Şimdi Ara

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
22
Favori
47.022
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ronin666

quote:

Orijinalden alıntı: eflatun001

Siyah Zeytin + Zeytinyağı + Bal Paketi sipariş verdim, İnşallah memnun kalırım. İlginiz için teşekkürler.

Efendim temennilerimiz aynı doğrultuda. Değerli ilginiz için biz teşekkür eder, içten selam ve saygılarımızı sunarız.

son kez pm :)

bu özel mesajın artık gelen mesajlarda kırmızı yanmaması kötü oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

Hayırlı olsun iyi satışlar :)

Siyah sele zeytin ne zaman eklenecek acaba ? salamura da almayı düşünüyorumda , en çok sele tüketiliyor evde.

Efendim sele zeytin de çok yakında :D Salamuramız beğenilecek mi onu merak ediyoruz çünkü piyasa zeytininden oldukça farklıdır. Dalından koparıldığı gibi çok az tuz ile salamura edilir ve organik olduğu gibi tamamen katkısızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

quote:

Siyah Zeytin + Zeytinyağı + Bal Paketi sipariş verdim, İnşallah memnun kalırım. İlginiz için teşekkürler.

Efendim temennilerimiz aynı doğrultuda. Değerli ilginiz için biz teşekkür eder, içten selam ve saygılarımızı sunarız.

Kesinlikle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Siyah zeytinlerimiz istediğimiz düzeye gelmediği için halen sizlere sunamıyoruz ne yazık ki. Yeşil zeytinlerimiz olgunlaştı ve stoklarımızdaki yerlerini aldılar. Çam balımız tükendi, gelecek hafta içi bir miktar daha stoklarımıza girecektir. Ayva reçellerimiz de yapıldı. Kalite kontrollerinin ardından dükkanımıza eklenecektir. İçten selam ve saygılarımızı sunar, iyi geceler dileriz efendim

hayırlı satışlar
    yüzü gülen satıcı fazla görünmez forumda, diğer satıcı arkadaşlar da sizi örnek alsa,onlar memnun biz memnun yaşayıp gidecez

Efendim bu güzel mesajı nasıl atlamışız :)

Zeytinyağı yüz güldürür gibisinden sloganlar atabiliriz sayenizde

Çok teşekkür ederiz efendim bu güzel mesaj için

• quote:

quote:

quote:

quote:

Az önce satın aldım. Yıllardır zeytinyağı kullanırız. Genelde Güre, Altınoluk tarafından satın alırdık her sene. Bu sene gidememiştik. Gödence nasipmiş demek ki :)

Kalitesini merak edenler için kullandıktan sonra yorumlarımızı yazarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Az önce satın aldım. Yıllardır zeytinyağı kullanırız. Genelde Güre, Altınoluk tarafından satın alırdık her sene. Bu sene gidememiştik. Gödence nasipmiş demek ki :)

Kalitesini merak edenler için kullandıktan sonra yorumlarımızı yazarım.

Yorumlarınızı merakla bekliyor olacağız efendim. İyi geceler dileriz.

• Şimdilik Zeytin yağım ve balım var.
    Siyah ve Yeşil zeytin siparişi vermeyi düşünüyorum.
    Toplam fiyatı kargo dahil ne kadar olur.
    Bu arada formu okumak çok keyif verici yorumlar için teşekkürler.
  • Hocam rica etsem siyah, yeşil zeytin ve çam balı paketi oluşturabilir misiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Dükkan üyeliğiyle 70 TL'lik bu paket 67,50 TL oluyor arkadaşlar. Fiyatı değerlendirirsek

3 x 1 lt yağ tahmini 27,50 TL
    1 paket siyah zeytin 15,00-TL
    Kargo sıfırlama 6,83-TL

Bal buradan hesaplanınca 18,17 TL çıkıyor. 5 kilo bal 100 TL furyasıyla aynı fiyata hakiki bal! Babamın Muğla'dan getirdiği organik bal ile aynı ayardaysa kilosu en az 40-50 TL etmeli.

Sayın ronin666 siyah zeytinli 3 lt yağlı paketi + yeşil zeytin ekleyerek sipariş verdim. Kargo ödetmeden yollayacağınızı umuyorum. İyi geceler herkese.

