Şimdi Ara

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
22
Favori
47.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar benimde siparişlerim geldi. Siyah zeytin tat olarak güzeldi ama ben tanelerinin daha büyük olmasını bekliyordum küçük çıktı. Bal güzel ama marketlerden aldığım çam ballarıyla kıyasladığımda tadı daha farklıydı. Sanki tam olarak olmasada çiçek balı gibiydi. Acaba bir karışıklık olmuş olabilirmi. Zeytinyağı güzel tekrardanda alırım. Özellikle bu fiyata daha da güzel.
    Dediğim gibi zeytinler dışında bir sorun yok oda ben daha iri zeytin olduğunu düşünmüştüm. Birde rengi meselesine gelince simsiyah olan var daha açık siyah olanda var açık kahve gibi olanda var. Yani karışıktı bu normalmidir. Pek zeytin yiğen biri değilimdir evdekiler için almıştım o yüzdende hiçbir bilgim yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exqwerex

Merhabalar benimde siparişlerim geldi. Siyah zeytin tat olarak güzeldi ama ben tanelerinin daha büyük olmasını bekliyordum küçük çıktı. Bal güzel ama marketlerden aldığım çam ballarıyla kıyasladığımda tadı daha farklıydı. Sanki tam olarak olmasada çiçek balı gibiydi. Acaba bir karışıklık olmuş olabilirmi. Zeytinyağı güzel tekrardanda alırım. Özellikle bu fiyata daha da güzel.
    Dediğim gibi zeytinler dışında bir sorun yok oda ben daha iri zeytin olduğunu düşünmüştüm. Birde rengi meselesine gelince simsiyah olan var daha açık siyah olanda var açık kahve gibi olanda var. Yani karışıktı bu normalmidir. Pek zeytin yiğen biri değilimdir evdekiler için almıştım o yüzdende hiçbir bilgim yoktur.

Zeytinin simsiyah olmaması doğal olduğunu, kimyasal boyama olmadığını gösteriyor. Babam anlıyor biraz, normalde siyah zeytin yemem çünkü boyuyorlar der. Ama bu zeytinler tam onun istediği gibi. Yeşil zeytinle aram yok, onu pek beğenmedim Zeytinyağı da market yaplarına göre daha acı geldi ama kokusundan doğal olduğu anlaşılıyor.

Bu arada ücretsiz kargolu paket + başka ürün alan arkadaşlar kargo ödemeniz gerekmiyor, ben de öyle aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Merhabalar benimde siparişlerim geldi. Siyah zeytin tat olarak güzeldi ama ben tanelerinin daha büyük olmasını bekliyordum küçük çıktı. Bal güzel ama marketlerden aldığım çam ballarıyla kıyasladığımda tadı daha farklıydı. Sanki tam olarak olmasada çiçek balı gibiydi. Acaba bir karışıklık olmuş olabilirmi. Zeytinyağı güzel tekrardanda alırım. Özellikle bu fiyata daha da güzel.

Efendim zeytinlerimizin boyları söylediğiniz üzere çok iri değildir. Tadını beğenmenize çok sevindik :) Balın çiçekle karışmış olmasına pek bir ihtimal vermemekle birlikte üzerinde yazan etiket ve kapağındaki yeşil nokta çam ise, çamdır. Bölgelere göre çam balının aroması farklı olabilmektedir. Zeytinyağımız mart ayından itibaren organik ürün logolu olarak da satışa sunulacaktır ki söylediğiniz üzere bu fiyata organik zeytinyağı sunmuş oluyoruz sizlere Renk konusuna gelince dalından koparıldığı haliyle salamura edilir ve renklerin tonları bu nedenle farklılık göstermektedir ki fazlasıyla normaldir.

Ne yazık ki piyasada doğal haliyle bu renkte olan zeytinler garip karşılanır olduğundan, karartmak için kimyasal müdahalede bulunulan zeytinler sofralara sunulmaktadır ki doğanın mucizesi zeytine böylesi müdahalede bulunmak tüketiciye yapılacak en büyüksaygısızlıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronin666 -- 6 Şubat 2013; 15:25:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Zeytinin simsiyah olmaması doğal olduğunu, kimyasal boyama olmadığını gösteriyor. Babam anlıyor biraz, normalde siyah zeytin yemem çünkü boyuyorlar der. Ama bu zeytinler tam onun istediği gibi. Yeşil zeytinle aram yok, onu pek beğenmedim Zeytinyağı da market yaplarına göre daha acı geldi ama kokusundan doğal olduğu anlaşılıyor.

Bu arada ücretsiz kargolu paket + başka ürün alan arkadaşlar kargo ödemeniz gerekmiyor, ben de öyle aldım.

