Şimdi Ara

Goldbilgisayar) aldıgım harddiskin her tarafı çizik çıktı ss li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aksam 21:45 gibi aldım içini açıp baktığımda (ki jelatini zaten resimdeki görüldüğü gibi açıktı) her tarafı çizik bi harddiskle karşılaştım,içinden tutturmak için vida felanda çıkmadı,sadece tuz paketi gibi paket var ne olduğunu bilmiyorum,ürünü henüz test etmedim ama böyle çizikli cıkması ,paketinin açık olması yüzünden üründen sogudum desem yeridir.iade alma durumları varmı yahut benzer durumla karşılasan.

• Çıkar harddiski yüzlerine vur. Böyle iş mi olur tabiki git iade et resmen teşhiri kakalamışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri ver yenisini iste diycem ama belki sen açtın sen çizdin diyebilirler.
  • Ciddi bir şekilde personele durumunu anlat sesini sertleştir. Siniri olduğunu anlayınca yumuşayacaktır ve değişim gerçekleşecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git değiştirsinler yani üzülme sinirlenme bu kadar.
  • geçmiş olsun.

paketi açmadan önceki halinin , böyle resimlerdeki gibi olmadığını nasıl ıspatlayacaksın.

var bi bit yeniği. neden fotolarda ambalajı içindeki haliden eser yok ?
  • her zaman diyorum bir ürün alırken gidin depodan çıkarttırın teknosadan wave II marka dokunmatik telefon alırken vitrindeki tuşları içine gömülmüş milletin kurcaladığı telefonu bana kakalıyacaktı teknosadaki eleman depoda yenisi varsa alırım yoksa kusura bakmayın kardeşim dedim bir bakalım olması lazım ama dedi getirdi kapalı kutudan jelatinini kendim açtım sadece telefon değil her üründe böyle yapacaksın para kolay kazanılmıyor cebinden çıkan paranın hakkını versin hem pahalıya satıyorlar hem vitrindeki yırtılmış hard diski vermişler sana git geri ver hard diskin köşesi açılmış ne demek almıyorlarsa şikayet et
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinobilly

geçmiş olsun.

paketi açmadan önceki halinin , böyle resimlerdeki gibi olmadığını nasıl ıspatlayacaksın.

var bi bit yeniği. neden fotolarda ambalajı içindeki haliden eser yok ?

Ne alaka sonuçta ürünün bi ürün kodu var ve aldığında kasadan geçerken bu ürün kodu ile geçiyor sonuçta. Ayrıca açmadan da çizik mi değil mi anlayamazsın bildiğim kadarıyla 3 iş günü içinde iade alıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

her zaman diyorum bir ürün alırken gidin depodan çıkarttırın teknosadan wave II marka dokunmatik telefon alırken vitrindeki tuşları içine gömülmüş milletin kurcaladığı telefonu bana kakalıyacaktı teknosadaki eleman depoda yenisi varsa alırım yoksa kusura bakmayın kardeşim dedim bir bakalım olması lazım ama dedi getirdi kapalı kutudan jelatinini kendim açtım sadece telefon değil her üründe böyle yapacaksın para kolay kazanılmıyor cebinden çıkan paranın hakkını versin hem pahalıya satıyorlar hem vitrindeki yırtılmış hard diski vermişler sana git geri ver hard diskin köşesi açılmış ne demek almıyorlarsa şikayet et

HDD bu. vitrinden baksan neresine bakıcan ?

belli ki tekmelenmiş bu. yerde mi sürüklenmiş yoksa taşınırken mi düşürülmüş belli değil.

ben goldbilgisayar olsam ki büyük firmaysam zaten bir ürün kalite yelpazem olur. ben çıkan ürünün stoklardaki son raporuna bakarım.

o ürün müşteri eline gidipte müşterinin ancak bir top oynamadığı kalmışsa HDD ile. ben geri almam. bir Allah'ın kulu da aldıramaz.

