Şimdi Ara

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
22
Favori
47.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cam şişede satsa fiyat pahalı olur. bide kargoda kırılmaşansı çok. kargo şirketinde çalışan arkadaşımdan duyduklarım beni şoke etti, hepiniz bu konulardan haberlisinizdir kesinn.
    tahminlerime görede yağı sigortasiz gönderiyosnuzdur. taahütü olmayan ürünüde umursamıyorlar. zaten bu tanıtım fiyatından geliriniz azdır bide bu masraf olursa astar yüzünü geçer bizde üzülürüz. ben işini siz gibi kaliteli yapan adam çokk kazansın isterim. işiniz ras gitsin inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabuncuu

Cam şişede satsa fiyat pahalı olur. bide kargoda kırılmaşansı çok. kargo şirketinde çalışan arkadaşımdan duyduklarım beni şoke etti, hepiniz bu konulardan haberlisinizdir kesinn.
    tahminlerime görede yağı sigortasiz gönderiyosnuzdur. taahütü olmayan ürünüde umursamıyorlar. zaten bu tanıtım fiyatından geliriniz azdır bide bu masraf olursa astar yüzünü geçer bizde üzülürüz. ben işini siz gibi kaliteli yapan adam çokk kazansın isterim. işiniz ras gitsin inşallah.

Efendim öncelikle iyi temennileriniz için çok teşekkür ederiz. Bildirdiğiniz üzere cam ambalajlı ürünlerin kargo firmalarında kırılma olasılığı yüksek ancak biz bunun da zararını göz ardı ederek cam ambalaj gönderme isteğimiz doğrultusunda görüşmeler yapmaktayız. Bizim öncelikli isteğimiz sizlere en kaliteliyi en makul fiyata sunmaktır.

Saygılarımızla.

• İyi satışlar satın erdost bey (ronin666). Ürününüzü ilk sayfadaki yazıyı okuduktan sonra merak ettim. Almak istiyorum bir mesajınızda kocaeli,den gönderim yaptığınız yazıyordu ben de kocaeli merkezde oturuyorum nasıl iletişime geçebiliriz?
  • sanalpazar ilanlarınız anlaşılır değil, ne ne kadar ve ne şekilde gelecek? 1er litre mi? sabunların ağırlığı nedir vs. gibi?

ben zeytinyağı ve sabun almak istiyorum, havale ile de alabilirim daha uygunsa yoksa sanalpazardan da olur, pm ile detaylı bilgi istiyorum mümkünse.

sizden ricam şu daha doğrusu istediğim bilgi,

3 ya da 5 adet 1er lt olarak zeytin yağı

1-3 kalıp sabun (deneme amaçlı)

eğer mümkünse bi'kilo da zeytin olabilir.

ilginize şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecnunumm

İyi satışlar satın erdost bey (ronin666). Ürününüzü ilk sayfadaki yazıyı okuduktan sonra merak ettim. Almak istiyorum bir mesajınızda kocaeli,den gönderim yaptığınız yazıyordu ben de kocaeli merkezde oturuyorum nasıl iletişime geçebiliriz?

İyi günler efendim. Biz Kocaeli Körfez ilçesindeyiz ancak sizin için biraz uzak kalıyor olabilir bu nedenle siz nereden teslim alabileceğinizi belirtirseniz biz de size yardımcı olmaya çalışalım. Dilerseniz pm atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronin666

quote:

İyi satışlar satın erdost bey (ronin666). Ürününüzü ilk sayfadaki yazıyı okuduktan sonra merak ettim. Almak istiyorum bir mesajınızda kocaeli,den gönderim yaptığınız yazıyordu ben de kocaeli merkezde oturuyorum nasıl iletişime geçebiliriz?

İyi günler efendim. Biz Kocaeli Körfez ilçesindeyiz ancak sizin için biraz uzak kalıyor olabilir bu nedenle siz nereden teslim alabileceğinizi belirtirseniz biz de size yardımcı olmaya çalışalım. Dilerseniz pm atabilirsiniz.

Bende kocaelindeyim. Konuyu bastan beri takip ediyorum. Outlet otopark güzel bulusma noktasi. Hem tanisiriz hem de faydalaniriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

quote:

Bende kocaelindeyim. Konuyu bastan beri takip ediyorum. Outlet otopark güzel bulusma noktasi. Hem tanisiriz hem de faydalaniriz.

Efendim konumuza gösterdiğiniz ilgi için öncelikle teşekkür ederiz. Sizler için uygunsa bizim için de uygundur. Ancak uygun zamanı ayarlamak gerekli sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

sanalpazar ilanlarınız anlaşılır değil, ne ne kadar ve ne şekilde gelecek? 1er litre mi? sabunların ağırlığı nedir vs. gibi?

ben zeytinyağı ve sabun almak istiyorum, havale ile de alabilirim daha uygunsa yoksa sanalpazardan da olur, pm ile detaylı bilgi istiyorum mümkünse.

sizden ricam şu daha doğrusu istediğim bilgi,

3 ya da 5 adet 1er lt olarak zeytin yağı

1-3 kalıp sabun (deneme amaçlı)

eğer mümkünse bi'kilo da zeytin olabilir.

ilginize şimdiden teşekkürler.

