Şimdi Ara

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
22
Favori
47.018
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SxXXxN

quote:

Orijinalden alıntı: ronin666

quote:

quote:

quote:

Hocam rica etsem siyah, yeşil zeytin ve çam balı paketi oluşturabilir misiniz?

Efendim dün çalışmasını yaptığımız ancak ekleyemediğimiz siyah zeytin,yeşil zeytin ve çam balı paketimiz sanal pazar dükkanımıza eklenmiştir.

http://www.sanalpazar.com/Yesil-Zeytin-Siyah-Zeytin-Bal-Paketi__isp6194339

Hocam siparişi geçtim, bal için herhangi bir tercih yapamadım. Çam balını daha önce hiç tüketmedik. Siz hangisini tavsiye edersiniz :)

Doğrusu buna yanıt vermek güç :) İki balımız da doğal ve butik üretimdir. İkisini de beğenirsiniz diye umuyoruz

O zaman çam balını deneyelim. 3 günlük dünyada çam balını tatmadık demeyelim :) Siparişimi almışsınızdır herhalde.

Siparişleriniz alınmıştır efendim. Ürünleriniz Pazartesi günü kargoya teslime edilecektir.

Değerli ilginiz için çok teşekkür eder, iyi akşamlar dileriz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Yeni sezon 5 lik yağ yokmu?

Var efendim.

Geçte olsa buldum :) siparişimi bu sefer sanaldan verdim,2 teneke yağ,yağın birini kayınbabama aldım:),etrafımada tavsiye ediyorum artık . Denemelik 2 tane de siyah zeytin aldık bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnyvz -- 3 Şubat 2013; 22:55:00 >
  • Merhaba;
    Yeşil + Siyah zeytin kargo dahil 36 gelmesinden dolayı ballı pakete yönlendim.
    1 adet Yeşil Zeytin + Siyah Zeytin + Bal Paketi siparişimi geçtim.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolayposta

Merhaba;
    Yeşil + Siyah zeytin kargo dahil 36 gelmesinden dolayı ballı pakete yönlendim.
    1 adet Yeşil Zeytin + Siyah Zeytin + Bal Paketi siparişimi geçtim.
    Teşekkürler

Efendim siparişiniz alınmış olup ürünleriniz bu akşam kargoya teslim edilecektir. Değerli ilginiz için çok teşekkür eder, iyi günler dileriz
  • merhaba;
    İstanbul dayım,yarın evde olmayacağım,bugün sipariş versem yarın mı yoksa Çarşamba mı gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: özor

merhaba;
    İstanbul dayım,yarın evde olmayacağım,bugün sipariş versem yarın mı yoksa Çarşamba mı gelir?

Normal Şartlar altında yarın gelir efendim. Ancak dilerseniz ürünlerinizi yarın gönderebiliriz. Böylece çarşamba günü elinizde olmuş olur
  • Ben de cumartesi günü 2 adet 5 litrelik zeytinyağı satın aldım.

Ürünü dün kullanma fırsatı bulduk. Tadı olsun kokusu olsun beklediğimden daha iyi. Memnun kaldığımızı belirtelim. İlk fırsatta yeniden sipariş geçeceğim.

Satıcı arkadaş da gerçekten ilgili. İzmitte oturduğum için kargoya da verilmedi. Elden teslim aldım sağolsun evimin önüne kadar getirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Ben de cumartesi günü 2 adet 5 litrelik zeytinyağı satın aldım.

Ürünü dün kullanma fırsatı bulduk. Tadı olsun kokusu olsun beklediğimden daha iyi. Memnun kaldığımızı belirtelim. İlk fırsatta yeniden sipariş geçeceğim.

Satıcı arkadaş da gerçekten ilgili. İzmitte oturduğum için kargoya da verilmedi. Elden teslim aldım sağolsun evimin önüne kadar getirdi

Efendim ürününüzden memnun kalmanıza çok sevindik doğrusu :) Güzel sözleriniz için de çok teşekkür ederiz ki biraz acelemiz olduğu için hızlıca bir teslim süreci gerçekleşmiş oldu. Tanışmış olduk ancak belki bir daha ki sefere sohbet edebilecek kadar vakte de sahip olabiliriz :) Değerli ilginiz ve fazlasıyla olumlu tavrınız için çok teşekkür eder, iyi günler dileriz

• Zeytiner net 1300 gr mı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Efendim ürününüzden memnun kalmanıza çok sevindik doğrusu :) Güzel sözleriniz için de çok teşekkür ederiz ki biraz acelemiz olduğu için hızlıca bir teslim süreci gerçekleşmiş oldu. Tanışmış olduk ancak belki bir daha ki sefere sohbet edebilecek kadar vakte de sahip olabiliriz :) Değerli ilginiz ve fazlasıyla olumlu tavrınız için çok teşekkür eder, iyi günler dileriz

Aynen malesef vakit olmadığı için öyle oldu. Bir daha ki sefere bir çay sözümüz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Zeytiner net 1300 gr mı..

Zeytinlerimiz söylediğiniz üzere, net 1300 gramdır efendim
  • quote:

quote:

quote:

Aynen malesef vakit olmadığı için öyle oldu. Bir daha ki sefere bir çay sözümüz olsun

Anlaştık efendim :)

• Zeytinlerim, zeytin yağım ve balım geldi bugün. Teşekkür ederim her konuda.

