Bildirim
Golf 1.0 TSİ DSG tüketim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ORT. 62 KM/H -
amac ne bos yolda az yaktıgını zaten bılıyoruz :) benımde 1.0 tsi var 3.8 gördüm -
Bu az yaktırma showlarının sebebinin , aracın ikinci elini yükseltmek amaçlı olduğunu düşünüyorum. Yani dizel kadar yakıyor...Dizelle aynı veya yakın fiyata satabileyim -
aynı araçla benim arkadaşın ortalaması şehiriçi 10 lt
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ortada paylaşılan bir görsel harici hiç bir yazı yok ama hakaret etmiş mesela bu kişi, ciddi bir rahatsızlık belirtisi olduğunu düşünüyorum.
Tahammülsüzlük, güvenmeme, kendisinde olmayanı kötüleme ve kabullenmeme, hiç bir sataşma yokken hakaret hakkı olduğunu düşünme.
Topluma zarar verebilecek yapıda bence bu kişi ve bunun gibiler. Hepsinin tespit edilerek uzaklaştırılması gerekir ve gerekli rehabilitasyondan sonra topluma kazandırılması gerekir.
-
İyi de az yakmamış ki
62 ortalama ile 4.4 bir kriter sayılmaz ne yazık ki.
Şöyle 400 km falan yapın 30 küsur km (en azından) ortalama sonucu oluşan ortalama tüketimi yazın ki inandırıcı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnerman -- 24 Ocak 2020; 9:45:43 >
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
ORT. 62 KM/H -
Sehirdisi için gayet makul bir değer.
1300kg taşıyan benzinli bir motorun gerçek şehir içinde 8lt nin altina inmesi hem fizik hem de kimya kurallarına göre imkansızdır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Fazla yakmış düz yolda klimasız 3.8 yakıyor araç. -
Çok yakmış. Muhtemelen güzergah yokuş yukarı fln
Vw de 1.6 tdi bassanda 5 litre yakıyor Fındık motor bastığında 10 altı yakmıyor.
Katılım zamanı: 24 Ocak 2020
Ne bıkmaz usanmaz adamlarsınız be. 62 km ortalama hız ile 4,4 lt yakıyor diye konu açıyor eleman.
Ben aynı hızda dizelle çok daha az yaktırıp konu açsam neti ispat etmiş olurum?
Cevap hiçbir şeyi.
Allah bilir kim fakesi.
Millet uzaya yerleşmeye çalışıyor, bizimkilerde alman malı arabalarıyla hava yapma peşinde. -
1.2 tsi manuel istanbul şehir içi ort. hız 25km 7 litre yakıyor hocam
kullandığım araçta yol ve hava şartlarına bağlı olarak 6.5L - 7.3L arası gidip geliyor şehir içi. -
benim 1800 kg 3000 motor arabamda 80 km ortalama hizla 5.1 yakmış.
yani senin araba leş çöp gene :D
25 çok yüksek yanlız.quote:
Orijinalden alıntı: GAJU
1.2 tsi manuel istanbul şehir içi ort. hız 25km 7 litre yakıyor hocam
kullandığım araçta yol ve hava şartlarına bağlı olarak 6.5L - 7.3L arası gidip geliyor şehir içi.
Yer yer durkalkli gerçek bir şehiriçi ortalaması Max. 20kmh olur. 15-17 arası gidip gelir ortalama.
halbuki benzin üretmesi lazımdı. 4.4 az değil ben 2.8 litre görenleri biliyorum.
Benzer içerikler
- ortalama hız tespiti tabelası
- sarı site nedir
- mustela boykot mu
- benzin rengi
- apartman önüne park etme kuralları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X