Şimdi Ara

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
22
Favori
47.015
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karafeneri

Keşke herkes sizin gibi dürüst satıcı olsa.

Birkaç sorum olacak izin verirseniz.

Bu yağlar İzmir'den İzmit'e gidiyor da oradan mı kargolanıyor? Ayrıca İstanbul'da dükkânınız var mı ya da açmayı düşünüyor musunuz?

Efendim öncelikle değerli yorumlarınız ve nezaketiniz için çok teşekkür ederiz. Ürünlerimizin gönderimini İzmir'den ve daha çok İzmit'ten gerçekleştiriyoruz. İzmit'e gelen ürünler önce kargo ile İzmir'den geliyor. Bunun sebebi köyümüz ile kargo arasındaki mesafenin uzak oluşu ve her gün gönderim yaptığımız düşünüldüğünde İzmir'de bu işin aksama olasılığı. İstanbul'da bir dükkanımız yok, açmayı ileride düşünüyoruz ancak doğrusunu söylemek gerekirse şu anki çabamız rekabetin oldukça güç olduğu piyasada ayakta kalabilmek :)

• Verdiğim siparişler geldi, siyah zeytinin tadı güzel. Zeytinyağı zaten çok güzel.
    Sele zeytinin çıkmasını bekliyoruz artık yeşil zeytin ve seleyi beraber sipariş edeceğim.
    Birde paşabahçenin 5 lt lik cam kavanozları var onların içine zeytinyağı koyup gönderebilseniz
    muhteşem olur diye düşünüyorum cam tercih edenler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: japonadam

Verdiğim siparişler geldi, siyah zeytinin tadı güzel. Zeytinyağı zaten çok güzel.
    Sele zeytinin çıkmasını bekliyoruz artık yeşil zeytin ve seleyi beraber sipariş edeceğim.
    Birde paşabahçenin 5 lt lik cam kavanozları var onların içine zeytinyağı koyup gönderebilseniz
    muhteşem olur diye düşünüyorum cam tercih edenler için.

Efendim ürünlerinizden memnun kaldığınıza çok sevindik. Oldukça güzel olan öneriniz üzerine hemen paşabahçe'ye bir mail attık ve 5000 ve 8000 cc'lik kavanozlarının fiyatlarını paylaşmalarını rica ettik. Yanıtlarına göre sürecin devamını da paylaşırız efendim.

Çok ama çok teşekkür ederiz, görüşlerinizi ve önerinizi bizimle paylaştığınız için.

İyi günler dileriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ronin666

quote:

Bu yağlar İzmir'den İzmit'e gidiyor da oradan mı kargolanıyor? Ayrıca İstanbul'da dükkânınız var mı ya da açmayı düşünüyor musunuz?

Efendim öncelikle değerli yorumlarınız ve nezaketiniz için çok teşekkür ederiz. Ürünlerimizin gönderimini İzmir'den ve daha çok İzmit'ten gerçekleştiriyoruz. İzmit'e gelen ürünler önce kargo ile İzmir'den geliyor. Bunun sebebi köyümüz ile kargo arasındaki mesafenin uzak oluşu ve her gün gönderim yaptığımız düşünüldüğünde İzmir'de bu işin aksama olasılığı. İstanbul'da bir dükkanımız yok, açmayı ileride düşünüyoruz ancak doğrusunu söylemek gerekirse şu anki çabamız rekabetin oldukça güç olduğu piyasada ayakta kalabilmek :)

İyiler her zaman kazanır diyordu bir reklamda. Başarılar.

• nick değiştir turşucu amca
  • Hasan Amca'nın konusuna da bakıyorum ya bildiğiniz üzere ara sıra da kafa dalgınlığı ile böyle komik olaylar başıma gelmeye başladı. Uyarı için teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

quote:

İyiler her zaman kazanır diyordu bir reklamda. Başarılar.

Efendim çok sağ olun güzel temennileriniz için. Sözlerinize layık olmak için kaliteden ödün vermeden, çabalamaya devam edeceğiz.

Selamlar

• Hocam Sanalpazar'dan mesaj atmıştım buradan da yazayım dedim, yaklaşık 1 aydır bekleyen siparişime salamura siyah zeytinde ekledim, geriye sele zeytin kaldı onuda alınca toplu halde kargo yapalım inş. kısa zamanda gelir sele zeytin :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün verdiğim siparişler bugün geldi. Siyah zeytinin tadı güzel ama ben daha tuzsuz yediğim için biraz suda bekleteceğim. Çam balı da gayet lezzetli. Zeytinyağı ise tat olarak hafif acı aromalı ama bizim damak tadımız fabrikasyon yağlara alıştığı için doğal olanı garipsedi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankdemir

Dün verdiğim siparişler bugün geldi. Siyah zeytinin tadı güzel ama ben daha tuzsuz yediğim için biraz suda bekleteceğim. Çam balı da gayet lezzetli. Zeytinyağı ise tat olarak hafif acı aromalı ama bizim damak tadımız fabrikasyon yağlara alıştığı için doğal olanı garipsedi bence.

