Şimdi Ara

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
22
Favori
47.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xweser

Okulda iken Aydın lı ev arkadşım vardı. getirdiği zeytinyağını kekik - limon karıştırıp ekmek banıp yerdik.

şimdi marketlerden sızma diye aldığımız yağlardan gram o tadı alamıyorum.

fabrikasyon olunca, sürüm olunca gerçekten işin tadı kaçıyor.

sırf o zamanlardaki tadı alabilmek umudu ile bende almayı düşünüyorum

Çoğu fabrikasyon zeytinyağını sıvıyağ diye önüme koysalar "yok bu zeytinyağı" diyerek itiraz edemem. Ben pulbiberde koyuyorum sizi bilmiyorumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Okulda iken Aydın lı ev arkadşım vardı. getirdiği zeytinyağını kekik - limon karıştırıp ekmek banıp yerdik.

Çoğu fabrikasyon zeytinyağını sıvıyağ diye önüme koysalar "yok bu zeytinyağı" diyerek itiraz edemem. Ben pulbiberde koyuyorum sizi bilmiyorumda.

Efendim pulbiber de çok yakışır tabii ki ama bildiğiniz üzere damak tadı öznel olduğundan kimisi limon da eklemeden yalnızca zeytinyağı ve kekik ile tüketir ki her türlüsü sağlıklı ve lezzetlidir özetle :)

• quote:

quote:

pul biber olmaz mı..

hele o pul biber hafiften zeytinyağını kızartmıyor mu.. bitiyorum..

• quote:

quote:

quote:

pul biber olmaz mı..

Umuyoruz karnı aç olan yoktur Zaten bu konuşulanlardan sonra herkesin ağzı sulanmıştır.

• quote:

quote:

quote:

pul biber olmaz mı..

Sıcacık pideyi bandıra bandıra... Bu konudan beni sağ çıkartmazlar.

• Bende bütün ürün çeşitlerinden sipariş ettim,karşımda gerçekten esnaf bir satıcı olunca aklımda bir şüphe yok,ürünler gelince yorumumuzu yaparız. Bu arada ödemeyi havale ile yaptım,sonuçta bu kadar güven oluşmuşken başkasının komisyon almasına gerek yok bence,üstelik hediyemizde olacakmış:) Teşekkürler ronin bey..
  • Bende verdim iki gun once 5 lt siparis,hep taris sizma aliyordum ama bir deneyeyim bakalim birde ayvaliktan tatil donusu koylu pazarindan almistim yol kenarindan 10 lt taristen cok daha kaliteli idi bence,alirken hepsinden kasikla tadina bakmistim birinin tadi o kadar keskin ve agirdiki damagimdan yarim saat gecmemisti aciligi tabi belki en iyisi oydu bilemiyorum ama cok agirdi tercih etmedim daha yumusak olani aldim yani sizin yaginizin tadini nasil tanimlarsiniz?.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

pul biber olmaz mı..

Sıcacık pideyi bandıra bandıra... Bu konudan beni sağ çıkartmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Bende bütün ürün çeşitlerinden sipariş ettim,karşımda gerçekten esnaf bir satıcı olunca aklımda bir şüphe yok,ürünler gelince yorumumuzu yaparız. Bu arada ödemeyi havale ile yaptım,sonuçta bu kadar güven oluşmuşken başkasının komisyon almasına gerek yok bence,üstelik hediyemizde olacakmış:) Teşekkürler ronin bey..

Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz efendim. Her şey için biz teşekkür eder, saygılar sunarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

Bende verdim iki gun once 5 lt siparis,hep taris sizma aliyordum ama bir deneyeyim bakalim birde ayvaliktan tatil donusu koylu pazarindan almistim yol kenarindan 10 lt taristen cok daha kaliteli idi bence,alirken hepsinden kasikla tadina bakmistim birinin tadi o kadar keskin ve agirdiki damagimdan yarim saat gecmemisti aciligi tabi belki en iyisi oydu bilemiyorum ama cok agirdi tercih etmedim daha yumusak olani aldim yani sizin yaginizin tadini nasil tanimlarsiniz?.