Yazmamın asıl nedeni ise yeşil ve siyah zeytinleri nasıl saklamam gerektiğidir. Serin ve ışık almayan bir yerde büyük kapları saklasam, buzdolabında ise hava almayan cam kabın içinde zeytinyağı içerisinde tutsam zeytinler için uygun olur mu? Bu konuda önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 lt lik teneke zeytinyağı tükenmiş mi ben mi göremedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: özor

5 lt lik teneke zeytinyağı tükenmiş mi ben mi göremedim?

Efendim yeni hasat teneke yağlarımız kargoda hasara uğradıkları ve deforme oldukları için geri gönderdik ve sanıyoruz birkaç gün içerisinde yenileri elimizde olacak. Bu nedenle teneke yağlarımızı birkaç günlüğüne stoktan kaldırdık. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Zeytinlerim, zeytin yağım ve balım geldi bugün. Teşekkür ederim her konuda.

Yazmamın asıl nedeni ise yeşil ve siyah zeytinleri nasıl saklamam gerektiğidir. Serin ve ışık almayan bir yerde büyük kapları saklasam, buzdolabında ise hava almayan cam kabın içinde zeytinyağı içerisinde tutsam zeytinler için uygun olur mu? Bu konuda önerilerinizi bekliyorum.

Efendim her şey için biz teşekkür ederiz. Zeytinlerin her ikisi de ambalajları içerisinde saklanabilir. İkisinin içerisinde de zeytinyağı takviyesi vardır ki oda sıcaklığında da, dolapta da tutulabilir. Hava almamaları çok önemlidir. Yemek için çıkardığınız ancak tüketemediğiniz zeytini söylediğiniz üzere dolapta tutabilirsiniz. Yemeden önce biraz zeytinyağı takviyesiyle donukluğu giderilebilir.

Selamlar

• Naçizane olarak...Olgun zeytin yağda (zeytinyağı,ayçiçek yağı,v.b.) bekletilirse yumuşar...Sadece mısır yağı zeytini yumuşatmıyor...Dolayısıyla yemeyeceğiniz zeytini yağda değil de kuru olarak veya azıcık mısır yağında bekletin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Naçizane olarak...Olgun zeytin yağda (zeytinyağı,ayçiçek yağı,v.b.) bekletilirse yumuşar...Sadece mısır yağı zeytini yumuşatmıyor...Dolayısıyla yemeyeceğiniz zeytini yağda değil de kuru olarak veya azıcık mısır yağında bekletin...

Söylediğiniz oldukça doğru ancak bu tip yeşil zeytinde yumuşama meydana gelmeyecektir. Kendi salamura suyunun üzerine oranında zeytinyağı vardır. Siyah zeytin zaten sulu olarak, yağlı olarak saklanmaz. (Bazı tipler saklanabilir) Sadece doğal dayanıklılığı artırmak için bir miktar eklenir ki bu da sıvı olarak farkedilemeyecek kadardır.

Mısır ya da çiçek yağı sertlik anlamında söylediğiniz üzere etkiler yapsa da Zeytine başka yağ eklemeyi gönlümüz el vermiyor efendim :)

Çok ama çok teşekkür ederiz değerli katkınız için

• quote:

quote:

Naçizane olarak...Olgun zeytin yağda (zeytinyağı,ayçiçek yağı,v.b.) bekletilirse yumuşar...Sadece mısır yağı zeytini yumuşatmıyor...Dolayısıyla yemeyeceğiniz zeytini yağda değil de kuru olarak veya azıcık mısır yağında bekletin...

Söylediğiniz oldukça doğru ancak bu tip yeşil zeytinde yumuşama meydana gelmeyecektir. Kendi salamura suyunun üzerine oranında zeytinyağı vardır. Siyah zeytin zaten sulu olarak, yağlı olarak saklanmaz. (Bazı tipler saklanabilir) Sadece doğal dayanıklılığı artırmak için bir miktar eklenir ki bu da sıvı olarak farkedilemeyecek kadardır.

Mısır ya da çiçek yağı sertlik anlamında söylediğiniz üzere etkiler yapsa da Zeytine başka yağ eklemeyi gönlümüz el vermiyor efendim :)

Estağfurullah...Bilgimiz çerçevesinde paylaşımda bulunuyoruz...Esas ben size teşekkür ederim;hem buradaki yorum ve davranışlarınızdan dolayı,hem de bize ulaştırdığınız kaliteli ve lezzetli ürünlerden dolayı...Hayırlı işler dilerim...

• quote:

quote:

quote:

Estağfurullah...Bilgimiz çerçevesinde paylaşımda bulunuyoruz...Esas ben size teşekkür ederim;hem buradaki yorum ve davranışlarınızdan dolayı,hem de bize ulaştırdığınız kaliteli ve lezzetli ürünlerden dolayı...Hayırlı işler dilerim...

Efendim çok teşekkür ederiz güzel sözleriniz ve temenniniz için. Burada bulunduğumuz için biz de çok mutluyuz Yeniden görüşmek dileğiyle

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.