Şimdi Ara

Gold Bilgisayar battı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gold bilgisayar iflas ertelemede bulunmuş. battı mı arkadaşlar? forumdaki tüm gold bilgisayar başlıkları kapalı gözüküyor.
     Gold Bilgisayar battı mı Gold Bilgisayar battı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afaruki -- 7 Ocak 2016; 11:44:35 >

• Hayır ben devraldım devir işlemleri bir süre sürecek...Tüm müşterilerimizden aksiliklerden dolayı özür diliyoruz..

Gold bilgisayar sahibesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Hayır ben devraldım devir işlemleri bir süre sürecek...Tüm müşterilerimizden aksiliklerden dolayı özür diliyoruz..

Ha batti ha sen aldin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khan Aitmatov

quote:

Hayır ben devraldım devir işlemleri bir süre sürecek...Tüm müşterilerimizden aksiliklerden dolayı özür diliyoruz..

Ha batti ha sen aldin

En azından müşterilere garantili ürün satarım..
  • Vallahi sanırım battı iflas açıklası yapmadı 3 güm içinde yapacak. sanalpazar üzerinden satıcı olduğum hesabıma mesaj geldi.3 gün alım ve satım yapmayın diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saeros

Vallahi sanırım battı iflas açıklası yapmadı 3 güm içinde yapacak. sanalpazar üzerinden satıcı olduğum hesabıma mesaj geldi.3 gün alım ve satım yapmayın diye.

Icerde paraniz var mi? Son odemeleri yaparlar mi biliyo msnz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: rec25

quote:

Orijinalden alıntı: Saeros

Vallahi sanırım battı iflas açıklası yapmadı 3 güm içinde yapacak. sanalpazar üzerinden satıcı olduğum hesabıma mesaj geldi.3 gün alım ve satım yapmayın diye.

Icerde paraniz var mi? Son odemeleri yaparlar mi biliyo msnz ??

Benim var alacağım, normalde dün yollamaları gerekiyordu, halen göndermediler parayı. Sıkıntı çıkacak gibi ama bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mavi Bilgisayar'a birşey mi oldu?
    15 yıl önce açıldı
    Harita mı Bilgisayar mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şirketi olan bağyanları çok severim tanışalım mı?
  • Batsin. En kotu firmalardan birisiydi kendisi, iyi olmus.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

quote:

Şirketi olan bağyanları çok severim tanışalım mı?

Lotus seni yerim ben galiba
  • Firmalar bunu yapar,3 sene sonra bakarsın şimdi ki servetini 3 e katlamış şekilde tekrar döner.
  • imdi ürek irtilur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prkue

imdi ürek irtilur

10. sınıf Türk Edebiyatı.
  • bir tane 2.el anakart sattım onay vermedi gelen mesajlara göre bir sorun var battıysa yazık oldu çok sevdiğim bir firmaydı, sahibindennin ekmeğine yağ sürdüler.

Gold Bilgisayar battı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 6 Ocak 2016; 22:24:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: Prkue

imdi ürek irtilur

10. sınıf Türk Edebiyatı.

11.yy eseri.
  • 2013 de aldığım Sony Xperia telefonumu 8 kere servislerine gönderdim ve bana her seferinde dalga geçer gibi arka kapağını yapıştırmadan gönderdiler.
    En sonunda THH'ye gittim ve 8 ay sonra paramı geri alabildim. Gold bilgisayarın çalışanlarıyla bilmiyorum hiç muhatap olanınız var mı ama hepsi birbirinden üç kağıtçılar.
    Batsınlar. Umurumda bile değil. Sevinmedim ama benim gibi kaç kişiyi mağdur ettiler. Kuzenim kaskolu s4 almıştı her türlü şeye karşı gold kasko yaptırmıştı. Ekranı kırılmış karşılamamışsın üstüne para istemişler başka telefon vermişler.
  • afaruki A kullanıcısına yanıt
    İlk mesaja ekleyebilir misiniz resmi kanıt da olsun

Gold Bilgisayar battı mı Gold Bilgisayar battı mı

• gold du galiba
    10 sene önce bir şube açmıştı elektronik üzerine,o zamanlarda bana vcd player lazımdı

reklam büroşür dağıtmışlardı,bizde evden teee oraya gittik almaya,tam kapıya vardık,dışarda millet toplanmıştı ama çok insan toplanmadı yani dışarıda belki 30 kişi ya var ya yoktu

kapıda güvenlik içeri kimseyi almadı,geri dönün kimseyi içeri almıcaz dediler..

hem çağırıyorlar hemde yeteri kadar insanı içeri alıp amaçlarına ulaşıp,kalan insanları tir ediyorlar

o gün kıl kapmıştım
  • asgari ucretten batmis

• hızlıal.com batmayaydı iyiydi valla. Bİrkaç alışverişim oldu hiç sıkıntı yaşamadım. En son pazartesi aldığım ürünüm de dün ulaştı elime.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.