Efendim öncelikle ilginiz için biz teşekkür ederiz. Zeytinyağı ambalaj ve fiyatlarımız aşağıdaki gibidir;
    0,5 Litre : 6 TL (cam)
    1,0 Litre : 10 TL (pet)
    2,0 Litre : 18 TL (pet)
    5,0 Litre : 40 TL (teneke)
    5 x 1 Litre : 45 TL (pet). Zeytinimiz şu an için 300 gramlık kavanoz seçeneği ile mevcuttur. Sabunlarımızla ilgili uyarınız için de teşekkür ederiz. Gerekli düzenlemeyi sanalpazar üzerinden de yapacağız. Ürünlerimiz 5'li paketlerde -+ 400 gramdır. Diğer sorularınıza yönelik, talebinize istinaden özel mesaj yolu ile bilgilendirme yapıyoruz.

• Sayın "hekimoğlu19" buluşma yeri gayet güzel. yalnız ayın 14,ünde cebim para görecek bilginize.
  • quote:

Sayın "hekimoğlu19" buluşma yeri gayet güzel. yalnız ayın 14,ünde cebim para görecek bilginize.

O halde biz ortak kararınızı bekliyor olacağız.

Saygılarımızla.
  • quote:

Sayın "hekimoğlu19" buluşma yeri gayet güzel. yalnız ayın 14,ünde cebim para görecek bilginize.

Tamamdır. Bende 15inde maas alacağım inşallah. O zamana kadar da bir kac arkadas olursa haberleselim bulusalım. Akşam pcden pm atarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstadım öncelikle yazdığınız cevaplarda göstermiş olduğunuz nezaket nedeni ile teşekkürler.

Şimdi meseleye gelecek olursak şöyle kısa süreli bir kampanya yapsanız , hem bizlerde istifade etsek , hem tanıtım olmuş olsa olmaz mı.

Misalen kısa bir süre için 5 LT 40 değil 30 TL.

Konu ile alakası yok ama şu arkadaşı hakikaten taktir ediyorum:

http://forum.donanimhaber.com/m_58622948/mpage_95/f_/key_//tm.htm#67554613

Donanım Habere özel 10 TL indirim yapıyor.

Ve bu arkadaş belli bir aşamaya gelene kadar forumdaki üyelere bedava ürünler gönderdi.

Siz bedava gönderin demiyorum yanlış anlama olmasın, ama en azından sizden kısa süreli 5 yada 10 günlük bir kampanya bekliyoruz.

Örneğin 100 adet 5 LT ürün için şu fiyat filan...

İsteğimi dikkate alacağınıza inanıyorum.

Bol satışlar.

• Tekrardan Merhaba,

Zeytinyağlı Paket 1

ve

Gödence Domat Tipi Salamura Yeşil Zeytin 300 Gram

aldım az önce,

en kısa sürede kargo ile gönderirseniz memnun olurum.

lütfen kargolamada dikkat edin, ürünler patlamasın bir de uğraşmayalım yurtiçi ile :)

bu arada 5*1lt olarak gelecek değil mi?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Üstadım öncelikle yazdığınız cevaplarda göstermiş olduğunuz nezaket nedeni ile teşekkürler.

Şimdi meseleye gelecek olursak şöyle kısa süreli bir kampanya yapsanız , hem bizlerde istifade etsek , hem tanıtım olmuş olsa olmaz mı.

Misalen kısa bir süre için 5 LT 40 değil 30 TL.

Konu ile alakası yok ama şu arkadaşı hakikaten taktir ediyorum:

http://forum.donanimhaber.com/m_58622948/mpage_95/f_/key_//tm.htm#67554613

Donanım Habere özel 10 TL indirim yapıyor.

Ve bu arkadaş belli bir aşamaya gelene kadar forumdaki üyelere bedava ürünler gönderdi.

Siz bedava gönderin demiyorum yanlış anlama olmasın, ama en azından sizden kısa süreli 5 yada 10 günlük bir kampanya bekliyoruz.

Örneğin 100 adet 5 LT ürün için şu fiyat filan...

İsteğimi dikkate alacağınıza inanıyorum.

Bol satışlar.

Efendim öncelikle ilginiz ve değerli görüşünüz için çok teşekkür ederiz.

Konumuzun başlarında Antireis arkadaşımız da sizinle benzer öneriler getirmişti ki değerli arkadaşımıza da belirttiğimiz üzere söylediklerinizde kesinlikle haksız değilsiniz. Bir pazarlama stratejisi olarak söylediklerinizde kesinlikle bir yanlış yok ancak; özelliklerini açıkça belirtmiş olduğumuz yağımızı şu an için olabilecek en düşük seviyeden sattığımızı da samimiyetle belirtmek isteriz.

