.

Tuzsuz derken az tuzlu değil, mümkünse sıfır tuz oranlı.

Nette şöyle bir ürün buldum, eğer başka yerde bulamazsam onu alacağım.

• Efendim 0 tuz oranı olan zeytini biz de üretiyoruz fakat bir önceki mesajımda da belirttiğim üzere yerleri belli ve hemen gönderiyoruz. Zeytinin çeşidi çok önemli ki gemlik tipini sele olarak nasıl tatlandırdıklarını bilemiyorum doğrusu. Özel yöntemlerle tatlandırmak mümkün elbette ama... Erkence doğa mucizesi olarak Phoma olea mantarı ile işbirliği yaparak zeytin suyunun içerisindeki kara suyu parçalar ve tuz oranı kendinden 0'dır. Ancak gemlik tipi için böylesi bir durum yoktur! Tatlandırmanın nasıl olduğu çok önemli. Lütfen sözlerimizi "Ece" markasına yönelik algılamayın ki böyle bir tavrımızın olmayacağını artık biliyorsunuzdur. Daha önceden de kullandığınız bir zeytin olduğunu belirtmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam.

Bir ara solive tuzsuz zeytin üretiyordu ancak halen devam ediyorlar mı bilemiyorum.

Üreticilerimize de ellerinde "0 tuz" zeytin kalıp kalmadığını tekrardan sorarak size bilgilendirmede bulunalım efendim. Kampanya ile ilgili olarak da söylediğiniz biçim ele alınacaktır efendim. Değerli ilginiz için çok teşekkür eder, iyi akşamlar dileriz

• ürünlerim siparişimden sadece 1gün sonra geldi.
    Erdost Bey ilginize çok teşekkür ederim zeytini epey beğendim hemen tattım.
    Bu güzel yorumlar boşuna değilmiş.
    İyi satışlar.
  • quote:

ürünlerim siparişimden sadece 1gün sonra geldi.
    İyi satışlar.

Efendim değerli ilginiz ve güzel yorumlarınız için biz teşekkür ederiz. Ürünlerinizden memnun kalmanıza çok sevindik :) Afiyet olsun
  • Sayın ronin666

4 Yeşil + 4 Siyah zeytin= 100 TL lik paketi beklemedeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Sayın ronin666

4 Yeşil + 4 Siyah zeytin= 100 TL lik paketi beklemedeyiz.

Efendim merhabalar,

Şu an söylediğiniz biçimde bir paket oluşturamıyoruz ne yazık ki! Anlayışınız için teşekkür eder, içten selam ve saygılarımızı sunarız.
  • Merhaba;

2 adet 5 lt z.yağı

1kg yeşil zeytin
    1kg siyah zeytin
    1 kavanoz bal.

fiyat rica etmekteyim.

Kolay gelsin.
  • quote:

ürünlerim siparişimden sadece 1gün sonra geldi.
    İyi satışlar.

+1

Aynı şekilde, her adımda ilgili biri ve ürünler 1 gün içinde geldi. Ürün ve fiyat da harika. Daha ne olsun! Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Merhaba;

2 adet 5 lt z.yağı

1kg yeşil zeytin
    1kg siyah zeytin
    1 kavanoz bal.

fiyat rica etmekteyim.

Kolay gelsin.

Merhabalar efendim,

2 adet 5 litre zeytinyağı 80,
    1 adet çiçek/çam balı 25,
    1300 gram siyah zeytin 15,
    1300 gram yeşil zeytin 14,50 TL'dir.

Toplamda 134,50 TL yapmaktadır. 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücreti tarafımızdan karşılanmaktadır.

Değerli ilginiz için teşekkür ederiz

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.