Şimdi Ara

Golf 4 yol bilgisayarı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlarım. Golf aldım. Aracı inceleme fırsatım takatim ve hevesim yok. Lakin acil işlerde yola çıkabiliyorum.Bilgisi olan arkadaşlardan ricam yol bilgisayarını nasıl kullanacağım? özellikle depodaki benzinle ne kadar yol gideceğimi nasıl görebilirim. Bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum. Bir de hayır duanızı eksik etmezsenin müteşekkir olurum sevgiyle kalın inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lerzee -- 4 Nisan 2007; 12:04:08 >

• Başınız sağolsun. Golf4'de gidilebilecek menzil maalesef yok. Yanlış bilmiyorsam silecek kolunun ucundaki düğmelerden göstergedeki veri değiştiriliyor. Gidilen km, kaç saat çalışmış, ortalama tüketim, ortalama hız bilgileri arasında değişim yapıyorsunuz. 2 saat kontak kapalı kalırsa bu veriler siliniyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Woodpecker

Başınız sağolsun. Golf4'de gidilebilecek menzil maalesef yok. Yanlış bilmiyorsam silecek kolunun ucundaki düğmelerden göstergedeki veri değiştiriliyor. Gidilen km, kaç saat çalışmış, ortalama tüketim, ortalama hız bilgileri arasında değişim yapıyorsunuz. 2 saat kontak kapalı kalırsa bu veriler siliniyor.

2 tip hafiza var,
    birinsi surus hafizasi (evet 2 saat kontak kapali kalinca siliniyor)
    ikincisi genel hafiza ( siz reset atmadiktan sonra butun suruslere ait ortalamalari veriyor.)
    bu da silecek cubugunun altindaki tusla degistirilebiliyor.
    1 kere basarsaniz, 2 hafiza arasinda degisim yapabilirsiniz.
    basili tutarsaniz, heriki hafizayada reset atmis olursunuz.
  • Teşk.. Arkadaşlar
    quote:

Orjinalden alıntı: sulokal

quote:

Orjinalden alıntı: Woodpecker

Başınız sağolsun. Golf4'de gidilebilecek menzil maalesef yok. Yanlış bilmiyorsam silecek kolunun ucundaki düğmelerden göstergedeki veri değiştiriliyor. Gidilen km, kaç saat çalışmış, ortalama tüketim, ortalama hız bilgileri arasında değişim yapıyorsunuz. 2 saat kontak kapalı kalırsa bu veriler siliniyor.

2 tip hafiza var,
    birinsi surus hafizasi (evet 2 saat kontak kapali kalinca siliniyor)
    ikincisi genel hafiza ( siz reset atmadiktan sonra butun suruslere ait ortalamalari veriyor.)
    bu da silecek cubugunun altindaki tusla degistirilebiliyor.
    1 kere basarsaniz, 2 hafiza arasinda degisim yapabilirsiniz.
    basili tutarsaniz, heriki hafizayada reset atmis olursunuz.

• ya baya fonksıyonluymus baska ozellıkelrı yokmu :) mesela tam anlamıyla anlata bılırmısınız hangı ozellıkte ne yazıyor?
  • Arkadaşlar bir de bu yol bilgisayarında(Golf4-Trendline'2003) bazen dijital bir uyarı sesi çıkıyor yolda giderken. O an bakıyorum ekrana kar kristali resmi yanıp-sönüyor ve 4 C sıcaklığı gösteriyor. Bu sesin anlamı nedir? Kayma riski falan mı? Ama öyle kar-buz yok, ama yerler ıslak olduğu oluyor. Ama neden 4 C sıcaklıkta her zaman ve kristal simgesi yanıp sönüyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oscarmiller

Arkadaşlar bir de bu yol bilgisayarında(Golf4-Trendline'2003) bazen dijital bir uyarı sesi çıkıyor yolda giderken. O an bakıyorum ekrana kar kristali resmi yanıp-sönüyor ve 4 C sıcaklığı gösteriyor. Bu sesin anlamı nedir? Kayma riski falan mı? Ama öyle kar-buz yok, ama yerler ıslak olduğu oluyor. Ama neden 4 C sıcaklıkta her zaman ve kristal simgesi yanıp sönüyor ?

bizdede (aracım imzamdaki) 3 derecenin altında uyarı veriyor ice of risk diye bir yazı çıkıyor bu buzlanma tehlikesi uyarısıdır yani dikkatli olmamız amacı ile verilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.