Şimdi Ara

GOLD vs Normal Üyelik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, konulara söle bi baktım bu soruya rastlayamadım benim 1 aylık goldum devam ediyor, sorum şuki nedir bu gold un faydası warsa normal üyeliğe göre yoksa üyelik her türlü paralımı?? ayrıca bikaç site gördüm nerden nasıl alınır onları da özet olarak bi yazabilirseniz hoş olur. Teşekkürler.

• GOLD üyelik en başında multiplayer oyun deneyimi sağlar,GOLD üyelik olmadan multiplayer oynamayazsın,ayrıca yeni çıkan demoların çoğunuda öncelikle GOLD üyeler edinebilmektedir...

GOLD üyelik paralıdır forumun 2. elinden,GGden,maximuscard.comdan veya Ebayden edinilebilir..
  • Gold olmazsa bazı demoları indiremezsin, özel yarışmalara falan katılamazsın, en önemlisi, online oyun oynayamazsın.
  • Kısaca livedan zevk almak için para harcamak gerekiyor (ms points, gold account)
  • Yahu yeni makina aldık eski accountla gold kullanamıyorum. Ne anladım ben bu işten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Yahu yeni makina aldık eski accountla gold kullanamıyorum. Ne anladım ben bu işten.

Nasıl yani, olur mu öyle şey? Gold account gamertag'in ile alakalı.
  • quote:

Yahu yeni makina aldık eski accountla gold kullanamıyorum. Ne anladım ben bu işten.

Neden recover yapmadınmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni makna aldığınızda eski gamertag inizi kullanınca gold vermiyor. Yeni bir account aldığnızda veriyor malesef.
  • Hocam sanırım PS3 işinden vaz geçtin.Umarım ondan yeni makina almışsındır
  • quote:

Yeni makna aldığınızda eski gamertag inizi kullanınca gold vermiyor. Yeni bir account aldığnızda veriyor malesef.

O olmaz tabi bende eski üyeliğini kullanamıyorsun sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

Hocam sanırım PS3 işinden vaz geçtin.Umarım ondan yeni makina almışsındır

Bir tane slim siparişi verdim. Ancak kaynakla birkaç sıkıntı oldu ben de 360 la devam edeyim, piyasa yerini bulunca tekrar düşünürüm dedim. 360 da çok sağlam bir fiyata bulunca hiç kaçırmadım.
  • Silver Üyelikle, ücretsiz veya paralı (ms pointiniz olmalı) olan demo, film, trailer, tema, gamertag resmi vb. şeyler indirebilirsiniz gold üyelikle bunlara ek olarak online oyun oynayabilir, bazı yarışmalara katılabilirsiniz ayrıca bazı demoları öncelikle Gold üyeler indirebiliyor.

Bu tip soruları üst konuya yazınız.

http://forum.donanimhaber.com/m_18706443/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.