Şimdi Ara

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
22
Favori
47.068
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konunun tamamına göz atma şansım olmadı ama; ürünleri adımıza faturalı bir şekilde mi satış yapıyorsunuz? Bölüm kuralları için önemli bir husus.
  • 5*1 cam olsa sipariş verirdim, ama yok :( pet olayına oldum olası kılım. Cam şişe sular çıktı, para bulmuş gibi oldum.
  • Mesajım bulunusun, yanıma 2 ortak bulup toplu sipariş verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Konunun tamamına göz atma şansım olmadı ama; ürünleri adımıza faturalı bir şekilde mi satış yapıyorsunuz? Bölüm kuralları için önemli bir husus.

Efendim merhabalar,

Biz kooperatif olduğumuz için faturasız ürün çıkarmamız mümkün değil. Her şey birebir kayıt altına alınmalıdır. Çünkü üreticiden gelen her ürünün girişi yapılır ve sene sonunda fatura kesmezsek devletle başımız belaya girer ki bu konuda eksiksiz çalışmaya çalışan bir kurumuz. Ancak şöyle bir husus var. Biz ürünleri şu an Kocaeli'nden gönderiyoruz, fatura izmir'den kesiliyor. Aralık ayında bu hususu da gidereceğiz. Bu konuda eğer ki faturayı da ürünle birlikte göndermemiz gerekiyorsa ona göre bir ayarlama yapalım. Donanımhaber'i çok önemsediğimizi ve konumuzun forum kuralları çerçevesinde olması için çok özen gösterdiğimizi bildirmek isteriz.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dionisus

5*1 cam olsa sipariş verirdim, ama yok :( pet olayına oldum olası kılım. Cam şişe sular çıktı, para bulmuş gibi oldum.

Efendim yan maliyetleri en aza indirebilmek adına yağ için özel üretilmiş pet ambalajlarla satışlarımızı yapıyoruz. Tanıtım fiyatlarından ürün sunduğumuz halde fiyatlar pahalı bulunabiliyoruz ki her görüşe tabii ki saygımız var.

Ancak cam ambalajların fiyatı daha yüksek olacağından böyle bir uygulamaya giriştik. Anadolu cam Türkiye zeytinyağı üreticileri için cam şişe üretecekti ancak şu an bir ses çıkmış değil. Var olan şişelerin de fiyatları pahalı.

İçten saygılarımızla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

Mesajım bulunusun, yanıma 2 ortak bulup toplu sipariş verebilirim.

Efendim ilginiz için teşekkür ederiz ve her zaman bekleriz.

Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronin666

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Konunun tamamına göz atma şansım olmadı ama; ürünleri adımıza faturalı bir şekilde mi satış yapıyorsunuz? Bölüm kuralları için önemli bir husus.

Efendim merhabalar,

Biz kooperatif olduğumuz için faturasız ürün çıkarmamız mümkün değil. Her şey birebir kayıt altına alınmalıdır. Çünkü üreticiden gelen her ürünün girişi yapılır ve sene sonunda fatura kesmezsek devletle başımız belaya girer ki bu konuda eksiksiz çalışmaya çalışan bir kurumuz. Ancak şöyle bir husus var. Biz ürünleri şu an Kocaeli'nden gönderiyoruz, fatura izmir'den kesiliyor. Aralık ayında bu hususu da gidereceğiz. Bu konuda eğer ki faturayı da ürünle birlikte göndermemiz gerekiyorsa ona göre bir ayarlama yapalım. Donanımhaber'i çok önemsediğimizi ve konumuzun forum kuralları çerçevesinde olması için çok özen gösterdiğimizi bildirmek isteriz.

Saygılar.

Açıklama için teşekkürler.

• İlginiz ve bilgilendirmeler için biz çok teşekkür ederiz efendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronin666 -- 11 Kasım 2012; 22:29:05 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antireis

quote:

Orijinalden alıntı: lecher.badboy

5 lt teneke zeytinyağı, çam balı ve badem siparişi verdik bakalım elimize ulaşınca yorumumuzu yazarız buraya umarım arzu ettigimiz şekildedir

ben denemiş biri olarak yazayim o zaman...yağı çok beğendik sizinde memnun kalacaginizi garanti ederim ...badem ve zeytini bende deneyeceğim

Ürünümüzü denemiş birisi olarak destek yorumlarınız bizi çok mutlu ediyor. Değerli yorumlarınız için size çooook teşekkür ederiz.

