Şimdi Ara

Goldseller sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sunucuların nerdeyse tamamı gameseller dolu, oyuncudan çok gameseller görüyorum. Bu durumdan bıktım doğrusu, oynanmayacak hale getiriyorlar oyunu. Metin2'nin turuncusu gibi olmuş oyun lanet olsun.

Parası olan 300-400€ verip tamanen donatıyor hesabı metin2'den farkı yok.

• Bunu PvE için dediğini sayıyorum adam parası varsa alır , bence hesabını " donatması " istediği guildda mythic progress yapabileceği anlamına gelmez , şayet yapabilecek tecrübedeyse gear satın alarak zamandan tasarruf etmiştir. Ayrıca 300-400€ birçok kişi için az para değildir. Eğer chat spamdan rahatsız oluyorsan da /leave trade

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LondonTipton

Bunu PvE için dediğini sayıyorum adam parası varsa alır , bence hesabını " donatması " istediği guildda mythic progress yapabileceği anlamına gelmez , şayet yapabilecek tecrübedeyse gear satın alarak zamandan tasarruf etmiştir. Ayrıca 300-400€ birçok kişi için az para değildir. Eğer chat spamdan rahatsız oluyorsan da /leave trade

Kimse ilgilenmiyor mu bunlarla? İstedikleri gibi boost, gold, item satıyorlar. 1.12 daha iyiymiş, keşke tekrar dönmeseydim.
    10-12 level elemanlarda bile motorlu binekten var, yeni başlayanların 5-6 adet 100 hesabı varmış.
    Çocuk oyununa dönüşmüş adeta, level atlamak çok kolay görevler getir-götür-kes vs.
    1.12 private sunucu oynardım böyle olduğunu bilsem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ropedart -- 20 Haziran 2015; 4:02:00 >

• ropedart R kullanıcısına yanıt
    10 - 12 level elemanların heirloomdan gelen binekleri var. Normalde 20 levelden önce binek sahibi olunmuyor, alt kasarken kolaylık olsun diye heirloom toplayanlara öyle bir şey yaptılar. 20 level üstündekilerinde her türlü bineği olabilir çünkü artık binekler account bound, yani bir karaktere bağlı değil. Main karakterinde varsa, 20 levelde o bineğe binebiliyor, ayrıca para vermiyor.

Sattıkları itemlerin hiçbir önemi yok, oyunda tecrübe daha önemli. Daha önemli değil, item olduktan sonra her türlü çözerim diyorsan, oyuna başlar başlamaz 90 level boost yapanlara bir bak derim, aynı durumdalar. Onun dışında yapılan gold ile boosta bende karşıyım ama end contenti bir sonraki patch gelmeden bitirince gelen achievement var, onu almak bir ego tatmini yaratıyor insanlarda, heroic ve mythic raid yapmayanlar sırf o achievement bulunsun diye gold veriyor.

1.12 den bu yana çok zaman geçti, sürekli aynı çizgide gitmeleri mümkün değildi. 1.12 den direk 6.1 e gelince alışman zor olmuş olabilir ama tüm patchleri sırasıyla gidersen, herşeyin bir sebebi var.

• Ywizzle kullanıcısına yanıt
    Recruitmentta sorun yaratıyor bu durum guildler için. Hani achievementı gearı alıp bıraksa öyle tamam fakat bu herifler guilde girmeye çalışınca zaman kaybettiriyor insanlara. 1 hafta sonra atarsın adam rezaletse de yine de zaman kaybı.

Asıl sorun glad boost satanlar. Redditte konusu vardı geçen gün boost alan 1 adam yüzünden hakeden 1 kişi glad alamıyor mesela. Twitch'te stream yapanlar bir de bu boost sitelerinin reklamını yapıyor. Blizzard da gidip Vanilla private serverda oynayan adamların streamini kapatıyor bunları uyarmak yerine. Acınası bir durum gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 21 Haziran 2015; 9:38:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.