Şimdi Ara

Golf 1.6tdi Yatak Sesi mi? Enjektör mü? SORUN ÇÖZÜLDÜ bir tek vidaymış problem [Video/Foto] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
11.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

Aman kardeşim naptın sen ? Bu forumda VW ye laf edilir mi. Aman diyeyim sanki annelerine küfür etmişsin gibi saldırırlar sonra. VW bunların kırmızı çizgisidir

Alıntıları Göster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu yaşadım vidaları yenisiyle değiştirin, ve uygun değerde sıkın, fazla sıkarsanız vida patlar hassas bir civatadır. Şanslıysanız bu işlemi yaptıktan sonra düzelebilir aynı sesi ben de duyuyordum bu kadar şiddetli değildi ama sıkınca düzeliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omwe6113 -- 26 Nisan 2020; 18:13:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • omwe6113 kullanıcısına yanıt
    Ne vidası hocam enjektörlerde sıkıntı yok mu yani? Ses yapması, teklemesi vida gevşemesinden mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 26 Nisan 2020; 18:13:52 >
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk deneyeceğiniz şey bu olmalı, ondan yapabilir o sesi bende de yapıyordu bu kadar şiddetli değildi araç yokuş çıkarken çok duyuyordum. Attığım civatayı yenisiyle değiştirin uygun değerde(7n olması lazım) sıkın fazla sıkarsanız patlar buna çok dikkat edin.

Alan Perryyoutube
    2012 vw caddy van injector noise
    https://www.youtube.com/watch?v=OK9u7dI5zhk&feature=share

Bu videoda adam aynı sıkıntıyı yaşamış. Civatayı değişince düzeldiğini söylemiş.

Golf 1.6tdi Yatak Sesi mi? Enjektör mü? SORUN ÇÖZÜLDÜ bir tek vidaymış problem [Video/Foto]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omwe6113 -- 26 Nisan 2020; 18:22:59 >

Birebir videodakiyle aynı ses aynı problem gibi görünüyor. Bir tek vida bu problemi çözerse ne mutlu bana

12 bin nereeeee bir tane vida neree hocam çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: omwe6113

Aynı sorunu yaşadım vidaları yenisiyle değiştirin, ve uygun değerde sıkın, fazla sıkarsanız vida patlar hassas bir civatadır. Şanslıysanız bu işlemi yaptıktan sonra düzelebilir aynı sesi ben de duyuyordum bu kadar şiddetli değildi ama sıkınca düzeliyordu.
    Bunu baska biri daha söylemişti benim eski 1.6 tdi de ve içindeki somun gibi biseyi degistiler ve enjektorleri taktilar geçmişti sikirti sesi..

• Konu sahibi aziz kardeşim görünen o ki bir iki civata gevşemiş inşallah 15-20 lira ile hallolur gider. Şimdi tabi hemen volkswagen düşmanlığı kendini göstermiş ama bunlara en güzel cevabı aziz milletimiz yıl sonu satış rakamlarında verdi,verecek,veriyor. Bunların tek derdi Volkswagen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-007649809 -- 26 Nisan 2020; 22:34:55 >
  • Konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun diyorum. Shell ve bp'ye hayran olanlara gelsin bu konu. Ucuz mazotu kötüleyenlere gelsin. Hep dedik yine diyelim, kötü yakıt yoktur kötü istasyon vardır diye. İstasyon kötü olduktan sonra ister Shell isterse kell olsun farketmez.
  • An itibari ile konu canlı kalsın diye gönderiyorum yapılan işlemleri akşam atarım
    Şu vida beni yolda bıraktı...
    Golf 1.6tdi Yatak Sesi mi? Enjektör mü? SORUN ÇÖZÜLDÜ bir tek vidaymış problem [Video/Foto] Golf 1.6tdi Yatak Sesi mi? Enjektör mü? SORUN ÇÖZÜLDÜ bir tek vidaymış problem [Video/Foto]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 27 Nisan 2020; 11:5:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

An itibari ile konu canlı kalsın diye gönderiyorum yapılan işlemleri akşam atarım
    Şu vida beni yolda bıraktı...
    Geçmiş olsun moralinizi bozmak istemem ama vidayla yolda kalınmaz kronik enjektör problemi takribi 5-10 bin masrafınız var son durum nedir

• shakircan kullanıcısına yanıt
    siz ciddi o vidayı sıktınızmı ? enjektör değerleri ne çıktı ? sorun o vidamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q6600 -- 27 Nisan 2020; 13:31:35 >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Vidayla yolda kaldım hocam vida çıkınca enjektörlerde çıktı fotoda belli oluyor. Mazot olduğu gibi motorun üzerinde. Enjektörlerin ortadındaki vidayı sıkınca ses gitti eski haline geldi araba, ben hazır el değmişken biraz daha masraf yaptım uygun zamanda yazacağım.