üstadım biz haketmeyen birini övmek peşinde değiliz, yağınız gerçekten çok güzel, bunları burada paylaşmak lazımki tereddütü olan insanlar fikir edinebilsin, yağ olayınıda geçiyorum ilgi ve alakanız üst seviyede, ayrıca insancıl tavırlarınızda takdire şayan...

• Yağı alıp yemedim ama diğer görüşlere (ilgi,alaka,insaniyet,saygı) sonuna dek katılıyorum...
    Allah işinizi rast getirsin...Hayırlı kazançlar...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lecher.badboy

5 lt teneke zeytinyağı, çam balı ve badem siparişi verdik bakalım elimize ulaşınca yorumumuzu yazarız buraya umarım arzu ettigimiz şekildedir

ben denemiş biri olarak yazayim o zaman...yağı çok beğendik sizinde memnun kalacaginizi garanti ederim ...badem ve zeytini bende deneyeceğim

Ürünümüzü denemiş birisi olarak destek yorumlarınız bizi çok mutlu ediyor. Değerli yorumlarınız için size çooook teşekkür ederiz.

üstadım biz haketmeyen birini övmek peşinde değiliz, yağınız gerçekten çok güzel, bunları burada paylaşmak lazımki tereddütü olan insanlar fikir edinebilsin, yağ olayınıda geçiyorum ilgi ve alakanız üst seviyede, ayrıca insancıl tavırlarınızda takdire şayan...

Efendim utandırdınız bizi doğrusu. Fazla bir yorum yapmışsınız ki gerçekten çok değerli bizim için.

Çok sağ olun. Sizin inceliğiniz için de ne söylesek az kalır.

Defalarca teşekkür ederiz

• ben teşekkür ederim tekrar görüşmek dileği ile....
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Yağı alıp yemedim ama diğer görüşlere (ilgi,alaka,insaniyet,saygı) sonuna dek katılıyorum...
    Allah işinizi rast getirsin...Hayırlı kazançlar...

Efendim güzel temennileriniz için çok teşekkür ederiz. Sözleriniz bizi gerçekten çok mutlu etti. Umuyoruz ki bu güzel sözlerinize her daim layık olabiliriz.

Nezaketiniz için de ayrıca teşekkür eder,

İçten selam ve saygılarımızı sunarız.

• quote:

ben teşekkür ederim tekrar görüşmek dileği ile....

• Bende önümüzdeki hafta denemek için 5 lt alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

Bende önümüzdeki hafta denemek için 5 lt alacağım.

Her zaman bekleriz efendim. İlginiz için teşekkür ederiz.
  • Okulda iken Aydın lı ev arkadşım vardı. getirdiği zeytinyağını kekik - limon karıştırıp ekmek banıp yerdik.

şimdi marketlerden sızma diye aldığımız yağlardan gram o tadı alamıyorum.

fabrikasyon olunca, sürüm olunca gerçekten işin tadı kaçıyor.

sırf o zamanlardaki tadı alabilmek umudu ile bende almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 11 Kasım 2012; 22:58:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Okulda iken Aydın lı ev arkadşım vardı. getirdiği zeytinyağını kekik - limon karıştırıp ekmek banıp yerdik.

+1
    Aynen ben de o niyetle sipariş verdim bakalım. Ayrıca zeytinden de sipariş ettim, gelince ürünleri teste tabi tutarım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Okulda iken Aydın lı ev arkadşım vardı. getirdiği zeytinyağını kekik - limon karıştırıp ekmek banıp yerdik.

Efendim bizim de sofralarımızın değişilmezidir söylediğiniz üçlü. Bazen zeytinimiz de eşlik eder ki tadından yenmez söylediğiniz üzere

Damak tadı öznel tabii ki ancak umuyoruz ki taleplerinizi karşılayabiliriz

İlginiz için teşekkür eder,

İçten saygılar sunarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek
    +1
    Aynen ben de o niyetle sipariş verdim bakalım. Ayrıca zeytinden de sipariş ettim, gelince ürünleri teste tabi tutarım artık.

Efendim değerli yorumlarınız bizim için çok önemli ve her zaman bekleriz. Umuyoruz ki ürünlerimizden memnun kalırsınız.

Selamlarımızla.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.