Şimdi Ara

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
22
Favori
47.018
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dükkanınıza baktım da yeşil zeytin de alabilirim. Yeni paket olarak ise tek ricam 3 x 1 lt zeytin yağı paketi yapmanız. Teneke kullanışlı değil, 5 x 1 lt de fazla gelecek bana. Ara ölçü olur sizin için de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efendim anladığımız kadarıyla gelebilecek taleplere istinaden birkaç adet paket hazırlamamız daha doğru olacak.
  • Ben kendi adıma yeşil ve siyah zeytin ayrıca çam balı almak istiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronin666

Efendim anladığımız kadarıyla gelebilecek taleplere istinaden birkaç adet paket hazırlamamız daha doğru olacak.

ben konuya biraz yabancıyım da, bu ürünleri nereden sipariş edebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: levogrande

quote:

Efendim anladığımız kadarıyla gelebilecek taleplere istinaden birkaç adet paket hazırlamamız daha doğru olacak.

ben konuya biraz yabancıyım da, bu ürünleri nereden sipariş edebiliriz?

Sanalpazar dükkanımızın linki aşağıdadır efendim. Dükkanımıza üye olarak çeşitli ürünlerdeki indirimlerden yararlanabilirsiniz. Bazı paketler bugün eklenecektir.

http://www.sanalpazar.com/dukkan/Koyluce__u621336

• quote:

Orijinalden alıntı: SxXXxN

Ben kendi adıma yeşil ve siyah zeytin ayrıca çam balı almak istiyorum :)

• Ben de Siyah Zeytin ve Çam Balı almak isterim :) Bir de bademi merak ediyorum, ondan da alabilirim
  • Henüz eklenmemş,bizde bugün sipariş verip yarın sabah kahvaltıda yeriz diye düşünmüştük. :)
  • quote:

Siyah zeytinlerimiz istediğimiz düzeye gelmediği için halen sizlere sunamıyoruz ne yazık ki. Yeşil zeytinlerimiz olgunlaştı ve stoklarımızdaki yerlerini aldılar. Çam balımız tükendi, gelecek hafta içi bir miktar daha stoklarımıza girecektir. Ayva reçellerimiz de yapıldı. Kalite kontrollerinin ardından dükkanımıza eklenecektir. İçten selam ve saygılarımızı sunar, iyi geceler dileriz efendim

hayırlı satışlar
    yüzü gülen satıcı fazla görünmez forumda, diğer satıcı arkadaşlar da sizi örnek alsa,onlar memnun biz memnun yaşayıp gidecez

• Valla zeytinler perşembe günü sanalpazar dükkanındaki güncellemenin ardından satışta olacak demiştiniz, hala birşey yok ?
  • Zeytin, zeytinyağı ve baldan oluşan bi paket bekliyorum şöyle avantajlı olanından
  • bu zeytinyağlarının özel dekoratif şişelerde olanı bulunur mu sizde? lazım bana hediyelik de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayseazra

bu zeytinyağlarının özel dekoratif şişelerde olanı bulunur mu sizde? lazım bana hediyelik de.

Efendim konuyla ilgili özel mesaj ile iletişime geçelim istedik :)
  • Siyah Zeytin + Zeytinyağı + Bal Paketi sipariş verdim, İnşallah memnun kalırım. İlginiz için teşekkürler.
  • Zeytin + Zeytinyağı + Bal Paketi aşağıdaki içeriğiyle dükkanımıza eklenmiştir.

1 ADET GÖDENCE SALAMURA SİYAH/YEŞİL ZEYTİN (ORGANİK)

1 ADET 850 GRAM DOĞAL VE BUTİK ÜRETİM GÖDENCE ÇİÇEK/ÇAM BALI

3X1 ADET 1 LİTRE (PET) NATÜREL SIZMA ZEYTİN YAĞI (ORGANİK ZEYTİNDEN)

Donanım Haber üyesi arkadaşlarımız dükkanımıza üye oldukları takdirde ürünü küçük bir indirimle kargo ücretsiz olarak alabilirler.