Efendim Kaliteli Natürel sızma zeytinyağında zeytinin meyvemsi kokusu, acılığı ve yakıcılığının hissedilmesi gerekir. Yendikten sonra genizde yakma, dil üzerinde acılık yapar, koklandığı zaman zeytin kokar. Bazen bir çiçek kokusu, bazen enginar ya da taze çimen kokusu olabilir. Kaliteli zeytinyağı ile tanışan yeni damaklar ilkin bu acılığı ve yanmayı garipser fakat alıştıktan sonra da bu tadı aramaya başlarlar. Özetle zeytinyağımız bu özelliklere sahiptir.

Elbetteki denediğiniz yağların niteliğini bilemiyoruz ancak samimi konuşmak gerekirse yağın niteliğini, yönteminizle anlamak gerçekten çok güçtür ve ciddi anlamda gurmelik gerektirir. Hele üst üste hepsinin tadına bakmışsanız sağlıklı karar vermek iyice zorlaşmıştır :)

Yağımızla ilgili hoşunuza gitmeyen herhangi bir durumla karşılaşırsanız da koşulsuz iade hakkınız da vardır efendim.

İçten saygılarımızı sunarız

• Hizli yanitiniz icin oncelikle tesekkurler...ama zeytinyagiyla fazlasiyla hasir nesirim zaten, isim dolayisi ile 5yildizli otellerde asci olarak calisiyorum cok fazla cesit denedim bu gune kadar buna ithal ve cok pahali z.yaglarida dahil, urununuzden memnun kacagimi tahmin ederek aldim malum cocuklarimizda tuketiyor...neyse urunu deneyincede yorumlarimi paylasirim gorusmek uzere

• quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

Hizli yanitiniz icin oncelikle tesekkurler...ama zeytinyagiyla fazlasiyla hasir nesirim zaten, isim dolayisi ile 5yildizli otellerde asci olarak calisiyorum cok fazla cesit denedim bu gune kadar buna ithal ve cok pahali z.yaglarida dahil, urununuzden memnun kacagimi tahmin ederek aldim malum cocuklarimizda tuketiyor...neyse urunu deneyincede yorumlarimi paylasirim gorusmek uzere

Zeytinyağımızı deneyecek olduğunuz için biraz daha heyecanlandık şu an.

Çocuklar için çok daha önemli ki besin değerleri konusunda zaten fazlasıyla bilgiye sahipsiniz

Yorumlarınızı merakla bekleyeceğiz efendim.

İyi geceler dileriz.

• Paket olan üründe 1 lt lik şişelerde geliyor sanırım...Cam şişemi yoksa plastik şişedemi gönderiyorsunuz ?
    Sabun + zeytinyağı olan paket
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Paket olan üründe 1 lt lik şişelerde geliyor sanırım...Cam şişemi yoksa plastik şişedemi gönderiyorsunuz ?
    Sabun + zeytinyağı olan paket

Efendim 1 litrelik yağ için özel üretilmiş pet şişelerde geliyor. Cam şişeli ürünlerin maliyetinden ötürü böyle bir yol izlemek zorunda kaldık.

Saygılar sunarız.
  • yanlış anlamayın ama zeytinyağı özel olsun olmasın pet ambalajda olmaz, hem bir kalite arayışında olacağız hem de pet şişe ürün alacağız!alan arkadaşlarında satan arkadaşlarında bu konuda hassas olması gerek. alan arkadaş cam şişe alacak parasını verecek, satan arkadaşta pet satmayacak kaliteden ödün vermeyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: dimağ

yanlış anlamayın ama zeytinyağı özel olsun olmasın pet ambalajda olmaz, hem bir kalite arayışında olacağız hem de pet şişe ürün alacağız!alan arkadaşlarında satan arkadaşlarında bu konuda hassas olması gerek. alan arkadaş cam şişe alacak parasını verecek, satan arkadaşta pet satmayacak kaliteden ödün vermeyecek

yalnız marketlerde yıllardır hep pet şişede ürünler..Yağ ürünlerinde acaba pet şişe nin zarar boyutu nedir bunu bir araştırmak lazım

Su için çok tehlikeli diyorlardı, aynı şey yağ ürünlerindede geçerlimi ? Yoksa teneke dahamı sağlıklı olur ?
  • quote:

yanlış anlamayın ama zeytinyağı özel olsun olmasın pet ambalajda olmaz, hem bir kalite arayışında olacağız hem de pet şişe ürün alacağız!alan arkadaşlarında satan arkadaşlarında bu konuda hassas olması gerek. alan arkadaş cam şişe alacak parasını verecek, satan arkadaşta pet satmayacak kaliteden ödün vermeyecek

