Şimdi Ara

göl-yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lütfen yardım edin.karekterim göle gitti. 2 senelik karekter.ne klona ne hileye bulaştı.temizdi.

sebebi : sadece 1 tek kişiye tek mesaj.
    oda şöyle :krediyi eşya olarakmı alıyorsunuz, yoksa başka türlüde yapıyormusunuz

...
    ben asistanlık yapıyorum.kendi kredim.şirket lisansım.vipim var.sırf patronum mesaj at dediği için göldeyim.

- Oyun parası veya gerçek para karşılığı VIP Kredi alım-satımı yasaktır. Oyudnan çıkarıldınız. yazıyor.

lütfen yardım edin ingilizcem yok

• Hocam kurtulma ihtimalin çok çok az... Başıma geldi ordan biliyorum. 7 yaşındaki oğlum ve karakterim gitti. Eğer oğlum ölmeseydi şuan 14 yaşındaydı...
  • Geçmiş olsun göle gidipte gelen daha çıkmadı galiba.
  • 6 çocuğum var benimde.14,13,12,12,5,2 yaşlarında. diğer ebeveynleri ölü. tur aracımda bi yığın sakatat ve antika var. şirketlerimde oldukça iyi işleyen mekanlarım var. 1600 kredim.vip ve ş.lisansım var. emeğim siliniyor.

tek mesaj hakkım var arkadaşlar bari şansımı deneyim yardım edin. çok moralim bozuk.
  • Öncelikle neden göle gittin kesin sebebini biliyor musun?
  • Heralde oyun parasıyla kredi alımı yapacak sandılar...
  • bi dkka ben olayı anlayamadım simdi mesela forumlarda Kredi ile eşya Alım/Satımı diye bir baslık war öle oyun parasıyla kredi eşyaları alıp satmak yasakmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kredi ile eşya alım-satımı yasak değil vip alım-satımı yasak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -burak -- 22 Haziran 2010; 0:00:46 >
  • Birader o zaman yazacaksın diyeceksin ben mesajım yanlış anlaşıldı derdim buydu diye ama ingilizce yazacaksın kurtulman zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.