Efendim değerli katkınızdan dolayı çok teşekkür ederiz. Babanızın hoşuna gitmesine de ayrıca çok sevindik. Zeytinyağının dil üzerinde acılık, genizde yanma ve meyvemsi koku gibi olmazsa olmaz 3 adet kalite kıstası vardır. Acılığı bundandır efendim ve bununla birlikte kaliteli zeytinyağına alışan damaklar da diğer yağları garipseyeceklerdir.

• 2 paket sıyah zeytın ve 5 kılo yağ alacam.. ilan acabılırmısınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmrkartal

2 paket sıyah zeytın ve 5 kılo yağ alacam.. ilan acabılırmısınız

Efendim özel mesaj ile iletişime geçtik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronin666

quote:

2 paket sıyah zeytın ve 5 kılo yağ alacam.. ilan acabılırmısınız

Efendim özel mesaj ile iletişime geçtik :)

Cevapladım..

• Pm bakarmısın ronin

• quote:

Pm bakarmısın ronin

Efendim ürünlerinizi gönderdik. Görüşmek dileğiyle
  • ürünlerim geldi bugün bi denedim zeytinyağını ısıtıp soya sosuyla ekmek banarak denedim zeyinyağı boğazımı yaktı acı geldi daha önce dostlarımızdan aldığımız zeytinyağları ile yaptığımızda dibini sıyırırdık tavanın ama bu genzimi yaktı 2 ci kez bi ekmek banamadık.. beğenmedim

akabinde laleliden aldığım zeytinyağı ile denedim sıkıntısız tadı çok güzel ve lezzetliydi.. dibini sıyırdık soyasoslu yağın

çam ve çiçek balları fena değil tükettikçe yazarım net bi bilgi ama mucize beklemiyorum.

yaşil zeytin güzel etli kimyasal tad yok

siyah zeytin kalın kabuk az etli ve küçük lezzetti fena deil..

yağ damak tadıma hiç uymadı bildiğin acı yağ genzi yakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 6 Şubat 2013; 21:24:56 >
  • Yeşil zeytin çekirdeğe yapışık halde olan tipte. Tadı fena değil ama acı ben biraz daha böyle pembe zeytin tarzı yumuşak bir seferde çokça yenilebilen zeytini seviyorum çerez gibi

Siyah zeytin daha hoşuma gitti sele zeytin tipi ama onda da biraz acılık var hafif.

Çam balı bayağı güzel çok ağır bir tadı yok hafif ve beklediğimden güzel.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakaik

Yeşil zeytin çekirdeğe yapışık halde olan tipte. Tadı fena değil ama acı ben biraz daha böyle pembe zeytin tarzı yumuşak bir seferde çokça yenilebilen zeytini seviyorum çerez gibi

Siyah zeytin daha hoşuma gitti sele zeytin tipi ama onda da biraz acılık var hafif.

Teşekkürler.

hocam o dediğin zeytinden gecen aldım forumdaki satıcı bi arkadaş aldığımda bir şeye benzemiyordu tadı v.s gelgörki 2 ay bekleyince kabında
    bir güzel tadı oldu o dediğin çerez gibi kahvaltıda bir güzel yenir hale geldi anlatamam rengide pembemsi hale geldi dediğin gibiydi. haftasına bitirmiştim zeytini

yarım çay bardağı kadar zeytin yağını ısıtın köpürsün sonra içine almaya yakın kekik ve 1-2 yemek kaşığı soya sosu katın tam ortasıa doğru karıştırmadan kızgın olarak ekmek banarak yiyin çoban pirzoları derlermiş buna bende bir restorantta rast geldim ogün bugündür yaparım inanılmaz keyifli oluyor yemesi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 6 Şubat 2013; 22:35:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

ürünlerim geldi bugün bi denedim zeytinyağını ısıtıp soya sosuyla ekmek banarak denedim zeyinyağı boğazımı yaktı acı geldi daha önce dostlarımızdan aldığımız zeytinyağları ile yaptığımızda dibini sıyırırdık tavanın ama bu genzimi yaktı 2 ci kez bi ekmek banamadık.. beğenmedim

akabinde laleliden aldığım zeytinyağı ile denedim sıkıntısız tadı çok güzel ve lezzetliydi.. dibini sıyırdık soyasoslu yağın

çam ve çiçek balları fena değil tükettikçe yazarım net bi bilgi ama mucize beklemiyorum.

yaşil zeytin güzel etli kimyasal tad yok

siyah zeytin kalın kabuk az etli ve küçük lezzetti fena deil..

yağ damak tadıma hiç uymadı bildiğin acı yağ genzi yakıyor

Efendim ürünlerle ilgili ayrıntılı yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Zeytinyağının genzinizi yakmasıyla ilgili olarak, elbetteki damak tadı öznel ancak bu yakıcılık hissi kaliteli zeytinyağında olması gereken bir özelliktir ki pozitif özellikler arasında her daim yer alır. Çoğunlukla sezonun başında hala yeşil olan zeytinlerden, doğru yöntem ve koşullarda üretilen yağlarda hissedilir. Bu his tüm ağız boşluğunda algılanabilir ancak özellikle genizde hissedilir. Bu tada aşina olmayan damaklar başlarda bu tadı garipseyebilirler ancak sonrasında diğer yağlardan zevk alamaz olurlar :) Olgun zeytinlerden üretilen yağlarda bu yakıcılık hissi belki baskın olarak hissedilmiyor olabilir.