Efendim salamura zeytine göre tuz oranı %6'dır ki genelden düşüktür. Ancak pek tabii damak tadınız daha az tuza aşina ise söylediğiniz üzere suda bekletebilirsiniz bir süre. Zeytinyağı konusunda da ilk denemelerde acı bulanlar oldukça fazla olmakta, sonrasında ise özellikle bu tadı aramaktadırlar. Değerli yorumunuz için teşekkür eder, afiyetler dileriz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

Hocam Sanalpazar'dan mesaj atmıştım buradan da yazayım dedim, yaklaşık 1 aydır bekleyen siparişime salamura siyah zeytinde ekledim, geriye sele zeytin kaldı onuda alınca toplu halde kargo yapalım inş. kısa zamanda gelir sele zeytin :)

Efendim siparişleriniz sele zeytinle birlikte gönderilecektir. Sanıyoruz ki önümüzdeki hafta içi ürünlerinizi size ulaştırırız :) Değerli ilginiz için çok teşekkür eder, iyi günler dileriz
  • quote:

Birazdan sipariş vereceğim PM attım ve SP'den mesaj yazdım cevabınızı bekliyorum
  • quote:

pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

pm

Yanıtlandı :)
  • yeşil zeytin, siyah zeytin ve 500 gr cam şişe zeytinyağı üçlüsünü bir paket yapmanız mümkün mü acaba.. böyle bir deneme paketi güzel olurdu.

forum donanım ve sanal pazar dükanınızın üyelerine özel kargo bedava özelliğiyle tabi ki...
  • erdost bey , zeytin için sipariş aşamasında idim. yalnız siyah zeytin de , bilmem tattınız mı biz ailece ECE nin %0 tuzlu olan sele zeytinini (akhisar tipi olanı , gemlik olanı değil) beğeni
    yoruz. sele zeytininiz de bu özelliklere ne kadar uyuyor. eğer sele zeytininiz stok lara girince bana haber verme imkanınız olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgoze1

erdost bey , zeytin için sipariş aşamasında idim. yalnız siyah zeytin de , bilmem tattınız mı biz ailece ECE nin %0 tuzlu olan sele zeytinini (akhisar tipi olanı , gemlik olanı değil) beğeni
    yoruz. sele zeytininiz de bu özelliklere ne kadar uyuyor. eğer sele zeytininiz stok lara girince bana haber verme imkanınız olabilir mi

Efendim %0 tuzlu zeytin biz de üretiyoruz ancak işin aslı sezon öncesi toplu sipariş alıp, toplu teslimat yapıyoruz :) Bildiğiniz üzere yöremizde dalından koparılıp yenilebilen ve tuz oranı doğal olarak 0 olan erkence (Hurma) zeytini mevcut fakat ne yazık ki çoktan tükendi. Zaten tuzu hiç olmadığı için dalından koparıldığı anda yerine ulaştırılmalı ki bozulmasın. Öteki türlü saklama açısından yine tuza ihtiyaç var.

Perakende satışlarda tatlandırma sadece tuz ve su işbirliği ile olduğundan piyasaya göre oldukça az olmasına rağmen yine de bir miktar tuz olacaktır efendim.

İlginiz için çok teşekkür eder, iyi günler dileriz:)

• quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

yeşil zeytin, siyah zeytin ve 500 gr cam şişe zeytinyağı üçlüsünü bir paket yapmanız mümkün mü acaba.. böyle bir deneme paketi güzel olurdu.

forum donanım ve sanal pazar dükanınızın üyelerine özel kargo bedava özelliğiyle tabi ki...

Efendim şu an için sözünü ettiğiniz biçimde -ücretsiz kargo eşliğinde- bir paket oluşturma şansımız ne yazık ki yok. Anlayınız için çok teşekkür ederiz.

Selamlar
  • Sayın ronin666

Sanal pazarda sabun linki görünmüyor.

Yada ben göremedim.

Diğer yandan 2 litrelik zeytinyağı linki de görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Sayın ronin666

Sanal pazarda sabun linki görünmüyor.

Yada ben göremedim.

Diğer yandan 2 litrelik zeytinyağı linki de görünmüyor.

Efendim bu sene 2 litrelik dolum yapılmadı şu an. 2x1 litrelik ürün satışı açtık söyleminiz üzerine. Sabunlarımız da üretimde şu an. Köylünün uğraşı yeni yeni azalmaya başladı :)
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.