Şimdi Ara

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
22
Favori
47.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

ronin666 üstad;

Bal durumu nasıl acaba? En son stoklar tükenmişti yanılmıyorsam...

Efendim sayıyı tam olarak hatırlayamadığımız için akşam kontrolleri yapıp stoklarımıza ekleyeceğiz. Çam Balımız son siparişlerle birlikte oldukça azaldı. Çiçek balımız da bugün 500 gramlık kavanoz seçeneğiyle bir miktar ve 850 gramlık kavanoz seçeneğiyle çok az bir miktar olarak elimize ulaştı.

Var olan stok netleştirilerek akşam buradan bildiririz efendim.
  • Eyvallah...Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Eyvallah...Kolay gelsin...

Teşekkür ederiz efendim
  • Biraz önce 5 litre teneke zeytinyağı siparişini geçtim. Zeytinyağını yorumlara bakarak aldık, umarım bizde diğer alan arkadaşlar gibi memnun oluruz. Zannedersem yarın kargoya verilirse cumaya en geç cumartesiye elimize geçer. Yukarıda bir arkadaşında bahsettiği gibi umarım kargoda başına birşey gelmez.. İlginiz içinde ayrıca teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konyaaslani

Biraz önce 5 litre teneke zeytinyağı siparişini geçtim. Zeytinyağını yorumlara bakarak aldık, umarım bizde diğer alan arkadaşlar gibi memnun oluruz. Zannedersem yarın kargoya verilirse cumaya en geç cumartesiye elimize geçer. Yukarıda bir arkadaşında bahsettiği gibi umarım kargoda başına birşey gelmez.. İlginiz içinde ayrıca teşekkür ederim.

Efendim öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Temennilerimiz sizinkiler gibi ürününüzden memnun kalmanız yönünde.

Ürününüz yarın akşam kargoya teslim edilecektir. Konya'ya daha önce gönderdiğimiz ürünler en geç 2 iş günü içerisinde teslim edildi. Umuyoruz ki bu defada bir aksilik yaşanmayacaktır.

İçten selam ve saygılarımızla.

• Geçen yıl hem gezmek hem de yağ ihtiyacını karşılamak için Tire'ye gitmiştim. Yağı kesinlikle köylülerin yağ elde etmek için zeytinlerini götürdükleri fabrikaların birinden almak istiyordum. ilçeye girdiğimde gördüğüm ilk kişiye yağ fabrikası sordum. Sağolsun bir yer tarif etti ve gittim. Tesadüf bu ya fabrikada çalışan bir arkadaşla ortak tanıdıklarımız çıktı. Patronu ile de tanıştım. Sonuçta imalathaneye gittik orada bir ustaya benim için yağ hazırlamasını söyledi. Yirmi beş litre yağ aldım. Bayağı bir sohbet ettik. Yeni sıkılmış zeytin yağı idi. Renk bulanıktı. Mis gibi zeytin kokusu vardır. Arkadaş yerken hafif acılık vardır. Genzini yakar, bu yağın kalitesini gösterir diye açıklamada bulundu. Açıkçası yağdan çok memnun kaldım. Zaten yağ bidonu bittiğinde alt tabanda tortu kalmıştı. Yağın litresini 6 tl den aldım. Sonra bu durumu arkadaşlar ile paylaşınca anladım ki bu piyasa her yerde aynı. Benim aldığım fiyata biri Foça'dan, diğeri Kemalpaşa'dan bir başkası Seferihisar'dan almış. Benim için 6 tl fiyatı üstü pahalıdır. Hatta Bornova'da bir üretici var yanılmıyorsam on litre sonrasını kilo ile satıyor, fiyat beş liraya geriliyordu. Hiç bir küçük çaplı mevsimlik üretim yapan üretici bindiği dalı kesmez; ürününü en iyi şekilde pazara sunar. Özellikle Ege bölgesi zeytin ağaçları bakımından çok zengin bir yer. Yağ bol olur. Dolayısıyla küçük çaplı alımlar için altı türk lirası üstü fiyat benim için pahalıdır. Daha bu hafta bir markette ucuzluk nedeniyle 5 kitrelik sızma zeytin yağını 30 tl ye satıyordu. Dolayısıyla önümüzdeki haftalar Seferihisar'a gelmeyi düşünüyorum. Ancak altı lira üstü fiyata kesinlikle yağ almam. Akhisar'da ciddi yağ üreten bir ilçedir. Aranırsa en güzeli bulunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: tgy355