Konumuzu ilk açtığımızda kooperatifimizin almış olduğu fiyat kararını da yine aynı arkadaşımızın önerisi ile tartışmaya açarak indirmiş, tanıtım fiyatı olarak da şu anki fiyatına çekmiştik. Değerli görüşlerinizi de dillendireceğimize emin olabilirsiniz.

Tamamı organik olan ürünlerimizin bir kısmının 2013'ün başlarında organik ürün logolu olarak sizlere sunulacağını da yine yukarıda belirtmiştik ki bu durum da başvuru zamanı ve niceliği ile ilgilidir.

Özetle bizler de söylediğiniz seviyelere inerek ürünlerimizi daha çok kişiye ulaştırmayı çok isterdik ancak tüm maliyet hesaplamaları doğrultusunda -şu an için- olabilecek en idealist fiyatla karşınızdayız.

Sanalpazar üzerinden yaptığımız satışlarımız, DonanımHaber'de konumuza ilgi gösterip ürünlerimizi almak isteyen arkadaşlarımız içindir. Özetle fiyatı bile donanımhaber'deki öneriler değerlendirilerek oluşmuştur. DonanımHaber kitlesini çok ama çok fazla önemsediğimizi canı gönülden söyleyebiliriz.

Misalini verdiğiniz konu da gerçekten bir başarı hikayesi ve saygıyı fazlasıyla hakkediyor. Umuyoruz ki arkadaşlarımız çizgilerini sürdürerek marjinal fayda seviyesini yükseltirler.

İlginiz ve nazik görüşleriniz için tekrardan teşekkür eder,

İçten saygılarımızı sunarız.

• quote:

Tekrardan Merhaba,

Zeytinyağlı Paket 1

ve

aldım az önce,

lütfen kargolamada dikkat edin, ürünler patlamasın bir de uğraşmayalım yurtiçi ile :)

teşekkürler.

Merhabalar efendim,

Ürünleriniz akşam üzerin kargoya teslim edilecektir. Elimizden geldiğince sıkı ve sağlam paketler yapmaya çalışmaktayız

Ürünleriniz;

"Sadece zeytinyağından ve geleneksel yöntemlerle Gödenceli kadın ustalar tarafında üretilen 5 Adet Zeytinyağı Sabunu + 5x1 Litre (pet) ORGANİK ZEYTİNDEN, %100 NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI + Gödence Domat Tipi Salamura Yeşil Zeytin 300 Gram"

olarak gönderilecektir.

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder,

İyi akşamlar dileriz.

• quote:

quote:

Tekrardan Merhaba,

Zeytinyağlı Paket 1

ve

aldım az önce,

teşekkürler.

Merhabalar efendim,

Ürünleriniz akşam üzerin kargoya teslim edilecektir. Elimizden geldiğince sıkı ve sağlam paketler yapmaya çalışmaktayız

Ürünleriniz;

"Sadece zeytinyağından ve geleneksel yöntemlerle Gödenceli kadın ustalar tarafında üretilen 5 Adet Zeytinyağı Sabunu + 5x1 Litre (pet) ORGANİK ZEYTİNDEN, %100 NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI + Gödence Domat Tipi Salamura Yeşil Zeytin 300 Gram"

olarak gönderilecektir.

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder,

İyi akşamlar dileriz.

harika, umarım sorunsuz bir şekilde gelir -kargo sorunu korkutuyor ama bakalım ne olacak- .

ürünler hakkında yorumlarımı yapacağım, belki almak isteyenlere yardımcı olur.

• Ürünlerimizle ilgili değerli görüşlerinizi sabırsızlıkla bekleyeceğiz efendim ki söylediğiniz üzere ürünlerimizle ilgilenen kişiler için oldukça faydalı olacaktır.

Saygılar sunarız
  • Zeytinyağımız bitmek üzere bizim de; şöyle bi okudum yorumlar hep olumlu, zeytinyağı,zeytin,kekik,pulbiber, limon dediniz ağzım sulandı bende denemek için almayı düşünüyorum umarım faydalanırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

Zeytinyağımız bitmek üzere bizim de; şöyle bi okudum yorumlar hep olumlu, zeytinyağı,zeytin,kekik,pulbiber, limon dediniz ağzım sulandı bende denemek için almayı düşünüyorum umarım faydalanırız.

Her zaman bekleriz efendim. Geçen akşamki zeytin-zeytinyağı-kekik-pulbiber-limon muhabbeti hepimizde sizdeki ile aynı etkiyi yarattı doğrusu

İlginize teşekkür ederiz
  • ronin666 üstad;

Bal durumu nasıl acaba? En son stoklar tükenmişti yanılmıyorsam...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.