Şimdi Ara

Göğüs Kası Gelişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar vücut geliştirmeye yeni başladım bir sorum olacak.

Bench press yaparken göğüs kaslarımın çalıştığını hiç hissetmiyorum. yani demek istediğim sanki sadece kol kaslarım çalıştığını hissediyorum. Sadece Kol kaslarım bitkin düşüyor setlerden sonra.
    Antremanlardan bir gün sonra göğüs kaslarım bi miktar ağırıyor(dokununca fln). Ama kasımın geliştiğini hissetmiyorum.
    Kullandığım dumbell ağırlığını arttırmalımıyım ? sorun burda mıdır ?
    Sizin Önerdiğiniz dumbell ile hareketler var mıdır ?

Bu kasta gelişim varmı dır ?

• Meme büyütücü krem kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okulburak

Meme büyütücü krem kullan.

• Hareketi doğru yaptığından emin olman için oradaki yetkiliden yardım iste.

2. aşama ise; Beslenmene, dinlenmene çok dikkat edeceksin.

Altın kural: SABIR
  • w00se W kullanıcısına yanıt
    kollarin gucsuzdur ondan once o alarm veriyordur, bir aya hissedersin. tabi birde prolari izle nasil yapiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garip1Genç

Hareketi doğru yaptığından emin olman için oradaki yetkiliden yardım iste.

Usta beslenmeyi tam hallemedezsek gelişme yavaş mı olur yoksa hiç mi gelişmez kollar gogus sırt vs.

• "Kullandığım dumbell ağırlığını arttırmalı mıyım ?"

Sorunu anlamadım çünkü bench press barla yapılan bir hareket benim bildiğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlo -- 11 Ağustos 2016; 8:43:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göğüs Genetiğim
    2 yıl önce açıldı
    Karın kası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi güzel kardeşim haklısınız hissetmemekte çünkü bu çok normal bende vücut geliştirmeye gidiyorum bak şimdi

Goğus kasını hissetmemen oldukça normal çünkü goğus kısmını insan günlük hayatta çok çok az kullanır bu da oradaki sinirleri tembelleştirir

3 hafta sonra hissedeceğinden emin olabilirsin bende hissetmiyordum sonra baya bir araştırdım gerek yabancı forumlardan gerek çeşitli Youtube kanallarından

İyi çalışmalar

• Göğüs kelimesini görüp geldim, devamına baksaymışım keşke

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

quote:

Orijinalden alıntı: Garip1Genç

Hareketi doğru yaptığından emin olman için oradaki yetkiliden yardım iste.

Usta beslenmeyi tam hallemedezsek gelişme yavaş mı olur yoksa hiç mi gelişmez kollar gogus sırt vs.

Zaten bu sporu hakkını vererek yapıyorsan, her zaman aç gezersin. Gelişim için beslenme düzenin çok ama çok önemli. Salondaki hocana söyle, o yazacaktır sana beslenme programı. Kısaca hayvansal besleneceksin. Et, Süt, Yumurta, Peynir vb. Protein ağırlıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okulburak

Meme büyütücü krem kullan.

• Bench presste yeni başlayanlar hep aynı sorunu yaşarlar, benim de yaşadığım gibi...

Spora yeni başladığın için triceps kasların ve göğüs kasların güçsüz, bu yüzden sana kolay gelen triceps ile kaldırıyorsun.

Göğüsü hissetmek için harekete alışman gerekiyor, bu alışma sürecinde göğüsün nasıl çalıştığını anlaman için dediğim hareketi yap.

Elinde yine ağırca olacak ama seni zorlamayacak şekilde 2 dumbell al, ardından bu dumbelları fly çalışırken ki gibi havada tut.

Ama havada tutarken göğsünün ortasında bir çizgi varmış ve sanki omuzlarını bu çizgiye kadar ittirmek istiyormuşcasına ortaya doğru zorla.

Göğüs çalışırken hareketin pozitif kısmında yani ağırlığı kaldırırken TEPE NOKTASINDA 2 saniye bekleyin ve göğüsü ölümüne sıkıştırın.

Zaten göğüsler gelişmeye başlayınca tricepsten göğüse nasıl atacağını kendin keşfedeceksin, yeter ki bırakma

Edit: Bench press hareketinde pozitif noktada ellerin omuz genişliğinde durduğu için göğüsü tam sıkıştıramıyorum diye düşünürsün.

Fakat bunu da aşmak için barbellı indirince belini benchten yukarı, göğsünü aşağı çek, barbellı kaldırınca ise belini benche yapıştırıp göğsünü iyice sık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 11 Ağustos 2016; 9:27:58 >

• Ağırsağlam youtube kanalına bir göz at AER 4 İtme modeli isimli videoyu izle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.