Şimdi Ara

Golf 1.0 TSİ DSG tüketim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.2 TSI 105 HP için standart şartlarda 5.5 altı ve 8 üstü mümkün değil. Kasmadan Kocaeli içi 7 litreyle rahat geziliyor. Üstünü pek görmedim. Uzun süreli ortalamamız 6.4 civarıydı en son. Şehir dışı 5 litre hatta altını da gördüğüm oldu ama pek gerçekçi değil.
    Bahsi geçen tüketimlerin hepsi ortalama 400 kg yük ve klima aktif şekilde gözlemlendi. Pompa ve yol bilgisayarı farkı var mı bilmiyorum.
  • Benzin fiyatı belli.
    Benzinli araç az yakmaz.
    Zorlamanın alemi yok.
    He az km yapıyorsanız size mantıklı geldiyse güle güle binin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atmosferik aracim var ortalama hizim 23 ortalama tuketim 9.6 yani aramizda fark yok ben tup takar dizelden de az yakarim ya sen ne yapacaksin :)

• Golf'deki 1.0 TSI motor gerçekten hem performanslı hem de az yakan bir motor. Pederde var arada kullanıyorum ortalama 5.8 şuan. (Kış olmasına rağmen). Bence çok iyi. Bende 1.6 TDI var benim bile şuan ortalama 5.6
  • hep ortalama hızdan dem vuruyoruz ama asfalt kalitesi bile tüketime etki ediyor. kimi yolda, düzlükte bile araba yağ gibi akıyor, anlık tüketim 1-2 lt oluyor, bazı yollarda ise yol aşağı eğimli olmasına rağmen, asfalt aracı tutuyor, anlık tuketim 10 lt'lere çıkıyor.
    bir kıyaslama yapabilmenin tek yolu aynı sürücü aynı güzergahta aynı saatlerde farklı araçlarla yolculuk yapacak. ben de benzinli aracımla sehir içi 4lt ortalama paylaşabilirim, şartları sağlayarak.

• samtual kullanıcısına yanıt
    Yav he he hemen biraz sert çıkışına adamı ruh hastası ilan edin... o kullandığı kelime biraz sert olmuş ama açılan konuda paylaşılan görüntününde bilgi vermek amaçlı olmadığı kesin üstte zaten arkadaş ne güzel çözmüş yazmış en beğenilen mesajda, bu toplumun yapısıda ortada ona göre alıntıladığınız arkadaşın yorumunu değerlendirin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithaunans

Yav he he hemen biraz sert çıkışına adamı ruh hastası ilan edin... o kullandığı kelime biraz sert olmuş ama açılan konuda paylaşılan görüntününde bilgi vermek amaçlı olmadığı kesin üstte zaten arkadaş ne güzel çözmüş yazmış en beğenilen mesajda, bu toplumun yapısıda ortada ona göre alıntıladığınız arkadaşın yorumunu değerlendirin lütfen.
    Hiç tanımadığı birisine çokta önemli olmayan bir konu için “dangalak” diye hakaret etmek, normal bir insanın ruh hali olamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Alın size kasıntı olmayan reel tüketim.

Güzergahta pek yokuş yok. Kısa mesafe kullanım fazla. 2km git gel gibi. Kreş, okul ev üçlüsü günlük kullanım. Onun dışı avm vs git gel.
    1.6 156hp mercedes c180 den 1 litre az yakiyor. Bu mu butun kullanicilarinin dizelden az yaktigini soyledigi 1.0tsi

• Puahah 62kmh

az yakıyor dedirtebilmek için sabaha kadar rölantide bekletir bu vagboylar
  • Dizelden belki 1 litre az yakarsın da 200 bin de motor yaptırırken görürüm seni
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt
    İstanbul'a gel standart şartları gör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

Çok yakmış. Muhtemelen güzergah yokuş yukarı fln
    Aynen duz yolda yakit uretiyor bu arac. Yol bos ve tenhaysa baska iyilikleri de dokunuyor. Kerizler tdi aladursun

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

25 çok yüksek yanlız.

Yer yer durkalkli gerçek bir şehiriçi ortalaması Max. 20kmh olur. 15-17 arası gidip gelir ortalama.

Alıntıları Göster
    Istanbullular dışında 15-17 km ortalama hızla dolaşan kimse yok

O da trafik değil, işkence

25 km hıza kadar rahatlıkla şehir içi denilebilir, 30'a kadar yolu var, 30 üstü karışık olmaya başlıyor artık.

• TSI aracımıza benzini yakmıyordu, hatta düz yolda sakin kullanımda ürettiğine şahit olduk 😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: pilotaFerrari

Dizelden belki 1 litre az yakarsın da 200 bin de motor yaptırırken görürüm seni
    Makina mühendisi misin?
  • Bu forumdaki arkadaşların Volkswagen kompleksi nereden geliyor acaba
  • arkadaşlar tatlı canınızı sıkmayın. konudaki ilk mesaja he deyin geçin. bırakın arkadaş kendini mutlu hissetsin.
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    yaşınız 70-80 falan sanırım, biraz da ön yargınız var :) imkansız diye bir şey yoktur. Bu arada 8 litre barajı neden? 8 litreyi nasıl hesapladınız, fizik ve kimya kurallarına göre bize anlatabilir misiniz? Biz de aydınlanalım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.