Şimdi Ara

Goldmaster,next,topfield hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar Apartmana merkezi sistem döşendi bende uydu alıcısı alcam ama bir türlü karar veremedim fiyatı 250 YTL yi geçmeyecek şu markalar dan hangisi olabilir Goldmaster,next,topfield veya başka bunlardan iyi bu fiyatı geçmeyecek hangi marka var....

[font="Arial"]Uyduyu yapan firma topfiled getirmişti 185 YTL YE bıraktı en son ama tam modelini bilmiyorum

• topfielf 5200 CI iyi malındandır. Kullanıyorum. Çok hızlı. Şifreli şifresiz kanal farketmez. Yalnız pc'den kendin evden program, emu yukleyemezsin. Goldmaster, yada Next alırsan öyle bir imkanın olur. Goldmaster ile Topfield aynı firmanın aynı makinaları. Topfieldler dünyaca ünlü ancak türkiyede Next yaygın malesef, o kadar iyi makina olmasada yazılımla iyi bir yer edindiler. Malum ülkemizde korsan olayı çok fazla.
  • next 800 xcam yada 2005dcı sky,sunny 1030,7010,7011yada goldmaster.
  • Arkadaşıma aynen katılıyorum " next 800 xcam yada 2005dcı sky,sunny 1030,7010,7011yada goldmaster. "
    bu markaların dışına çıkmanı hiç tavsiye etmem doğrusu çünkü benimki GOLDMASTER 7400 CIM oldukça kullanışlı pratik her tür yazılımlara uyumlu bir cihazdır....
  • next al başın ağrımasın
  • topfiel goldmaster ayni sadece marka kasalar değişik...
    kesinliklee next 2000 ci plus ayni fiyata ve super
  • ya arkadaşlar bu CI ve CIM ne oluyor ve hangisi daha kullanışlı açıklayabilirmisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Next İnnova 4k uydu alıcısı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • modül girişi olanlara deniliyor cı ,cım farketmez.
  • CIM da modül yerleşik olmuyor mu?
    Bende CI var modül yok. CIM larda yerleşik olduğunu biliyorum ve daha pahalılar.
    Yani fark var biliyorum.
  • arkadaşlar ben goldmaster 9400v ci yada sunny alacam.hangisini almamı tavsiye edersiniz
    sunny e pcden emu atılıyor ama gm 9400v ci atılıyormu ?
  • NEXT 8000XCAM PLUS MI TOPFIELD 5000 SKY MI BİRİNDE CONAX MODÜL DİĞERİNDE SKY MODÜL GÖMÜLÜ HANGİSİNDE DAHA FAZLA KANAL İZLENİYO ARALARINDA Kİ FARK NEDİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: arronsharp

arkadaşlar ben goldmaster 9400v ci yada sunny alacam.hangisini almamı tavsiye edersiniz
    sunny e pcden emu atılıyor ama gm 9400v ci atılıyormu ?

Arkadaşım GM9400 VCI al hem kullanımı kolay hemde topfield tabanlıdır başın ağrımaz bilgisayardan yazılım atılabliiyor yazılımlarını buradan alabilirsin.
    Yukarıda yazan arkadaşlarada topfield 5200 le GM 9400VCI aynı cihazlardır cihazınızı GM9400VCI yaçevirerek aynı yazılımları kullanabilirsiniz cihaz dönüşüm yazılımları ve dosyalar yukarıdaki linkte var.

• 9400 CI ile 9400 VCI ayrı cihazlarmı? Aynı sanıyordum, amerikan tv sitesinde yazılımları ayrı. Topfield 5200 hangisine dönüşüyor? Bazı sitelerede 9400 CI diyor, bazıllarında 9400 VCI yazıyor? yanlışlık yapıp cihazı yakmayalım?
  • GM 9400CI ile GM 9400VCI görünüm ve menü olarak aynıdırlar sadece aralarında flash farkı vardır 9400 CI olanın flashı 1 mb 9400 VCI olanın flashı 2 mb tır düz 9400 cılar genelde 9400jcı olarak anılır VCI İLE JCI olanların yazılımları birbirine uymaz topfield 3000 cıpro-3400 cıpro lar 1 mb olup 9400 JCI ile aynıdır topfield 5200 CI 2 mb flasha sahip olup GM 9400 VCI ilr aynıdır VCI ya dönüşür ve onun yazılımı yüklenebilir.
  • GM 9400 V-CI ALMAKLA İYİ BİR SEÇİM YAPMIŞ OLDUĞUMU BU SAYFADA TEYİT ETMİŞ OLDUM...
  • GM 9400 V-CI bencede iyi bir seçim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.