Ancak elbetteki herkesin kendisine göre bir zeytinyağı zevki ve kültürü vardır. Zeytinyağımız sizin damak tadınıza uymamış olabilir, bu çok normaldir efendim. Görüşlerinizi nesnel olarak paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

Afiyet olsun dileklerimizle, iyi geceler efendim.

• quote:

Yeşil zeytin çekirdeğe yapışık halde olan tipte. Tadı fena değil ama acı ben biraz daha böyle pembe zeytin tarzı yumuşak bir seferde çokça yenilebilen zeytini seviyorum çerez gibi

Teşekkürler.

Efendim ayrıntılı görüşleriniz için çok sağ olun. Genel olarak ürünlerden memnun kaldığınız için çok mutlu olduk. Zeytinin az da olsa acı gelmesi olgunlaşma sürecinin tamamen doğal yollardan olmasından kaynaklanmaktadır. Zeytinlerimiz sezona göre farklılık gösterebilmektedir. Pembe zeytinleri biraz daha bekletilerek olgunlaşıyor, Serdar 1457 arkadaşımızın da belirttiği gibi :)

Afiyet olsun efendim

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

quote:

Teşekkürler.

hocam o dediğin zeytinden gecen aldım forumdaki satıcı bi arkadaş aldığımda bir şeye benzemiyordu tadı v.s gelgörki 2 ay bekleyince kabında
    bir güzel tadı oldu o dediğin çerez gibi kahvaltıda bir güzel yenir hale geldi anlatamam rengide pembemsi hale geldi dediğin gibiydi. haftasına bitirmiştim zeytini

yarım çay bardağı kadar zeytin yağını ısıtın köpürsün sonra içine almaya yakın kekik ve 1-2 yemek kaşığı soya sosu katın tam ortasıa doğru karıştırmadan kızgın olarak ekmek banarak yiyin çoban pirzoları derlermiş buna bende bir restorantta rast geldim ogün bugündür yaparım inanılmaz keyifli oluyor yemesi tavsiye ederim

Tavsiyenize uyacağım.
    Acele etmeyip 2 ay bekleyelim
    Çoban pirzolayı da merak ettim en kısa zamanda deneyeceğim.
    Teşekkürler

• Akşam 18:00 cıvarı verdıgım sipariş az önce eve ulaşmış.. teşekkür ederım..yağ daha onceden bıldıgımden emınım kalıtesınden zeytınede bakacaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmrkartal -- 7 Şubat 2013; 14:15:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Akşam 18:00 cıvarı verdıgım sipariş az önce eve ulaşmış.. teşekkür ederım..yağ daha onceden bıldıgımden emınım kalıtesınden zeytınede bakacaz :)

Efendim her şey için biz teşekkür ederiz. Zeytinlerinizden de memnun kalacağınızı umar, afiyetler dileriz.
  • Tabii herkesin tercihidir,saygı duyarım ama;has sızma zeytinyağını köpürene dek ısıtırsanız içindeki vitaminlerin % 90 kısmı ölür gider...
    Sızma zeytinyağı yemek pişirirken bile kullanılmaz,sadece istenirse yemek servis edilirken üstüne azıcık gezdirilir,salataların da üstünde soğuk olarak tüketilirse gerçek tad anlaşılır...

Naçizane böyle biliyorum...Yoruma açıktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Tabii herkesin tercihidir,saygı duyarım ama;has sızma zeytinyağını köpürene dek ısıtırsanız içindeki vitaminlerin % 90 kısmı ölür gider...
    Sızma zeytinyağı yemek pişirirken bile kullanılmaz,sadece istenirse yemek servis edilirken üstüne azıcık gezdirilir,salataların da üstünde soğuk olarak tüketilirse gerçek tad anlaşılır...

Konumuzu öncelerden beri takip eden biri olarak, daha öncesinde benzer açıklamalarda bulunduğumuzu anımsarsınız Ancak her yiğidin yoğurt yemesi farklı olduğundan, yemek zevklerine karışmıyoruz efendim. Bununla birlikte sizinle kesinlikle aynı fikirde olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Değerli katkınız için bir kez daha teşekkür ederiz

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Tabii herkesin tercihidir,saygı duyarım ama;has sızma zeytinyağını köpürene dek ısıtırsanız içindeki vitaminlerin % 90 kısmı ölür gider...

Sızma zeytin yağı kullanımı konusunda uzman kişi fikirleri bekliyoruz. Nerelerde kullanalım? Nerelerde kullanmayalım? Nelere dikkat etmeli gibi.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.