Yanlış anlamak ne demek efendim. Aksine, değerli görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Söylediklerinizde haklılık payınız elbetteki var ve kooperatif olarak ürünlerimizi uzun süre cam şişede siz tüketicilerimize sunmayı amaçladık. Ancak yağ için üretilen cam şişelerin İtalya'dan ithal edilmesi, dahası bu şişelerin maliyetlerinin sürekli yükselmesi ve kalitelerinin de günden güne azalması nedeniyle sorunu iç piyasada çözmeyi denedik. Ancak iç piyasada da bu konuda çoooook büyük bir sıkıntı yaşanmakta. Kurucularından olduğumuz Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi'nin Anadolu cam ile gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından, Anadolu Cam bu konuda bir çalışma yapacağını belirtmişti ancak ne yazık ki bundan da henüz bir sonuç çıkmadı.

Ulusal firmalarında da yağ için özel üretilmiş pet ambalaj seçeneğini kullanmaya yukarıda belirttiğimiz nedenlerle başladıklarını söylememiz mümkündür.

İlginiz ve değerli görüşlerinizden ötürü tekrardan teşekkür eder,

İçten saygı ve selamlarımızı sunarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

yalnız marketlerde yıllardır hep pet şişede ürünler..Yağ ürünlerinde acaba pet şişe nin zarar boyutu nedir bunu bir araştırmak lazım

Su için çok tehlikeli diyorlardı, aynı şey yağ ürünlerindede geçerlimi ? Yoksa teneke dahamı sağlıklı olur ?

Efendim hatırladığımız kadarıyla su ile ilgili konuda damacanalarının defalarca tekrar kullanımından kaynaklı sıkıntılar yaşanmıştı. Bildiğimiz kadarı ile de aynı sorun tek kullanımlık sular için geçerli değildi. Pet ambalajların ömrü bir kullanımlıktır ve bu kullanımdan sonra geri dönüşümü düşünülmelidir. Teneke ile kıyaslanacak olursa teneke ambalajın ışık, hava ve su gibi ortam koşullarına karşı dayanıklılığının yüksek olması nedeniyle bir nebze daha sağlıklı olduğunu söyleyebiliriz.

• Fiyat farkini yansitarak 1 litrelik cam sise secenegi de cikarabilirsiniz aslinda.

Kalite arayisinda olan arkadas 0.5 lt'lik cam siseli urunlerden bayet tabi alabilir bu arada.

Kusura bakmayin ama burada millet 3-5 TL'nin bile pazarligini yaparken cam sisenin maliyetini kimse kaldiramazdi. Kaldi ki uretici arkadasin yeterince satis hacmi olmadigindan onun icin de ciddi bir yan maliyet olurdu. Dedigim gibi cam isteyenler icin 0.5 lt'lik secenek var. Ayrica diger arkadasin dedigi gibi marketlerdeki litresi 15 TL'nin altina satilan butun urunler -ki buna bilinen markalar da dahil- pet sise kullaniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catalyst -- 12 Kasım 2012; 19:24:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Fiyat farkini yansitarak 1 litrelik cam sise secenegi de cikarabilirsiniz aslinda.

Kalite arayisinda olan arkadas 0.5 lt'lik cam siseli urunlerden bayet tabi alabilir bu arada.

Kusura bakmayin ama burada millet 3-5 TL'nin bile pazarligini yaparken cam sisenin maliyetini kimse kaldiramazdi. Kaldi ki uretici arkadasin yeterince satis hacmi olmadigindan onun icin de ciddi bir yan maliyet olurdu. Dedigim gibi cam isteyenler icin 0.5 lt'lik secenek var. Ayrica diger arkadasin dedigi gibi marketlerdeki litresi 15 TL'nin altina satilan butun urunler -ki buna bilinen markalar da dahil- pet sise kullaniyor.

Efendim yan maliyetleri düşürmek, bunu yaparken de kaliteden de ödün vermemeye çalışıyoruz ki söylediklerinizde haklı olduğunuz o kadar çok nokta var ki

Dimağ beyefendinin eleştiri ve önerilerine de çok saygı duymakla birlikte bu konuda en zor durumda olan kesimin biz olduğumuzu da söylemek isteriz. Özetle bizler istemez miyiz sadece koyu cam şişelerde ürün satalım?

Efendim eleştirel görüşler bizim için gerçekten çok önemli. Bu nedenle görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.