< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 28 Nisan 2020; 18:19:2 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 28 Nisan 2020; 18:19:2 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
enjektörleriniz ölmüş, yatak değil.
forumdakilerin dedikleri doğru, değiştirmelisiniz. geçmiş olsun golf yine şaşırtmadı |
Dizel araba sevmediğim kadar var.
4 enjektör 12 bin TL Benzinli araç olsa sandık motor atarsın o fiyata. |
Kronik sorunlu VW ve alt markalarının kullandığı motor.
Enjektör problemi bu, beni lanet ettirdi. Bu marka bir çok motorunda insanları kobay niyetine kullandı 40 tane benzinli 40 tane dizel motoru var neyin ne olduğu belli değil Geçmiş olsun |
Multijet motorlar taş gibidir, milyonlarca kilometre götüren araçları var, dci ve hdi motora göre 1 tık yakıt tüketimi fazladır ama sağlamlığı için değer.
|
Aga gecmiş olsun arac Cay motorsa enjektör sesi Kronik Cay motor problemlerinden biridir EGR Enjektör ve dsg ise araba kavramayla mekatronik
Yedek parcacıyım kıyamet kadar sattık cay motora. Enjektör Orjinal vdo siemens tanesi 3000 tl, x 4 12.000 tl gecmiş olsun. |
Kesinlikle öyle Oto yedek parca sektöründe calısıyorum Müsteri aradıgında Aracım 1.6 tdi dedigi an diyorum zaten EGR mi lazım enjektörmü diye yüzde 99 yanılmadım hiç :)
Cay motor ve CLH Motorlar problemli motorlar. Bi CXXB DXCA motorda yok sıkıntı. Ama cay motorda clh motorda Basta enjektör, Sonra EGR, DSG İse Kavrama, Volant, Mekatronik Sıkıntılı. Yani tdi alcaksanız cxxb yada passatlardaki dxca alın. Cay yada clh varsa direk satın kurtulun. Cok lanet motor. |
Hadi konusalım
Evet tanesi 3000 tl vdo siemens doların ne kadar oldugundan haberiniz varmı ? En son 2.450 tl ye satmısım 3 5 ay evvel Gecen yıl zaten 1800 küsürlerdeydi. 3000 Tlden asagı vdo siemens sıfır kutusunda bul 1 kamyon alayım. 1.6 tdi cay motorada rektefiye parcası verdim bir cok kez ama isin icine hiç bi zaman enjektör girmedi genelde tamir ettiriyorlar cünkü. Sıfır Sandık motor 1.6 tdi cay En az 25 30 bin tl'ydi. Suanki kur fiyatına gore ne kadar allah bilir. |
Valla ustam söylediklerinize bakılırsa bence gayet sıkıntılı vw.Golf 6 ların hepsinin dizel motorunun cay olduğunu kendiniz söylediniz.Motorları kaldırsalar ne olacak ki?Piyasaya bir sürü sıkıntılı motoru zaten satmışlar.Sizin bu vediğiniz bilgileri normal kullanıcının dikkate alması mümkün değil.Konu içinde bir arkadaş da yazmış milleti kobay gibi görüp 40 ayrı benzinli 40 ayrı dizel motor üretti diye.Malesef bazı sanayi ustaları bu vw yi o kadar sorunlu bir firma olduğunu görseler bile millete yalan söyleyerek yanlış yönlendiriyorlar.Ekmek yiyemedikleri markaları karalıyorlar.
|
Aslında cok asırı bilgili degilim sadece oto yedek parca sektorunde calıstıgım için biliyorum az cok neyin ne oldugunu.
Ve 2 tane vw aracım var fazla fanboyluk yapmamak lazım ne sorun varsa yazmak iyidir. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 24 Nisan 2020; 9:44:16 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 24 Nisan 2020; 12:30:7 > |