Şimdi Ara

GOLF 4 MÜ, ASTRA H Mİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, 2 secenek arasında kararsız kalmış durumdayım. yardımcı olursanız sevinirim.
    1. bir tanıdığımın 2004 golf 4 pasific i var. 70 bin km de, ilk sahibi ve arac oldukça temiz kullanılmış.. 22 bin e anlaşacağız gibi görünüyor. lpg yok bu arada..
    2. 2004-5 modelde, aşağı yukarı golf le aynı fiyatlarda astra h ler var. tanımadığım kişilerden, internet veya galeriden..
    astranın görünüşü hoşuma gidiyor. golf 4 te güzel ama biraz eski araç görüntüsü var. tanıdığım birinden olması ve aracın temiz olması nedeniyle golf ü mü alsam, yoksa biraz daha araştırıp astra mı bulsam karar veremedim. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

• hiç fikri olan yokmu? özellikle fiyat konusunda kararsızım. golfler mübarek yaşlandıkça değerleniyor sanki. internet piyasası allak bullak, hic bir fikir vermiyor. kışa yaklaşırken bu fiyat biraz yüksek gibi bana. piyasadan anlayan arkadaşlar yardım lütfen..
  • golflerin yaşlandıkça değerlenmesi kağıt üzerinde, fiyatı yüksek olanlar daha konuşmanın başında iniyorlar, benim ilanımdaki gibi fiyatı normal olanlar da bekliyorlar.. insanlar bayrama ya da sonrasına umut bağladılar sanırım.. bir de golf 4 ün otomatik benzinlisini alırsınız, güzel arabadır ancak düz vitesli emsaline göre çok fazla yakar ve elden çıkaramazsınız.. daha şimdiden devir 1.3 dizellerin devri olmuş bile.. golf 4 ilanlarına bakarsanız, hatta bir kaç tanesini arayıp alıcı gibi davranırsanız bir tek dizel olanlar burunlarından kıl aldırmıyorlar..

bir de o yıllardaki astra mı yoksa golf 4 mü deseler kesinlikle golf derim..
  • 2004 model golf 4 pasifik için 22 bin tl cok mu, kışa doğru bu fiyattan cok aşağı düşer mi? kimine göre cok pahalı, kimine göre temiz bir arac için az bile.. ilk defa arac aldığımdan cok anlamıyorum, bilenlere soruyorum herkes birşey söylüyor.. karar veremez oldum.. galiba en iyisi kendi düşündüğünü yapmak, doğru veya yanlış olduğunu bundan sonra düşünmek...
    bu arada delice_doluca, ilanınız nerde, görebilir miyim?
  • şöyle diyeyim ben de 2003 model golf edition var, 22500 den açtım ağzımı, ağzımı kırıyorlardı forumdaşlarım.. hem de benim aracımda bazı eklentiler olmasına rağmen.. daha önce başka ilanlarla karşılaştırıp, araştırıp yazmıştım kendi fiyatımı ama sonradan uyandım işe, ben de deli gibi pazarlık için bastırmaya çalıştım ve 23-24000 civarındaki fiyatları veren "tok satıcıların" bile deli gibi fiyat kırdığını gördüm.. hemen kendi fiyatımı da kırdım, eğer golf 4 pacific i alacağınız kişi dostunuzsa dost indirimi dahil o fiyatın çok daha uygun olması gerekirdi diye düşünüyorum..

bir de sanırım bayramda ve yeni yılda beklenenler olmayacak, kampanyalar olabilir ancak beklenen indirimler olmayabilir.. özellikle 2. el piyasasında c ve d segmentlerinin sıfırları aldı başını yürüdü, herhangi bir kampanya durumu pek kurtarmıyor artık, o yüzden 2.ele rağbette beklenen düşüş olmayabilir, ki sahibinden.com u biraz inceleyince beni doğrular nitelikle bir hareketlenme var.. tek şans beğenilmeyen ya da anlaşılmayan aracın alternatifinin olması olabilir..

benim linkim;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-golf-her-yeni-gun-hala-ilk-gunku-gibi-31506655/detay ancak benimki pacific değil, golf edition..

• quote:

Orijinalden alıntı: handsome3415

2004 model golf 4 pasifik için 22 bin tl cok mu, kışa doğru bu fiyattan cok aşağı düşer mi? kimine göre cok pahalı, kimine göre temiz bir arac için az bile.. ilk defa arac aldığımdan cok anlamıyorum, bilenlere soruyorum herkes birşey söylüyor.. karar veremez oldum.. galiba en iyisi kendi düşündüğünü yapmak, doğru veya yanlış olduğunu bundan sonra düşünmek...
    bu arada delice_doluca, ilanınız nerde, görebilir miyim?

bana pahalı gibi geldi 2 ay önce 2004 1.6 Primeline otomatik vites almıştık 19,500 tl ye araba çok temizdi 93 bin km deydi...

• 2004 pasific gerçekten temizse 22.000 çok değil bence tam ederi. lpg takarsın 1.500e, geçen sene 2004 pasific sattık 90.000 de lpg li 24.000 e sattık ilan verdiğimiz gün pasificle primeline araçları karşılaştırma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 25 Ekim 2010; 21:12:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ20 D-CVVT mi Düz i 20 Mi ?
    9 yıl önce açıldı
    AURİS Mİ MAZDA 3 MÜ (2011)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pacific le primeline arasında donanım farkı yok sadece görsel farklar var, pacific model 16" jantlar, gövde rengi çıtalar ve bazı krom aksesuarlar.. donanım farkları highline ve comfortline modellerde ortaya çıkıyor.. onlar da günümüzdeki kadar çok fark içermiyor, kol dayama, çelik jant, sis lambaları, yağmur sensörü, dijital klima, farklı koltuk malzemesi (deri- kadife) gibi ortaya çıkıyorlar.. bir de highline ların 1.8 ve 1.8turbo motorları var (esas fark budur bence ) ..
  • maddi durumunuz iyi ise golf ilk zamanlar goruntusu cok hosuma gidiyordu ama ulkemizde vergiler sayesinde akaryakit fiyatlari belli onun icin 1.3 ctdi astra almiatim 2005 model km si 83.000 di araba 18 ay kaldi ben de bir depo 1.100 km uzun yol 940 km sehir ici yaptim depo 42 lt mazot aliyor satarken 120.000 kmde sattim sebeb valon beyin turbo bozulmasi tamiri ve degisimi 10.000 tl 5000 tl verdim 1.3 fiorino aldim sadece yakittan dolayi
  • aslında golf 4 artık gerçekten eskidi, tasarımı 98 ten kalma bu arabanın. seneye golf 7 çıkacak piyasaya. şimdi bu fiyat piyasa değeri olabilir ama seneye bu fiyatlardan gidebileceğini sanmıyorum. yoksa performansı açısından astra dan daha iyi, ama yaşlandı malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: handsome3415

aslında golf 4 artık gerçekten eskidi, tasarımı 98 ten kalma bu arabanın. seneye golf 7 çıkacak piyasaya. şimdi bu fiyat piyasa değeri olabilir ama seneye bu fiyatlardan gidebileceğini sanmıyorum. yoksa performansı açısından astra dan daha iyi, ama yaşlandı malesef

Ha ha yoruma bak yaşlanmismis... Temiz bir golf 4 comfort 2001 olmuş 25 bin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.