Yapan arkadaşa geçmiş olsun lakin öyle böyle çizikler normal değil.

sen mi yere düşürdün ne yaptın ? gidik o HDD ben söyliyeyim. virtin işi falan da değil. Belli ki sokak benzeri bir zeminde yere düşme ve sürüklenme. kimi yiyon hacı ... paketten görmemek için -50 lerde gözlerinin bozuk olman lazım. yani körlüğe yakın bir değer.

• kasaya giriş yerlerinde sürtünme var bildiğin soyulmuş kenarı yani kasaya takılırken olmuş büyük ihtimal ya teşhirdi yada iade ürünü.garanti kağıdıda kirli.normalde dikkat ederdim ama acelem vardı zaten kapanışa yetiştim, sabah dediginiz gibi götürüyorum ürünü.ayrıca direk bu paketle vermiyolar ürünü sen kasaya götürene kadar kutusu var kapalı ,en son ödedim adamda ordan çıkartıp direk pakete koydu araya kaynadı anlayacağınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerZamankinden -- 29 Kasım 2012; 6:19:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinobilly

quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

her zaman diyorum bir ürün alırken gidin depodan çıkarttırın teknosadan wave II marka dokunmatik telefon alırken vitrindeki tuşları içine gömülmüş milletin kurcaladığı telefonu bana kakalıyacaktı teknosadaki eleman depoda yenisi varsa alırım yoksa kusura bakmayın kardeşim dedim bir bakalım olması lazım ama dedi getirdi kapalı kutudan jelatinini kendim açtım sadece telefon değil her üründe böyle yapacaksın para kolay kazanılmıyor cebinden çıkan paranın hakkını versin hem pahalıya satıyorlar hem vitrindeki yırtılmış hard diski vermişler sana git geri ver hard diskin köşesi açılmış ne demek almıyorlarsa şikayet et

HDD bu. vitrinden baksan neresine bakıcan ?

belli ki tekmelenmiş bu. yerde mi sürüklenmiş yoksa taşınırken mi düşürülmüş belli değil.

ben goldbilgisayar olsam ki büyük firmaysam zaten bir ürün kalite yelpazem olur. ben çıkan ürünün stoklardaki son raporuna bakarım.

o ürün müşteri eline gidipte müşterinin ancak bir top oynamadığı kalmışsa HDD ile. ben geri almam. bir Allah'ın kulu da aldıramaz.

Yapan arkadaşa geçmiş olsun lakin öyle böyle çizikler normal değil.

sen mi yere düşürdün ne yaptın ? gidik o HDD ben söyliyeyim. virtin işi falan da değil. Belli ki sokak benzeri bir zeminde yere düşme ve sürüklenme. kimi yiyon hacı ... paketten görmemek için -50 lerde gözlerinin bozuk olman lazım. yani körlüğe yakın bir değer.

büyük ihtimal iade ürünü değişime gitmiş iade'de her kusuru personel elbette farkedemez vitrinden almayın derken şunu söylemek istiyorum ben gold computerden telefon aldım diyelim suya batırıp çıkarttım gidip değiştirmek istesem telefon sapa sağlam çalıştığı halde mikrofonundan ses gelmediğini farketmeyen personel telefonu vitrine koyuyor gibi birşey oluyor buda sanırsam

• Bu konuyu sıcak fırsatlara açsanız şu tepkiyle karşılaşırsınız.. yinemi GOLD DH aleminde gold sevilmezde ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gold tam bir sahtekardır sakın alışveriş yapmayın mahkemeye verin.
  • 10:15 gibi gittim golda ,ilk başta ,ben bakıpta verdim size ürünü dedi sonra yanındaki eleman bakalım dedi ,sorgulattılar ürünü 4.ay felan birşeyler konuştular aralarındaneyse yenisiyle degiştirdiler sonuç olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raver

gold tam bir sahtekardır sakın alışveriş yapmayın mahkemeye verin.

+1
  • GOLD' dan XBox almayı düşünüyorum.Teknosa'ya göre 95 tl daha ucuz.Bunda da var mıdır bir bit yeniği :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.