Sofralık zeytin üretimi meraklı tüketiciler için üretilmektedir. Siyah zeytin tamamen organik ve dalından koparıldığı haliyle salamura edilir, rengi alacalıdır ki doğallığı ve katkısız oluşu buradan da anlaşılabilir. Tuz oranı yalnızca %6'dır. Yeşil zeytinde, domat ve Edremit çeşidi kullanılmakta; çizik zeytin, doğal yöntemlerle uzun bir süreçte olgunlaştırılmaktadır. Şu an için elimizde gemlik tipi salamura siyah ve domat tipi yeşil zeytin vardır.

http://www.sanalpazar.com/Siyah-Zeytin-Zeytinyagi-Bal-Paketi__isp6189459

http://www.sanalpazar.com/Yesil-Zeytin-Zeytinyagi-Bal-Paketi__isp6190410

• Dükkan üyeliğiyle 70 TL'lik bu paket 67,50 TL oluyor arkadaşlar. Fiyatı değerlendirirsek

3 x 1 lt yağ tahmini 27,50 TL
    1 paket siyah zeytin 15,00-TL
    Kargo sıfırlama 6,83-TL

Bal buradan hesaplanınca 18,17 TL çıkıyor. 5 kilo bal 100 TL furyasıyla aynı fiyata hakiki bal! Babamın Muğla'dan getirdiği organik bal ile aynı ayardaysa kilosu en az 40-50 TL etmeli.

Sayın ronin666 siyah zeytinli 3 lt yağlı paketi + yeşil zeytin ekleyerek sipariş verdim. Kargo ödetmeden yollayacağınızı umuyorum. İyi geceler herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Dükkan üyeliğiyle 70 TL'lik bu paket 67,50 TL oluyor arkadaşlar. Fiyatı değerlendirirsek

Kargo sıfırlama 6,83-TL

Bal buradan hesaplanınca 18,17 TL çıkıyor. 5 kilo bal 100 TL furyasıyla aynı fiyata hakiki bal! Babamın Muğla'dan getirdiği organik bal ile aynı ayardaysa kilosu en az 40-50 TL etmeli.

Sayın ronin666 siyah zeytinli 3 lt yağlı paketi + yeşil zeytin ekleyerek sipariş verdim. Kargo ödetmeden yollayacağınızı umuyorum. İyi geceler herkese.

Efendim siparişiniz alınmış olup ürünleriniz kargo ücreti tarafımızdan ödenerek gönderilecektir. Balımız doğal ve butik üretimdir; Organiklik kıstaslarının çoğunu içerse de organiklik sertifikasına sahip değildir. Muğla'dan alınan balın özelliğini ve kalibresini bilemediğimiz için kıyaslama yapmamız mümkün değil elbette ancak organik sertifikası var ise pek tabii fiyat olarak pahalı olacaktır efendim. Muğla arıcılıkta çok önemli bir yöremizdir tabii ki. Balınızı çiçek mi yoksa çam mı tercih edersiniz?

Değerli ilginiz için teşekkür eder, iyi geceler dileriz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Dükkan üyeliğiyle 70 TL'lik bu paket 67,50 TL oluyor arkadaşlar. Fiyatı değerlendirirsek

Kargo sıfırlama 6,83-TL

Efendim siparişiniz alınmış olup ürünleriniz kargo ücreti tarafımızdan ödenerek gönderilecektir. Balımız doğal ve butik üretimdir; Organiklik kıstaslarının çoğunu içerse de organiklik sertifikasına sahip değildir. Muğla'dan alınan balın özelliğini ve kalibresini bilemediğimiz için kıyaslama yapmamız mümkün değil elbette ancak organik sertifikası var ise pek tabii fiyat olarak pahalı olacaktır efendim. Muğla arıcılıkta çok önemli bir yöremizdir tabii ki. Balınızı çiçek mi yoksa çam mı tercih edersiniz?

Değerli ilginiz için teşekkür eder, iyi geceler dileriz

pm attım efendim bakabilirseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: eflatun001

Siyah Zeytin + Zeytinyağı + Bal Paketi sipariş verdim, İnşallah memnun kalırım. İlginiz için teşekkürler.

Efendim temennilerimiz aynı doğrultuda. Değerli ilginiz için biz teşekkür eder, içten selam ve saygılarımızı sunarız.
  • Hayırlı olsun iyi satışlar :)

Siyah sele zeytin ne zaman eklenecek acaba ? salamura da almayı düşünüyorumda , en çok sele tüketiliyor evde.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.