Şimdi Ara

GÖKTEN BAŞINA TRAVESTİ DÜŞTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olay BURSA Osmangazi'de yaşandı. DTP İL Başkanlığı'nın olduğu 4 katlı apartmanın 2. katında oturan AIDS'li
    travesti B.T. iddiaya göre aynı evi paylaştığı travesti arkadaşlarından Ö.T.'nin kendisini pencereden atması sonucu, yolda giysi satışı yapan Hüseyin Çaprazoğlu'nun seyyar tezgahının brandasının üzerine düştü.
    Brandanın yırtılmasının ardından seyyar satıcı Çaprazoğlu'nun omzuna çarpan B.T. daha sonra yere düştü. Yaralanan travesti B.T. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Seyyar satıcı yere düşen travestinin AIDS'li olduğunu öğrenince şoka girdi. Seyyar satıcı AIDS bulaşır korkusuyla hemen gömleğini çıkarıp attı.

• gerçek mi bu ya:)
  • ben haberlerde izledim...

adam aidsli olabilir die üstünü başını çıkarıodu...(bulaşır die...)

• Türklerden beklenir;

-Laaaa Amad kaç olm kaççç radyasyon geliooo!

radyasyondan koşarak kaçan tek milletiz ...
  • napsın adam yaa tezgahtarlık yapıyomuş belkide okutmadılar çalışmaktan kenidini geliştiremedi ne bilsin nasıl bulaşacağını...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mEaDowW

napsın adam yaa tezgahtarlık yapıyomuş belkide okutmadılar çalışmaktan kenidini geliştiremedi ne bilsin nasıl bulaşacağını...

sana katılıyorum abi direk yargısız infaz yapıyoruz genelde malesef...
  • ben bi bayanın (ne komik geldi demesi birden ya) yanlış anlama başka yerde bi yazımı falan okursan bu burda kız orda erkek kılığında falan dolaşıyo dersin diye açıklama yaptım...

genelde herkez böle bazı şeyleri görmeden bilmeden yargılıyoruz halbuki bunların nedeni neler neden kaynaklanıyoo... bilmiyoruz kii... belki de çoğumuzun anne babası-dedesi ninesi bilmiyoo... ayıpta değil bilmemek... bizi okutup yetiştirmekten ekmek parası kazanmaktan bunları mı öğrenecekler... bu adamcağızda öğrenmemekle çok bişey kaybetmemiş.. şimdi şunu demek istiyorum... bazı vatandaşalarımız bu tip kadınlarla (yada erkeklerle) her neyse bi tip münasabetlere giriyorlar öle bi hastalıklerı olduklarını bile bile ne değişiyo Allah aşkına söylermisiniz...
  • adamı cahile çevirdiniz en okumuş insan bile bunu bilmiyebilir
  • biz cevirmedik! sadece ihtimalleri konuştuk... türkiyenin bi gerçeği diyenlere karşı.....
  • DÜŞERKEN BİR TARAFINI KANATMIŞ OLABİLİR VE BU KAN ADAMIN GÖMLEĞİNE BULAŞIP ADAMINDA AÇIK YARASI VARSA TEMAS EDEBİLİR. EN İYİSİNİ YAPMIŞ BENCE .

TRAVMA YARALANMALARINDA HERŞEY OLABİLİR.
  • Düşe düşe travestimi düşmüş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.