Şimdi Ara

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
22
Favori
47.018
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ronin666

siyah ve yeşil zeytinli paketlerinizden birer adet 2 ayrı sipariş geçtim bilgileri pm den attım umarım memnun kalırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 4 Şubat 2013; 20:54:46 >
  • Hayırlı işler,

zeytin ürünlerinden ziyade, fıstık-fındık ezmesi satışınız varmı yada olacak mı? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

quote:

siyah ve yeşil zeytinli paketlerinizden birer adet 2 ayrı sipariş geçtim bilgileri pm den attım umarım memnun kalırız

Bizim de tek dileğimiz sizlerin ürünlerimizden memnun kalması. İyi yorumlarınızı bekliyor olacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Hayırlı işler,

zeytin ürünlerinden ziyade, fıstık-fındık ezmesi satışınız varmı yada olacak mı? :)

Maalesef efendim yöremizde o tip mahsuller yetişmediği için üretimini ve satışını gerçekleştiremiyoruz.
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Teşekkürler

Değerli ilginiz için biz teşekkür ederiz efendim
  • Kargoyu az önce teslim aldım. Zeytinlerin tadına bakma fırsatım oldu gerçekten çok beğendim. Bal için henüz yorum yapamayacağım ama onunda iyi olduğundan şüphem yok. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SxXXxN

Kargoyu az önce teslim aldım. Zeytinlerin tadına bakma fırsatım oldu gerçekten çok beğendim. Bal için henüz yorum yapamayacağım ama onunda iyi olduğundan şüphem yok. Teşekkür ederim.

Efendim ürünlerinizden memnun kalmanıza çok sevindik gerçekten. Balla ilgili yorumlarınızı da sabırsızlıkla bekliyor olacağız. Afiyet olsun :)

Selamlar
  • Bizim zeytinler gelemedi, bakamadik tadina :-(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Bizim zeytinler gelemedi, bakamadik tadina :-(

• organik demişsiniz hangi sertifika kuruluşuyla çalışıyorsunuz yerli yabancı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

organik demişsiniz hangi sertifika kuruluşuyla çalışıyorsunuz yerli yabancı?

Efendim uluslararası ICEA firması ile çalışıyoruz. İtalyan tandanslı kuruluşun Türkiye ofisi İzmir'dedir.

http://www.icea.info/en/
  • bursa'da zeytinliğimiz var, küçük ama kendimize kadar yağ alabiliyoruz, çok iyi olmuyordu yağın kalitesi, marmara zeytininden iyi yağ çıkmadığını bu forumda öğrendim, neden sofralık zeytini iyi de yağı kötü marmara zeytininin?
  • quote:

quote:

Kargoyu az önce teslim aldım. Zeytinlerin tadına bakma fırsatım oldu gerçekten çok beğendim. Bal için henüz yorum yapamayacağım ama onunda iyi olduğundan şüphem yok. Teşekkür ederim.

Efendim ürünlerinizden memnun kalmanıza çok sevindik gerçekten. Balla ilgili yorumlarınızı da sabırsızlıkla bekliyor olacağız. Afiyet olsun :)

Selamlar

Hocam balın tadına baktım, işin aslı ben balı çok seven birisi değilim, marketlerden alırız evde şekerleyene kadar durur sonrada bozulmasın diye tatlıda pastada kullanırdı hatun. Çam balını ilk defa sizin sayenizde tatmış oldum. Şunu söylemek istiyorum ben bu kadar lezzetli bir bal yemedim. Bundan sonra bal alacak olsam yine çam balı yine sizden alırım. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayseazra

bursa'da zeytinliğimiz var, küçük ama kendimize kadar yağ alabiliyoruz, çok iyi olmuyordu yağın kalitesi, marmara zeytininden iyi yağ çıkmadığını bu forumda öğrendim, neden sofralık zeytini iyi de yağı kötü marmara zeytininin?

Efendim net bir cevap vermek gerekirse zeytinin türü elde edilecek ürünün belirlenmesi konusunda başat faktördür. Bazı zeytin türleri yüksek kalitede yağ elde etmek için daha uygunken bazıları da sofralık zeytin üretimi için daha uygundur. Bununla birlikte Bursa'daki zeytinden üretilen yağ illa ki daha kalitesiz demek de olanaksızdır ki böylesi bir peşin hüküm zeytinin doğasına da aykırıdır. Kaliteyi belirleyen pek çok unsur vardır. Çok kaliteli bir zeytinyağı elde edilebilecek bir zeytin doğru ellerde, doğru yöntemle ele alınmaz ise sonuç hüsran olabilir örneğin.

Özetle eldeki zeytini en doğru şekilde kullanarak azami faydayı ortaya çıkarma amacından kaynaklanan bir durum söz konusudur efendim.

• quote:

quote:

quote:

Selamlar

Hocam balın tadına baktım, işin aslı ben balı çok seven birisi değilim, marketlerden alırız evde şekerleyene kadar durur sonrada bozulmasın diye tatlıda pastada kullanırdı hatun. Çam balını ilk defa sizin sayenizde tatmış oldum. Şunu söylemek istiyorum ben bu kadar lezzetli bir bal yemedim. Bundan sonra bal alacak olsam yine çam balı yine sizden alırım. Teşekkürler.

Efendim güzel sözlerinizden ötürü çok mutlu olduk doğrusu. Böylesi yorumlar geldikçe amacımıza ulaştığımıza dair inancımız fazlasıyla artıyor ki çam balı bambaşka bir doğa mucizesi. Yöremiz konusunda Kızıldağlar'da yer aldığımız için çok şanslıyız.

Efendim Değerli eşinize ve size afiyetler dileriz

• merhaba;
    toplamı 100 tl yi geçmeyen ve sizin oluşturduğunuz paketler haricindeki yüksek meblağlı siparişlerde tutara kargo ücretini hariç tutmanız mümkün mü?
    örneğin ben,siyah zeytin+2xbal+badem almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özor

merhaba;
    toplamı 100 tl yi geçmeyen ve sizin oluşturduğunuz paketler haricindeki yüksek meblağlı siparişlerde tutara kargo ücretini hariç tutmanız mümkün mü?
    örneğin ben,siyah zeytin+2xbal+badem almak istiyorum.

Merhabalar efendim.

Şu an için kargo ücretsiz paketlerimiz dışında yalnızca 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücreti tarafımızdan karşılanmaktadır. Burada olabildiğince talepleri karşılamaya çalışıyoruz ancak ne kadar istesek de her talebe olumlu yanıt veremiyoruz Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz

• o zaman şöyle bir sipariş veriyorum:
    zeytin-bal paketi + 1 bal + 1 badem.
    Balların biri çiçek diğeri de çam olsun lütfen.
    Kargo ücreti almayacağınızı düşünerek sipariş veriyorum.
  • hocam ortalama dönümü ne kadar 10+ yaşlı ağaçların.ben direk olaya zeytinlik alarak gireyim :)

sulama imkanı varmı.varda sizmi sulamıyorsunuz.cinsi nedir ağaçların tam olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 6 Şubat 2013; 10:51:11 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.