Efendim siparişiniz alınmış olup ürünleriniz kargo ücreti tarafımızdan ödenerek gönderilecektir. Balımız doğal ve butik üretimdir; Organiklik kıstaslarının çoğunu içerse de organiklik sertifikasına sahip değildir. Muğla'dan alınan balın özelliğini ve kalibresini bilemediğimiz için kıyaslama yapmamız mümkün değil elbette ancak organik sertifikası var ise pek tabii fiyat olarak pahalı olacaktır efendim. Muğla arıcılıkta çok önemli bir yöremizdir tabii ki. Balınızı çiçek mi yoksa çam mı tercih edersiniz?

Değerli ilginiz için teşekkür eder, iyi geceler dileriz

Çiçek balı tercih ederim ama fark etmez. İlginiz için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakaik

Şimdilik Zeytin yağım ve balım var.
    Siyah ve Yeşil zeytin siparişi vermeyi düşünüyorum.
    Toplam fiyatı kargo dahil ne kadar olur.
    Bu arada formu okumak çok keyif verici yorumlar için teşekkürler.

Talebiniz doğrultusunda 1 adet 1300 gr yeşil ve bir adet 1300 gr siyah zeytin kargo dahil toplam 36 tl yapmaktadır efendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SxXXxN

Hocam rica etsem siyah, yeşil zeytin ve çam balı paketi oluşturabilir misiniz?

Efendim dün çalışmasını yaptığımız ancak ekleyemediğimiz siyah zeytin,yeşil zeytin ve çam balı paketimiz sanal pazar dükkanımıza eklenmiştir.

http://www.sanalpazar.com/Yesil-Zeytin-Siyah-Zeytin-Bal-Paketi__isp6194339
  • quote:

quote:

Efendim dün çalışmasını yaptığımız ancak ekleyemediğimiz siyah zeytin,yeşil zeytin ve çam balı paketimiz sanal pazar dükkanımıza eklenmiştir.

Bu paketteki bal ve zeytinlerin miktarları nedir.

Bal 850 gr zeytinler yeşil ve siyah her biri 1300 gr yanlış mı anladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

quote:

quote:

Bu paketteki bal ve zeytinlerin miktarları nedir.

Bal 850 gr zeytinler yeşil ve siyah her biri 1300 gr yanlış mı anladım.

Evet, doğru efendim ballarımız 850 gr ve zeytinlerimiz de 1300 grlık ambalaj çeşitlerimizle alışlarınıza sunulmuştur.

• yeşil zeytin geçenlerde aldığım gibiyse hoşuma gitmemişti, siyah alıcam ama tek başına pahalıya geliyor, bal ve zeytinyağı ve sabun da var, ama 10 tl için gün sayımız az, bakalım bir kaç güne karar vericem artık.. siyah zeytin yorumlarını bekleyelim en iyisi..
  • Yeni sezon 5 lik yağ yokmu?
  • quote:

quote:

Hocam siparişi geçtim, bal için herhangi bir tercih yapamadım. Çam balını daha önce hiç tüketmedik. Siz hangisini tavsiye edersiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

yeşil zeytin geçenlerde aldığım gibiyse hoşuma gitmemişti, siyah alıcam ama tek başına pahalıya geliyor, bal ve zeytinyağı ve sabun da var, ama 10 tl için gün sayımız az, bakalım bir kaç güne karar vericem artık.. siyah zeytin yorumlarını bekleyelim en iyisi..

Efendim doğrusu siyah zeytinlerle ilgili yorumları biz de merak ediyoruz. Çünkü piyasada satılan kömür karası zeytinlerden farklıdır. Dalından koparılıp salamura edilmiştir ve tuz oranı piyasa zeytinlerinde genelde %10'ken % 6'dır. Organiktir. Özetle hiçbir kimyasal madde ve katkı görmeden, rengi kimyasallarla siyahlaştırılmadan, sofralarınıza gelmektedir. Bakalım artık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Yeni sezon 5 lik yağ yokmu?

Var efendim.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam siparişi geçtim, bal için herhangi bir tercih yapamadım. Çam balını daha önce hiç tüketmedik. Siz hangisini tavsiye edersiniz :)

Doğrusu buna yanıt vermek güç :) İki balımız da doğal ve butik üretimdir. İkisini de beğenirsiniz diye umuyoruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Doğrusu buna yanıt vermek güç :) İki balımız da doğal ve butik üretimdir. İkisini de beğenirsiniz diye umuyoruz

O zaman çam balını deneyelim. 3 günlük dünyada çam balını tatmadık demeyelim :) Siparişimi almışsınızdır herhalde.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.