Şimdi Ara

Golf 1.6 TDİ DSG 2019 model enejsiyon valfi sili dir 1 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracim 2019 model 1.6 duzel otomatik aracin ikk sahibiyin sifir aldim bayiden 31 bin Km de iki gun once araca binip calistirdiginda 1300 1400 devir arasi aracda gaz verince titreme meydana geliyo geri vitestede ayni sekilde belli bir huzun ustunde ses kayboluyo bazen yaliyo bazen yapmiyo sorun nedir sizde bazende rolantide tirreme yapiyo yardimci olurmusunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dsg den olmasın. Servise göstermekte fayda var. Yetkili servise gidiyorsanız garanti kapsamında cozerler bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam dsg defil tekleme var servise goturduk enjeksiyon valfi miktar adaptaayonu yaptilar duzeldi sonra tekrar eski hine geldi su an sueuyo enjeksiyon temizleyici koydum duzelir diye umuyorum enjeksiyonlarda pahali 5 lira 9 lira arasi fiyati var takinca olcakmi o da mechul

• Hocam aracin garantisi bitti servistek enjeksiyon miktar adaptasyonu yaptilar bi sure duzeldi sonra gene ayni su an napicam bilmiyorum tekleme var

• Aracım 2019 model 1.6 dizel otomatik. Aracın ilk sahibiyim. Aracı bayiden sıfır olarak aldım . Araç 31 bin Km'de. İki gün önce araca binip çalıştırdığımda 1300-1400 devir arası gaz verince araçta titreme meydana geliyor. Geri viteste de aynı şekilde belli bir hızın üstünde ses kayboluyor. Bazen yapıyor. Bazen yapmıyor. Sizce sorun nedir? Bazen de rölantide titreme yapıyor? Yardımcı olur musunuz ?

Demek istediniz galiba.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 29 Ağustos 2021; 20:30:52 >
  • Aynen hem titreme hem tekleme :)

• Hocam ne olursa olsun araca katkı koymayın. Daha büyük zarara yol açabilir. Ayrıca enjeksiyon valf dediğin şey enjektör olmasın. Onun içinse servis tercih etmiyorsanız düzgün bir pompacı bulup yaptırmak gerekebilir. Servis genelde değişim yapmak ister çünkü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Polo 1.2 tdi egr arızası
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.