Şimdi Ara

GoldMaster CD-4030 teybe aux nasıl takılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde bilgisayarın güç kaynağına bağlı Goldmaster cd-4030 usb var ben bu teyibten sadece hafıza kartı yada radyodan müzik dinleyebiliyorum
    Teyibte aux girişi olmadığı için bilgisayara bağlayamıyorum
    ben bilgisayar sesini teyibten almak istiyorum
    ilk resimdeki yeşil ışığı yanan ufak anfi tarzı alet işime yaramıyor cok az ve kalitesiz ses veriyor
    lehim tecrübem var elektronikten az çok anlarım
    nasıl bağlayabilirim

-
     GoldMaster  CD-4030 teybe aux nasıl takılır

-

-

-

-

-

-

-

-

• Teybin arka panelinde aux girişi için kablo yeri varsa oradan kablo çekilir. Bu yoksa:
    En teybin ses çıkış entegresinin datasheetinden ses sinyali giriş bacakları bulunur. Bu bacaklara bağlı kutupsuz kondansatorlerin entegreye bağlı olmayan bacakları ayrılır. Bu bacaklara blendajlı kablo bağlanır. Bu kablolar switchin orta bacaklarına bağlanır. Yan bacakların ikisine kondansatorun sokulen bacağından boşalan yere lehimlenir. Diğer yan bacaklara aux girişi için kullanılacak soket bağlanır. 6 lı toggle switch ile bağlantı yapılarak aux ile dahili ses arasında geçiş yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 2 Ocak 2015; 16:21:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu terimler baya yabancı geldi birazdaha sadeleştirirsen yada buna benzer bi şema filan verebilirsen süper olur
  • Burada aux girişi olduğundan , seçimin src tuşu ile yapıldığından bahsetmiş..

Ayrıca o hoparlörler ile pek ses kalitesi beklentin olmasın,zira kabin bile yok.

http://sistem.goldbayi.com/media/Urunler/UrunKullanimKlavuz/714/4524058d-510f-4a94-806f-f5bbf3429171.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VRMS -- 2 Ocak 2015; 19:51:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  GoldMaster  CD-4030 teybe aux nasıl takılır

Şimdi anfi entegresinin kodunu öğrenip datasheetini buluyoruz. Entegre teybin arka panelinin orada bir yerde sırtı teybin gövdesine monteli dik duran bi entegredir, farkedersin zaten. Orada ses giriş için kullanılan bacaklar yazar. O bacaklara kutupsuz kondansatörler seri bağlıdır.
    O kondansatörlerin entegreye bağlı olmayan bacaklarını boşa alıp kablo bağlayarak işe başlıyoruz.
    Bu arada hoparlörleri çıplak kullanmak, özellikle düşük frekanslarda, ses kalitesini düşürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 2 Ocak 2015; 20:30:12 >

• hoparlörlerin teki masadeki deliğe ortaladım gercektende cok sağlam çalıyor basları cok dolu vuruyor bir iki ay önce anfi bağlıydı bide sinema sistemindeki 2 hoparlor bağlıydı

teyibi söktüm icinde auxL- agnd-auxR yazan bi giriş var ama soketi yok ben bunlara bağlasam çalışırmı

• Teybin ön panelinde ya da uzaktan kumandasında aux moduna geçiş için tuş var mı? Şayet varsa o gördüğünüz yere 3.5 mm kulaklık girişini bağlarsanız aux kullanabilirsiniz. Bağlantı işini kısa kablolar lehimleyerek yapabilirsiniz. Soket şart değil. Kabloları direkt oradaki deliklere lehimleyin. Kabloların diğer ucunu da 3.5 mm kulaklık soketine bağlayın. Bu da 3.5 mm kulaklık soketinin alttan görünüşünün şekli, kabloları buna göre bağlayabilirsiniz.

Alırken ön tarafında minik somunu olanlardan alıp teybin arkasına monte edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 3 Ocak 2015; 16:59:24 >

• Kardesim çok saolasin elektirikci arkadaşla beraber yaptık

Uğrasip zaman ayırdığın için cok saol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.