Geçen yıl hem gezmek hem de yağ ihtiyacını karşılamak için Tire'ye gitmiştim. Yağı kesinlikle köylülerin yağ elde etmek için zeytinlerini götürdükleri fabrikaların birinden almak istiyordum. ilçeye girdiğimde gördüğüm ilk kişiye yağ fabrikası sordum. Sağolsun bir yer tarif etti ve gittim. Tesadüf bu ya fabrikada çalışan bir arkadaşla ortak tanıdıklarımız çıktı. Patronu ile de tanıştım. Sonuçta imalathaneye gittik orada bir ustaya benim için yağ hazırlamasını söyledi. Yirmi beş litre yağ aldım. Bayağı bir sohbet ettik. Yeni sıkılmış zeytin yağı idi. Renk bulanıktı. Mis gibi zeytin kokusu vardır. Arkadaş yerken hafif acılık vardır. Genzini yakar, bu yağın kalitesini gösterir diye açıklamada bulundu. Açıkçası yağdan çok memnun kaldım. Zaten yağ bidonu bittiğinde alt tabanda tortu kalmıştı. Yağın litresini 6 tl den aldım. Sonra bu durumu arkadaşlar ile paylaşınca anladım ki bu piyasa her yerde aynı. Benim aldığım fiyata biri Foça'dan, diğeri Kemalpaşa'dan bir başkası Seferihisar'dan almış. Benim için 6 tl fiyatı üstü pahalıdır. Hatta Bornova'da bir üretici var yanılmıyorsam on litre sonrasını kilo ile satıyor, fiyat beş liraya geriliyordu. Hiç bir küçük çaplı mevsimlik üretim yapan üretici bindiği dalı kesmez; ürününü en iyi şekilde pazara sunar. Özellikle Ege bölgesi zeytin ağaçları bakımından çok zengin bir yer. Yağ bol olur. Dolayısıyla küçük çaplı alımlar için altı türk lirası üstü fiyat benim için pahalıdır. Daha bu hafta bir markette ucuzluk nedeniyle 5 kitrelik sızma zeytin yağını 30 tl ye satıyordu. Dolayısıyla önümüzdeki haftalar Seferihisar'a gelmeyi düşünüyorum. Ancak altı lira üstü fiyata kesinlikle yağ almam. Akhisar'da ciddi yağ üreten bir ilçedir. Aranırsa en güzeli bulunur.

Efendim o fiyata kaliteli bir ürün almışsınız ki sözünü ettiğiniz özellikler tam da kaliteli zeytin yağının özellikleridir; damak tadınıza da uyduysa ne güzel. Bu bizleri de çok mutlu eden bir şey. Biz işini kaliteli yapan yerel ya da global, üretici ya da kurum fark etmeksizin desteklenmesi taraftarıyız.

Zeytinin toplanışından, zeytinyağının üretimine, sonrasında depolanması ve dolumuna kadar süreç çok önemlidir. Nitel ve nicel unsurlar fiyatın belirlenmesinde etkili olduğu gibi yan maliyetler fiyatın belirlenmesinde fazlasıyla rol oynuyor bildiğiniz üzere. Bu süreç içerisindeki öğeler de ne kadar eksilirse maliyetler de o kadar azalır ki bu yağın kalitesizleştiği anlamına gelmez.

Güzel paylaşım ve görüşlerinizle konumuza renk kattığınız için teşekkür eder,

İçten saygılarımızı sunarız.

• az once siparisimi verdim ben de...sabırsızlıkla bekliyorum...

iyi aksamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerofeb

az once siparisimi verdim ben de...sabırsızlıkla bekliyorum...

iyi aksamlar...

Efendim ilginiz için çok teşekkür ederiz. Biz de ürünlerimizi sizlere ulaştırmak ve değerli yorumlarınızı almak için sabırsızlıkla bekliyor,

İçten selam ve saygılarımızı sunuyoruz.

İyi akşamlar efendim.
  • Bu yaz Datça dan dönerken 5 Lt lik teneke zeytinyağı almıştıık... Soğuk sıkım ile üretilmişti..
    Beklediğimizin üzerinde bir kalite ile karşılaştık... 5Lt lik tenekesini 45 TL ye almıştık...