• Arkadaşlar merhaba tekrar,

Bugün sabah enjektörlerin tamiri için eskişehir teksandaki özen dizele doğru yola koyuldum. Ancak aşağıdaki fotoda olduğu gibi vida yerinden çıktı ve araç tekleyerek stop etti...
    Golf 1.6tdi Yatak Sesi mi? Enjektör mü? SORUN ÇÖZÜLDÜ bir tek vidaymış problem [Video/Foto] Golf 1.6tdi Yatak Sesi mi? Enjektör mü? SORUN ÇÖZÜLDÜ bir tek vidaymış problem [Video/Foto]

Aradım ustayı, sıkıntıyı anlattım yarım saate yanıma geldi. Vidayı sıktık araba tıkır tıkır işliyor...Ses gitti eski haline döndü. Usta ancak keçeler değişecek dükkana gidelim dedi. Cihan usta geldi inceledi. Ben adam gibi elden geçmesini istedim. Tüm enjektörleri söktürüp memeleri değiştirttim. Sağolsunlar ilgi alaka güzel, sorduğum her soruya sıkılmadan cevap verdiler.
    Golf 1.6tdi Yatak Sesi mi? Enjektör mü? SORUN ÇÖZÜLDÜ bir tek vidaymış problem [Video/Foto] Golf 1.6tdi Yatak Sesi mi? Enjektör mü? SORUN ÇÖZÜLDÜ bir tek vidaymış problem [Video/Foto] Golf 1.6tdi Yatak Sesi mi? Enjektör mü? SORUN ÇÖZÜLDÜ bir tek vidaymış problem [Video/Foto] Golf 1.6tdi Yatak Sesi mi? Enjektör mü? SORUN ÇÖZÜLDÜ bir tek vidaymış problem [Video/Foto] Golf 1.6tdi Yatak Sesi mi? Enjektör mü? SORUN ÇÖZÜLDÜ bir tek vidaymış problem [Video/Foto] Golf 1.6tdi Yatak Sesi mi? Enjektör mü? SORUN ÇÖZÜLDÜ bir tek vidaymış problem [Video/Foto] Golf 1.6tdi Yatak Sesi mi? Enjektör mü? SORUN ÇÖZÜLDÜ bir tek vidaymış problem [Video/Foto]

Dolayısıyla problemimin çözümü sadece bir vidaydı gerçekten. Ben hazır el değmişken adam gibi elden geçsin istedim. Sonuç olarak tüm işlemlere 2650tl verdim. Bir yılda garanti verdiler. Şu anda araba eskiye göre hissedilir derecede iyi. Uzun vadede de faydasını göreceğimi düşünüyorum. Yakıt tüketimimede büyük oranda fayda sağlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 27 Nisan 2020; 14:55:2 >

• Sağol hocam ölmemiş enjektörler ama bir bakımdan geçtiler

• Valla sevindim bendede passat 1.6 var konuyu takip ediyodum gule gule kullanin

• Vallahi çok sevindim. Bu konu Golf düşmanlarına ibretlik bir konu.
    Golf sahibini üzmez cümle cihanda araba-i sadıkadır.

• Öncelikle hayırlı olsun vidayı da değiştiniz değil mi?

Evet vida da değişti hocam sağol

• Hocam enjektör bobinlerinin omaj değerlerini de ölçseydi arkadaşlar. Ben uzun yolda 2 defa yolda kaldim 1.6 tdi ile bu sebepten.

• quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

cayc motor 1.6 tdi Euro 5 golf lerde continental vdo piezo enjektör var. siemens enjektörler 2.0 tdi passatta kullanıldı servis bülteni yayınlandı. 12 bin değil çok saha ucuza gelebilir revizyon şansı da varsa can yakmaz. kaldı ki sorun enjektör de olmayabilir
    Parçacı arkadaşın dediği doğru l. Orjinali siemens. Yan sanayi continental takiyor pompacilar ve taktirdin mi aldin basina belayi. 2 defa o geri zekalilar yuzunden yolda kaldim. Adam gibi parayi bayacaksin siemens taktiracaksin kullanacaksin arabayi. Yada vw dizele binmeyeceksin. Bu motor maalesef boyle kronik sorunlu ve şakası yok. Hele ki 100.000 km yi devirdin mi Her an bekle arizayi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.