Cvt madem çok iyi Civic dizel ve turbo benzinli motorlarda neden cvt kullanmadı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Golf 1.0 TSİ Vs Civic 1.6 (5. sayfa)
-
-
bakma iyi dediklerine
hepsi keske dizeldeki zf9 bize de gelse diye dua ediyor
-
1.0tsi motor ile bir depo uzun yol 1.000km net yapiyorum polo ile..
Tertemiz motor.. hic bir kronik sorunu yok. Yag yakma yok.. turbosu uzun omurlu..
Isteyen istedigi kadar 1.0 minnak motor desin.. hem vergisi ucuz hem tum atmosferik 1.6 dan daha iyi hem daha performansli.. hem yokusta torku gayet yeterli..
Eminim remapli hali 110 ps golf icin de yeterlidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbmax -- 18 Kasım 2020; 1:39:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turbo motor torku daha yüksektir büyük ihtimal 0-100 farkı bundan
Ama ben olsam atmosferik binerim şuan hem daha sorunsuz hemde LPG ile kullanırım , turbo LPG kitleri çok pahalı eurodan dolayı artık
quote:
Orijinalden alıntı: pbmax1.0tsi motor ile bir depo uzun yol 1.000km net yapiyorum polo ile..
Tertemiz motor.. hic bir kronik sorunu yok. Yag yakma yok.. turbosu uzun omurlu..
Isteyen istedigi kadar 1.0 minnak motor desin.. hem vergisi ucuz hem tum atmosferik 1.6 dan daha iyi hem daha performansli.. hem yokusta torku gayet yeterli..
Eminim remapli hali 110 ps golf icin de yeterlidir.
Ve MTV’si de daha düşük.
quote:
Orijinalden alıntı: bpsVe MTV’si de daha düşük.
Alıntıları GösterVergisi dusuk derken aslinda mtv den bahsettim.. 1.5 motor 6 ayda 1000 tl oderken ben yarisini oduyorum.
Bu 2021 de ve sonrasindada devam edecek..
Fındıkcılar yine birbirini yemis bitirmiş
Ne sevdaymış bi bitmedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bpsCvt madem çok iyi Civic dizel ve turbo benzinli motorlarda neden cvt kullanmadı.
Zf daha iyi bu su götürmez bir gerçek ama cvt de kötü değil?
Ayrıca turbo benzin civicte cvt var ve dizelde cvt kullanılırsa torka dayanmayacağından sağda solda patlayan dsglerr gibi cvt haberleri okurduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schrödinger Kedisi -- 18 Kasım 2020; 5:53:23 >
Civciv gerçekten gitmiyo
MUhtemelen o +15 beygiri sadece son hızda hissedersiniz, onun dışında 1.0 TSI 1.6'yı tokatlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X