Sizin ürünleriniz Soğuk sıkım mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Bu yaz Datça dan dönerken 5 Lt lik teneke zeytinyağı almıştıık... Soğuk sıkım ile üretilmişti..
    Beklediğimizin üzerinde bir kalite ile karşılaştık... 5Lt lik tenekesini 45 TL ye almıştık...

Sizin ürünleriniz Soğuk sıkım mı ?

Efendim bizim ürünlerimiz de soğuk sıkımdır. Zaten sıcak sıkım olduğunu duyduğunuz/hissetiğiniz an uzak durmanız gerekmektedir. Bu nedenle sürekli olarak "ürünlerinizi kesinlikle güvendiğiniz kişi ve kurumlardan almanız gerekmektedir" dememizin sebebi de budur

Daha önce birkaç kere daha tekrarlamıştık fakat sizin aracılığınızla bir kere de buradan belirtelim efendim.

Kaliteli zeytinyağının 3 kıstası vardır; Meyvemsi Koku, dilde bıraktığı acılık ve boğazda/genizde bıraktığı yakıcılık hissi. Şanslıyız ki zeytinyağımız bu özelliklere sahiptir.

Değerli ilginiz için teşekkür eder içten saygılarımızı sunarız.

• üretim yerinizin fotoları varmı ? Koyabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

üretim yerinizin fotoları varmı ? Koyabilirmisiniz ?

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre
  • Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre
  • Teşekkürler...

Deneme paketi hazırlasanız güzel olur

1 lt yağ + 300 gr zeytin + 1 yada 2 sabun gibi

Mümkün mü ?
  • Efendim tesisimizdeki makineler dünyanın en fonksiyonel 2. makineleridir ve İtalya'dan ithal edilmiştir. Tesisimiz soğuk sıkıma yönelik bilgisayar donanımına da sahiptir. Yıl boyunca belirsiz aralıklarla denetimden geçmektedir ve iddia ediyoruz en temiz evin mutfağı ile aynı temizliktedir. Yolunuz düşerse dilediğiniz zaman gezip görme şansınız da vardır

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre

• quote:

Orijinalden alıntı: lecher.badboy

5 lt teneke zeytinyağı, çam balı ve badem siparişi verdik bakalım elimize ulaşınca yorumumuzu yazarız buraya umarım arzu ettigimiz şekildedir

Pazar günü vermiş oldgum siparişler büğün elime ulaşması gerekiyordu fakat tedarik sürecinde sıkıntı yaşandı umarım yarın elime ulaşır ürünler

Edit:Yurtiçi kargonun şubesi evime yakın olmasına ragmen kargomu getirmediler ve herhangi bir bilgilendirme de yapmadılar ürün hala taşıma durumunda gösteriyor kargo takibinde arkadaş ilgili bir satıcı fakat dedigim gibi yurtiçi kargo tam bir fiyasko böyle ciddiyetsizlik görmedim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Teşekkürler...

Deneme paketi hazırlasanız güzel olur

1 lt yağ + 300 gr zeytin + 1 yada 2 sabun gibi

Mümkün mü ?

Efendim öneriniz oldukça yerinde. Zeytin konusunda, internet üzerinden satışlarımıza yeni başladığımız için stoklarımızda zeytinimiz şu an için sınırlı. Yaz aylarını yöremizde geçiren insanlarımız -sağ olsunlar- evlerine dönerlerken stoklarımızı epey eritmekteler. Bir de belediyeler var tabii.

Var olan zeytinimiz kadar paket hazırlamamız mümkündür efendim ama söylediğimiz üzere bu sayı çok az
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronin666

quote:

Orijinalden alıntı: tgy355

Geçen yıl hem gezmek hem de yağ ihtiyacını karşılamak için Tire'ye gitmiştim. Yağı kesinlikle köylülerin yağ elde etmek için zeytinlerini götürdükleri fabrikaların birinden almak istiyordum. ilçeye girdiğimde gördüğüm ilk kişiye yağ fabrikası sordum. Sağolsun bir yer tarif etti ve gittim. Tesadüf bu ya fabrikada çalışan bir arkadaşla ortak tanıdıklarımız çıktı. Patronu ile de tanıştım. Sonuçta imalathaneye gittik orada bir ustaya benim için yağ hazırlamasını söyledi. Yirmi beş litre yağ aldım. Bayağı bir sohbet ettik. Yeni sıkılmış zeytin yağı idi. Renk bulanıktı. Mis gibi zeytin kokusu vardır. Arkadaş yerken hafif acılık vardır. Genzini yakar, bu yağın kalitesini gösterir diye açıklamada bulundu. Açıkçası yağdan çok memnun kaldım. Zaten yağ bidonu bittiğinde alt tabanda tortu kalmıştı. Yağın litresini 6 tl den aldım. Sonra bu durumu arkadaşlar ile paylaşınca anladım ki bu piyasa her yerde aynı. Benim aldığım fiyata biri Foça'dan, diğeri Kemalpaşa'dan bir başkası Seferihisar'dan almış. Benim için 6 tl fiyatı üstü pahalıdır. Hatta Bornova'da bir üretici var yanılmıyorsam on litre sonrasını kilo ile satıyor, fiyat beş liraya geriliyordu. Hiç bir küçük çaplı mevsimlik üretim yapan üretici bindiği dalı kesmez; ürününü en iyi şekilde pazara sunar. Özellikle Ege bölgesi zeytin ağaçları bakımından çok zengin bir yer. Yağ bol olur. Dolayısıyla küçük çaplı alımlar için altı türk lirası üstü fiyat benim için pahalıdır. Daha bu hafta bir markette ucuzluk nedeniyle 5 kitrelik sızma zeytin yağını 30 tl ye satıyordu. Dolayısıyla önümüzdeki haftalar Seferihisar'a gelmeyi düşünüyorum. Ancak altı lira üstü fiyata kesinlikle yağ almam. Akhisar'da ciddi yağ üreten bir ilçedir. Aranırsa en güzeli bulunur.

Efendim o fiyata kaliteli bir ürün almışsınız ki sözünü ettiğiniz özellikler tam da kaliteli zeytin yağının özellikleridir; damak tadınıza da uyduysa ne güzel. Bu bizleri de çok mutlu eden bir şey. Biz işini kaliteli yapan yerel ya da global, üretici ya da kurum fark etmeksizin desteklenmesi taraftarıyız.

Zeytinin toplanışından, zeytinyağının üretimine, sonrasında depolanması ve dolumuna kadar süreç çok önemlidir. Nitel ve nicel unsurlar fiyatın belirlenmesinde etkili olduğu gibi yan maliyetler fiyatın belirlenmesinde fazlasıyla rol oynuyor bildiğiniz üzere. Bu süreç içerisindeki öğeler de ne kadar eksilirse maliyetler de o kadar azalır ki bu yağın kalitesizleştiği anlamına gelmez.

Güzel paylaşım ve görüşlerinizle konumuza renk kattığınız için teşekkür eder,

İçten saygılarımızı sunarız.

Ronin666...

Ürettiğiniz yağın kalitesine güveniyorsunuz. Ben de gerçekten kaliteli üretim yaptığınıza inanıyorum. Fabrikanız ve ekipmanlarının fotograflarını yüklemişsiniz. Pırıl pırıl makinalar yeni de görünüyor; her yer tertemiz. Size satışlarınızda başarılar diliyorum.

• quote:

quote:

5 lt teneke zeytinyağı, çam balı ve badem siparişi verdik bakalım elimize ulaşınca yorumumuzu yazarız buraya umarım arzu ettigimiz şekildedir

Pazar günü vermiş oldgum siparişler büğün elime ulaşması gerekiyordu fakat tedarik sürecinde sıkıntı yaşandı umarım yarın elime ulaşır ürünler

Edit:Yurtiçi kargonun şubesi evime yakın olmasına ragmen kargomu getirmediler ve herhangi bir bilgilendirme de yapmadılar ürün hala taşıma durumunda gösteriyor kargo takibinde arkadaş ilgili bir satıcı fakat dedigim gibi yurtiçi kargo tam bir fiyasko böyle ciddiyetsizlik görmedim ben.

Efendim söylediklerinizde çok haklısınız. Biz ürünleri taahhüt ettiğimiz gün ve saatte kargo şirketine teslim ediyoruz ancak kargo firması ürünlerimizi kimi zaman en yakın noktalara bile ulaştırmayı başaramıyor. Bugün paketin içerisinde gıda ürünü olduğunu ve ulaştırılması gerektiğini ilettik. Özen gösterileceğini söylediler. Sonrasında da defalarca aramamıza, hatta Kocaeli Körfez şubesinden de aramamıza rağmen telefonlarımıza yanıt vermediler.

Her ne kadar kargo şirketinden kaynaklanmış olsa da verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler,

saygılar sunarız.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.